Facebook amână revenirea angajaților la birou până în 2022

Facebook amână revenirea angajaților la birou până în 2022

Facebook amână revenirea angajaților la birou până în 2022, din cauza variantei Delta, care se răspândește mult mai rapid decât tulpina inițială a Covid.

Astfel, angajații din SUA ai gigantului tehnologic sunt așteptați fizic la birouri abia din ianuarie 2022, scrie CNBC.

Americanii au fost anunțați joi de această schimbare de program, în condițiile în care anterior Facebook îi aștepta fizic la lucru din octombrie 2021.

Oricum, angajații ar fi fost obligați să poarte mască de protecție în interior.

„Informațiile din sănătate ne ajută să luăm decizii privind revenirea fizică la birou. Având în vedere cele mai recente date de la autorități privind numărul în creștere de cazuri noi de Covid, din cauza variantei Delta, echipele noastre din SUA nu vor trebui să revină la birou până în ianuarie 2022.

ADVERTISING

Ne așteptăm ca același să fie cazul și pentru birourile pe care le avem în alte țări. Vom continua să monitorizăm situația și, ținând legătura cu experții în sănătate, vom planifica întoarcerea la birou atunci când este sigur pentru toată lumea”, le-a transmis Facebook anagajaților săi.

Facebook este cea mai recentă companie din IT care se răzgândește pe acest subiect. Și Amazon a anunțat o amânare a planurilor de revenire la birou chiar săptămâna trecută.

Același a fost cazul și pentru firma Lyft, care-și așteaptă muncitorii la sediu abia în februarie 2022.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În schimb, angajaţii Google care lucrează de acasă ar putea să primească salarii mai mici

Citește și:

A.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇