Care sunt cele mai populare branduri de laptopuri în 2023

Care sunt cele mai populare branduri de laptopuri în 2023

Ești pe cale să-ți achiziționezi un laptop nou-nouț dar nu știi pentru ce brand să optezi? Te-ai obișnuit cu o anumită firmă și anumite caracteristici și ți-e teamă o schimbi? Pe piață există destul de multe mărci care nu fac rabat de la calitate și care sunt extrem de îndrăgite de majoritatea utilizatorilor lor. Cu atât de multe opțiuni disponibile în industrie, poate fi destul de greu să știi la ce anume să te uiți. Pentru a-ți ușura sarcina, ar fi indicat să citești rândurile următoare, unde vei putea descoperi o listă cu cele mai populare mărci de laptopuri pe care ai putea să le ai în vedere atunci când vei lua decizia finală. 

ADVERTISING

Iată care sunt cele mai utilizate branduri de laptopuri din industrie în anul 2023

  1. HP

Primul pe listă, destul de detașat de celelalte mărci, este HP. Această companie este foarte cunoscută pentru laptopurile sale de înaltă calitate din mai multe categorii, inclusiv cele premium, de business și de gaming. Indiferent dacă ești un profesionist care are nevoie de un un procesor grafic puternic sau un gamer înrăit ce dorește un dispozitiv care să poată gestiona cele mai recente jocuri din anul 2023, un laptop HP îți poate satisface toate nevoile. Pe altex.ro găsești extrem de multe variații de produse HP, la prețuri excelente și potrivite pentru toate buzunarele.

ADVERTISING
  1. Dell

Dell este un brand revoluționar, care a fost în fruntea industriei ani de zile. Gigantul tehnologic din Texas a fost pionierul afișajului fără rame cu patru fețe, cu gama sa populară XPS. Laptopurile Dell sunt cunoscute pentru designul elegant, performanțele puternice și caracteristicile inovatoare. Indiferent dacă cauți un computer pentru job sau pentru joacă, Dell are câteva opțiuni destul de interesante.

  1. ASUS 

O altă marcă destul de populară de laptopuri pe care ai putea să o iei în considerare este ASUS. Compania este cunoscută pentru ecranele sale duale și laptopurile super puternice pentru jocuri. 

ADVERTISING
  1. Lenovo

Lenovo este un brand extrem de popular de laptopuri de ani de zile, și pentru un motiv bun. Compania a reușit să îmbunătățească performanța a ceea ce era deja unul dintre cele mai bune laptopuri de afaceri pe care le poți cumpăra. Laptopurile Lenovo Thinkbook sunt cunoscute pentru durabilitatea, fiabilitatea și performanța lor. Această gamă este extrem de populară în rândul corporațiilor sau a afaceriștilor care călătoresc des. Datorită formelor compacte ale laptopurilor de la Lenovo și a greutăților sub medie, aceste dispozitive urcă, încet dar sigur, în preferințele utilizatorilor de astfel de echipamente digitale.

  1. Acer

Acest brand s-a dovedit a fi extrem de inovativ în ultima perioadă, trăsătură care i-a ridicat considerabil popularitatea în rândul tinerilor. 

În concluzie, acestea sunt cele mai populare mărci de laptopuri în 2023. Fiecare brand are propriile sale puncte forte și puncte slabe, deci este important să alegi unul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Indiferent de marca pe care o alegi din lista anterioară, poți fi sigur că vei avea la dispoziție un dispozitiv de înaltă calitate care să-ți satisfacă toate mofturile digitale pentru anii următori!