Cele mai bune telefoane mobile convenabile de la Samsung

samsung
Foto: www.itelmobile.ro

Vrei să investești într-un terminal mobil convenabil, dar bun, cu sistem de operare Android? Ce spui de un nou telefon Samsung Galaxy? Lăsând la o parte flagship-urile care vin la pachet cu un preț ultra, Samsung pune la dispoziția fanilor Android o mulțime de telefoane mobile la tarife convenabile, dar cu specificații remarcabile. Iată trei dintre cele mai populare exemple.

Top 3 telefoane mobile Samsung Galaxy convenabile și competente

Samsung Galaxy M21

Samsung Galaxy M21 costă mai puțin de 1000 de lei la ora actuală și la acești bani oferă 64 GB de memorie internă, 4 GB RAM și o impresionantă baterie de 6000 mAh, cu adevărat generoasă pentru un telefon la prețul său. El are un ecran cu o diagonală de 6.4 inch, suficient de mare atât pentru cinefili, cât și pentru iubitorii de jocuri video, dar și un procesor Samsung Exynos 9611 Octa core care îi permite să facă față chiar și la cele mai grele provocări.

ADVERTISING

În ceea ce privește design-ul, Samsung Galaxy M21 este un telefon mobil destul de atrăgător pentru prețul său, cu muchii rotunjite și o cameră selfie dispusă exact în mijlocul ecranului. În plus, poate fi personalizat cu un set de huse Samsung Galaxy M21 de la Itelmobile care să-i ofere și un plus de protecție.

La capitolul camere, la fel ca majoritatea terminalelor Samsung Galaxy nou apărute anul acesta, Samsung Galaxy M21 are un setup format din trei senzori, dintre care unul de 48 MP, unul de 8 MP și unul de 5 MP, destul de competenți, indiferent de provocări.

Samsung Galaxy M51

Este aproape dublu ca preț față de terminalul despre care tocmai am discutat, dar chiar și în aceste condiții, Samsung Galaxy M51 își justifică banii pentru funcțiile pe care le are, precum și hardware-ul sau software-ul său, În primul rând, ceea ce atrage instant atenția la telefonul Samsung Galaxy M51 este acumulatorul său foarte generos, de 7000 mAh, o valoare care o depășește cu mult pe cea cu care se laudă multe flagship-uri de la ora actuală. Cu o așa baterie Samsung Galaxy M51 nu este cu mult diferit de o tabletă și are o autonomie pe măsură.

ADVERTISING

În ceea ce privește design-ul, cu look-ul său cuminte și colțurile rotunjite, Samsung Galaxy M51 este un telefon care îți face o adevărată plăcere să-l folosești. De asemenea, dacă vrei să-i oferi un plus de personalitate, o poți face foarte simplu cu un set de huse Samsung Galaxy M51, tot de la Itelmobile, ca și în cazul lui Samsung Galaxy A31.

Încă un lucru remarcabil la telefonul Samsung Galaxy M51 este setup-ul camerei principale. Cu patru senzori de câte 64 MP, 12 MP, 5 MP și încă 5 MP, Samsung Galaxy M51 este un telefon care se pretează la fotografii în orice condiții de lumină.

Samsung Galaxy A31

Disponibil la un preț similar cu Samsung Galaxy M21, Samsung Galaxy A31 se diferențiază de acesta prin procesorul său Mediatek MT67g8 Helio P65 spre diferență de celălalt terminal dotat cu un Exynos 9611, precum și un senzor în plus la camera principală. Este vorba de o lentilă macro, cu deschidere f/2.4 și rezoluție de 5 MP, în plus față de senzorul wide de 48 MP, cel ultrawide de 8 MP și cel depth de 5 MP. În schimb, nu este capabil să filmeze în rezoluție 4K la 30 de cadre pe secundă ca terminalul cu care îl comparăm, fiind limitat la o rezoluție de 1080p la 30 de cadre pe secundă.

ADVERTISING

În rest, la fel ca în cazul telefonului Samsung Galaxy M21, și la Samsung Galaxy A31 descoperim la cel mai ieftin model aceeași capacitate de 64 GB pentru stocarea datelor, precum și aceeași memorie RAM de 4 GB. Mai mult, posibilitatea de personalizare este valabilă și în cazul acestui telefon cu ajutorul unui set de huse Samsung Galaxy A31 de la Itelmobile care să-i dea exact look-ul pe care ți-l dorești.

Ceea ce are în plus Samsung Galaxy A31 față de Samsung Galaxy M21 este o gamă mai variată de culori ale carcasei. El este disponibil în Prism Crush Black, Prism Crush Blue, Prism Crush Red, precum și Prism Crush White, în timp ce Samsung Galaxy M21 doar în Midnight Blue și Raven Black.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇