Elon Musk contraatacă şi dă în judecată Twitter

Elon Musk contraatacă şi dă în judecată Twitter

Elon Musk, care este dat în judecată de Twitter pentru că şi-a încălcat angajamentul de a achiziţiona reţeaua de socializare, a contraatacat, vineri, introducând un proces împotriva Twitter la o instanţă din Delaware, anunţă Wall Street Journal.

Această plângere confidenţială nu este încă disponibilă publicului.

În ceea ce promite a fi o escaladare a bătăliilor legale, şeful Tesla şi-a depus contra-acţiunea la scurt timp după ce judecătorul care supraveghează procesul Twitter a decis data de 17 octombrie pentru începerea procesului.

ADVERTISING

Una dintre cererile lui Elon Musk se referă la acuzaţia că Twitter a minţit cu privire la numărul de utilizatori răscumpărabili după ce i-a acceptat oferta de cumpărare, notează sursa citată.

Elon Musk şi-a anunţat în aprilie intenţia de a cumpăra reţeaua de socializare pentru 44 de miliarde de dolari, dar declarase în cele din urmă la începutul lunii iulie că încheie acordul pe motiv că, potrivit lui, compania din San Francisco a minţit despre proporţia de conturi automate şi spam pe platforma sa.

ADVERTISING

Twitter a depus o plângere pe 12 iulie la un tribunal din Delaware pentru a-l obliga pe cel mai bogat om din lume să-şi onoreze angajamentul de cumpărare.

Reţeaua de socializare, care spune că mai puţin de 5% dintre utilizatorii săi activi sunt neautentici, încearcă să pună în aplicare acordul sau să obţină indemnizaţiI estimate la 1 miliard de dolari.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇