Aplicații de eTraining de top, prezentate de SIMAVI în cadrul BSDA 2024

Aplicații de eTraining de top, prezentate de SIMAVI în cadrul BSDA 2024

Software Imagination & Vision (SIMAVI) a prezentat în cadrul BSDA 2024 cele mai noi soluții de training dedicate specialiștilor din industria aeronautică, de securitate națională și de apărare, pentru o lume mai sigură.

Expoziția Black Sea Defense, Aerospace and Security are loc o data la doi ani din 2007 și este unul dintre cele mai mari evenimente din domeniul industriei de apărare la nivel mondial.

La standul SIMAVI am avut oportunitatea să prezentăm vizitatorilor aplicații demo de simulare în, AR și Mixed Reality pentru exerciții la sol, în apă și în aer, dedicate industriilor cu grad crescut de risc. 

ADVERTISING

Reprezentanți ai armatelor și ai industriei conexe de pe trei continente au testat softurile create de echipa Unity de la SIMAVI, echipa care a câștigat de două ori premiul World Summit Award, echivalentul Oscarului pentru proiecte.

Concluziile celor care ne-au pășit pragul au fost de două tipuri, deși în esență au exprimat aceeași surpriză: „Chiar facem noi așa ceva în România?!” și „Romanians are always the best in IT, but this level of technology is still a surprise”.

Întregul concept al trainingului digital marca SIMAVI este organizat astfel încât să asigure transferul de know-how și competență dinspre partenerii tehnologi străini către societățile naționale și cadrele militare românești”, a explicat vizitatorilor Alexandru Coșbuc-Ionescu, vicepreședinte SIMAVI.

ADVERTISING

SIMAVI este principalul furnizor de eLearning al Comisiei Europene, cu proiecte implementate sau în desfășurare pentru toate marile organizații ale comisiei: DIGIT (European Commission Directorate General for Informatics), DGHR (Directorate General for Human Resources and Security), DG TAXUD (Directorate-General Taxation and Customs Union), DG JUST (Directorate General Justice), JRC (Joint Research Center of the European Commission), EASA (European Union Aviation Safety Agency) etc.

„Aplicațiile SIMAVI sunt dedicate mediului public și privat, sunt dezvoltate în România, 100 % adaptate cerințelor legislative românești și euroepene și sunt rezultatul muncii unei echipe excepționale, cu expertiză în proiecte complexe. Credem că prin aplicațiile noastre IT, proiectăm un viitor mai sigur”, a completat Alexandru Coșbuc-Ionescu.

Despre SIMAVI

ADVERTISING

Software Imagination & Vision (SIMAVI) este specializată în implementarea de proiecte informatice complexe de digitalizare. Compania furnizează servicii informatice direct către organizații ale Comisiei Europene și către multe instituții și companii din România, Europa și Orientul Mijlociu.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇