Huawei a lansat P60 Pro, un smartphone bijuterie - ce poate să facă și cât costă în România

Huawei a lansat P60 Pro, un smartphone bijuterie - ce poate să facă și cât costă în România
Foto: Huawei.com

Huawei a lansat pe piața europeană P60 Pro, cel mai nou model de smartphone de la producătorul chinez menit să concureze în caracteristici cu cele mai noi modele de Samsung sau iPhone, dar care plusează la capitolul estetică pentru a câștiga și segmentul utilizatorilor pasionați de astfel de detalii.

Evenimentul a avut loc marți, la München, și a reunit sute de iubitori ai tehnologiei din toată lumea adunați laolaltă în Europa pentru prima dată după pandemie.

Sursa: Huawei.com

HUAWEI P60 Pro vine echipat cu Ultra Lighting Telephoto Camera, un sistem care sporește captarea luminii cu ajutorul unui hardware performant, fără a afecta construcția subțire și ușoară a dispozitivului care cântărește doar 200 de grame.

ADVERTISING

Noul telefon adoptă noul afișaj Quad-Curve cu panou de sticlă durabilă Kunlun Glass, despre care producătorul chinez spune că este de 10 ori mai rezistent la cădere decât modelele de până acum.

Cele patru laturi ale smartphone-ului sunt ușor curbate, în timp ce cele patru margini ale ecranului sunt mai rotunjite.

HUAWEI P60 Pro este și primul telefon mobil din lume care a fost certificat TÜV Rheinland Colour Accuracy Dual Certification (acuratețe și proiecție precisă ale culorilor).

HUAWEI P60 Pro vine cu o cameră principală Ultra Lighting echipată cu o diafragma reglabilă automat F1.4-F4.0 și cu un senzor RYYB SuperSensing. Aceste îmbunătățiri semnificative produc fotografii de calitate chiar și în condiții de iluminare slabă precum răsăritul și apusul soarelui, zorii și amurgul.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În plus, noul motor de textură XD Fusion Pro asigură detalii fine care pun în evidență chiar și strălucirea de pe suprafața sticlei.

HUAWEI P60 Pro se remarcă și în domeniul fotografiei în mod de noapte datorită aperturii F2.1 - cea mai mare din industrie pentru o cameră de smartphone cu periscop teleobiectiv. Datorită lentilelor Ultra Lighting Lens Group în combinație cu senzorul RYYB SuperSensing, cantitatea de lumină care intră în camera teleobiectiv a fost acum mult crescută.

Utilizatorii pot acum să facă fotografii vibrante în timpul plimbărilor nocturne în oraș, deoarece camera poate capta și scoate în evidență, de exemplu, detaliile luminilor de neon de pe acoperișuri din depărtare, permițând să capteze exact frumusețea pe care o văd și o experimentează.

ADVERTISING

În plus, HUAWEI P60 Pro beneficiază de grupul de lentile cu zoom glisant cu deplasare lungă, care poate controla în mod flexibil distanța de focalizare și poate obține imagini clare, de la fotografii ale unor subiecte îndepărtate la prim-planuri macro.

HUAWEI P60 Pro este alimentat de baterii de mare capacitate, de 4815 mAh, care sunt plasate într-un corp compact de numai 8,3 mm în grosime.

De asemenea, vine cu încărcare rapidă wireless de 50W și încărcare wireless inversă de 7,5W. Utilizând modul Turbo, HUAWEI P60 Pro poate fi încărcat la jumătate de capacitate a bateriei în doar 10 minute, spun cei de la HUAWEI.

p60-pro-4

Foto: Huawei.com

Dar calitățile telefonului nu se rezumă doar la caracteristici tehnice. Pentru a se asigura că fiecare utilizator are un model unic de telefon, designerii HUAWEI au ales pentru această gamă să se inspire din stilul rococo, succesorul barocului in Europa. Mai exact, carcasa telefonului încorporează pulbere minerală naturală de perlă, ceea ce face dispozitivul să semene și mai mult cu o bijuterie.

HUAWEI P60 Pro vine, de asemenea, și în varianta clasică Feather-Sand Black, folosind sticla inovatoare Anti-Fingerprint Feather-Sand Glass, care se simte plăcut la atingere și strălucește ca un diamant.

HUAWEI P60 Pro este disponibil la precomandă în România la prețul de: 5.799 de lei pentru modelul de 256 GB și 6.799 de lei pentru cel de 512 GB. Modelul HUAWEI P60 Pro 512GB este disponibil, in exclusivitate, doar în magazinul online HUAWEI Store.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇