Top 3 telefoane care vor domina piața în anul 2023

Top 3 telefoane care vor domina piața în anul 2023

Tehnologia avansează rapid de la an la an, iar în ceea ce privește telefoanele, acestea devin tot mai inteligente. Având în vedere aceste aspecte, în anul 2023 sunt așteptate multe lansări de smartphone-uri, anunțându-se un an foarte interesant din punct de vedere al evoluției gadgeturilor. Telefoanele care sunt mult așteptate provin de la liderii care domină această piață, printre aceștia numărându-se Samsung, Apple și Huawei.

Iată top 3 telefoane care redefinesc experiența de utilizare a smartphone-ului în 2023

Samsung Galaxy S23

ADVERTISING

Marele gigant Samsung urmează să lanseze un telefon foarte așteptat de la modelul S22 încoace. Noul smartphone se numește cum altfel dacă nu Samsung S23, care cu siguranță va ieși în evidență pe parcursul întregului an datorită specificațiilor pe care le are. Deși din punct de vedere al designului nu se anunță diferențe extrem de mari, ci doar în ceea ce privește micile detalii, pe partea de hardware noile îmbunătățiri nu pot fi trecute cu vederea.

Conform informațiilor dezvăluite, acest nou model are un cip menit să ofere o eficiență energetică mult mai bună, inteligență artificială la alt nivel, o cameră principală de 200 MP, precum și alte îmbunătățiri. În plus, seria va fi completată de Samsung Galaxy S23 Plus și Samsung Galaxy S23 Ultra.

ADVERTISING

iPhone 15

Apple se pregătește și el să lanseze anul acesta o nouă familie de iPhone-uri, cu lumina reflectoarelor pusă asupra modelului iPhone 15. Conform informațiilor dezvăluite, una dintre cele mai mari schimbări la această serie de telefoane este reprezentată de către adoptarea încărcării USB-C. Această modificare vine ca urmare a solicitărilor din partea Uniunii Europene ca toate telefoanele comercializate pe acest teritoriu să suporte încărcarea de tip USB-C până la începutul anului 2024. În afară de această schimbare majoră, mai sunt anunțate îmbunătățiri în ceea ce privește camera foto și procesorul.

ADVERTISING

O mențiune destul de importantă în acest context este reprezentată și de faptul că Apple nu a confirmat  dacă noul model de telefon va adopta încărcarea cu USB-C la nivel global sau va exista o serie de telefoane special lansate pentru țările din Uniunea Europeană.

Huawei P60 Pro

Din partea Huawei se așteaptă lansarea viitorului gadget denumit Huawei P60 Pro, care reprezintă noul model inovator de telefon din seria P. Pentru început, caracteristicile și specificațiile acestuia par să fie destul de atractive. Noul telefon va fi disponibil în mai multe culori, va avea o greutate cu mult redusă, va dispune de o formă elegantă și un ecran de 6,58 inci cu margini curbate  

În ceea ce privește camera foto, noul model va avea la bază patru camere, precum și senzor de culoare și bliț LED inclus. Camera wide va fi de 50 MP, în timp ce camera selfie va avea 13 MP, alături de cea ultra-wide.

Prin urmare, aceste trei modele de telefoane reprezintă inovația anului din acest domeniu, fanii mărcilor abia așteptând să le descopere noile funcții și îmbunătățiri pentru a putea avea o experiență de utilizare perfectă din toate punctele de vedere.