Pană la Google: Nu a funcționat în peste 40 de țări

Pană la Google: Nu a funcționat în peste 40 de țări

Google a prezentat scuze după ce utilizatorii din întreaga lume au raportat că motorul de căutare nu funcționează marți și sunt probleme la Gmail, Google Maps și Google Images.

Compania spune că defecțiunea a fost cauzată de o actualizare a software-ului, dar problema a fost remediată și serviciile funcționează acum normal, scrie The Guardian.

„Suntem conștienți de o problemă de actualizare a software-ului care a apărut și a afectat pentru scurt timp disponibilitatea căutării pe Google. Prezentăm scuze pentru inconvenient. Am lucrat pentru a rezolva rapid problema, iar serviciile noastre sunt acum din nou disponibile”, a anunțat compania.

ADVERTISING

Platforma Downdetector a raportat că utilizatorii au înregistrat probleme cu Google Explorer. Până la ora 11.38, au existat 4.113 rapoarte confirmate de întreruperi ale Google.

Utilizatorii au spus că Gmail, Google Maps și Google Images se confruntă, de asemenea, cu probleme.

Compania ThousandEyes Inc a raportat că întreruperile Google au afectat cel puțin 1.338 de servere la nivel global în peste 40 de țări, inclusiv Statele Unite, Australia, Africa de Sud, Kenya, Israel, părți din America de Sud, Europa și Asia, inclusiv China și Japonia.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Utilizatorii care încercau să utilizeze motorul de căutare au fost întâmpinați cu o eroare 502 sau 500. „Serverul a întâmpinat o eroare temporară și nu a putut finaliza solicitarea. Vă rugăm să încercați din nou în 30 de secunde”, era unul dintre mesaje.

Utilizatorii au apelat la Twitter pentru a-și exprima confuzia, revenind la motoarele de căutare alternative, inclusiv Bing și DuckDuckGo, pentru a naviga pe web.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇