Horoscopul săptămânii 5 - 11 octombrie

Horoscopul săptămânii 5 - 11 octombrie

Berbec

Berbecii încep săptămâna cu gândul la bani, fac calcule, caută și găsesc soluții bune în aceasta privință. Muncesc mult Berbecii în aceasta săptămână, dar cu folos.

Miercuri și joi, fie adaptabili și creativi, pentru unele situații în materie de finanțe se pot schimba brusc, iar informații noi care ies la suprafață pot schimba cursul unor investiții sau planuri financiare, însă se pot redresa.

Tot în aceste zile, fie precauți cu privire la informațiile pe care le primesc sau la promisiunile care li se fac, nu toate sunt reale sau benefice pentru ei. Spre finalul săptămânii, atenția se îndreaptă spre casă și familie, e bine fie mai rezervați, atenți la nevoile celor din jur, pregătiți îi sprijine pe cei care au nevoie.

14/5 – vibrația universală numerologică a lunii octombrie 2020. O LUNA PLINĂ DE IMPREVIZIBIL

Taur

Săptămâna începe cu Luna în semnul lor natal, iar la mijlocul săptămânii se formează un aspect provocator între Mercur (Scorpion)  și Uranus (Taur), așadar e o săptămână importantă pentru Tauri. Au de luat decizii, de cântărit niște parteneriate și relații.

Tind fie radicali și abordeze toate situațiile în mod exacerbat, emoțional sau par fie prea concentrați pe propriile interese și pe ceea ce pot câștiga/pierde. Discuțiile despre bani, negocierile, demersurile de a vinde sau cumpăra sunt la loc de cinste, mai ales marți și miercuri.

Sunt convingători, reușesc facă slalom printre obstacole și fie flexibili, totuși fie atenți le pot scapă detalii importante din vedere sau se pot lăsa prea ușor fermecați de unele persoane.

În a doua parte a săptămânii, întâlnirile cu oameni în prezența cărora se simt confortabil sunt de bun augur. caute facă doar ceea ce le aduce pace și încredere.

Venus în Fecioară (2-28 octombrie 2020): Cât de sănătoase sunt relațiile noastre?

Gemeni

Gemenii pornesc mai greu motoarele în aceasta săptămână, mai ales dacă au avut un weekend plin. Au dispoziții schimbătoare, sunt destul de capricioși și au nevoie de liniște și discreție.

Marți și miercuri, Luna se va afla în Gemeni, așa sunt zile bune pentru a se remonta și a crea, pentru a fi atenți la ceea ce-și doresc și a obține acele lucruri. fie atenți însă la  calitatea informațiilor pe care le transmit, mai ales în mediul profesional și, de asemenea, cum interpretează veștile care ajung la ei. E posibil ca nu tot ceea ce se vehiculează fie real, așa o doză de rezervă nu strică.

În a doua parte a săptămânii, e rost de cheltuieli și investiții pentru casă, familie, confort și siguranță.

Oraloscop 5-11 octombrie 2020 

ADVERTISING

Rac

Racii ar fi bine se folosească de relații, cunoștinte și de farmecul pe care acum îl au în comunicare. Abilitățile de negociere se pot dezvolta și pot fi folosite în toate demersurile lor, atât profesionale cât și personale.

Săptămâna aceasta scoate în evidență lucruri care nu le-au fost la îndemână sau pe care nu le-au văzut până acum, apropo de relații. Suprizele se țin lanț mai ales miercuri și joi, când și deciziile vor fi la fel de surprinzătoare și destul de radicale.

Totuși, unele situații care par la început nefavorabile se pot întoarce în beneficiul Racilor. Există șanse primească vești bune și fie luați în calcul în discuții despre proiecte mari. Marți și miercuri fie rezervați, discreți și contemplativi, chiar daca vin multe informații spre ei.

Odihna și relaxarea sunt absolut necesare. În a doua parte a săptămânii, fie atenți la nevoile lor și la ceea ce simt, aibă grija de ei și de ceilalți.

Leu

Leii pot lua decizii bune în aceasta săptămână, mai ales în materie de finanțe. Chiar dacă au parte și de surprize de tot felul sau schimbări pe nepusă masă în carieră (miercuri și joi), reușesc le gestioneze bine.

Își modifica stilul de lucru, modul de a comunica și negocia sau văd pur și simplu câteva soluții care le cresc eficienta și profitul. Circulă multe informații în anturaj, se spun multe, se promit multe, dar nu ia de bun chiar totul. fie rezervați și cu promisiunile pe care le fac, dar și cu încrederea pe care le-o acordă celorlalți.

Spre finalul săptămânii, ar fi bine se ocupe de echilibrul lor emoțional și consume cât mai puțin energie în exterior.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

Săptămâna începe cu răspunsuri, vești, studii și cercetare sau demersuri pentru organizarea unei călătorii îndepărtate. Fecioarele pot rezolva chestiuni administrative cu care își bat capul de ceva vreme sau pot accesa informații utile cu mai multă ușurință decât până acum.

Marți și miercuri au loc discuții cu șefii, ședințe, negocieri în privința unor proiecte. fie atenți ce și cât vorbesc, pentru e posibil fie greșit înțeleși sau fie taxați din cauza indiscreției. se aștepte la tot felul de dezvăluiri, descoperiri ale unor interese ascunse sau pur și simplu la înțelegeri mai profunde ale cauzelor unor situații în care se află (mai ales miercuri și joi).

În a doua parte a săptămânii, e bine se dedice activităților sociale și relațiilor cu prietenii, în măsura în care toate acestea reprezintă destindere și nu obligație.

Balanță

Balanțele se pot bucura de beneficii financiare și favoruri, încă din prima zi a săptămânii. Acestea fie vin prin partenerul de viață, fie prin alte persoane cu care colaborează.

Marți și miercuri, există deschidere mare către evoluție, cercetare, învățare și rafinare intelectuală sau spirituală. Totuși, fie atenți ce informații asimilează și pe cine creditează, pentru nimic nu e ceea ce pare. De asemenea, veștile primite au caracter temporar, deci nu ia decizii definitive pe seama lor.

A doua parte a săptămânii este dedicată unor strategii profesionale și e bine ca acestea fie gândite astfel încât nu depășească nici resursele disponibile, nici competențele de care dispun.

ADVERTISING

Scorpion

Scorpionii pot fi luați pe nepregătite în această săptămână, mai ales miercuri și joi, de niște răzgândiri, schimbări de poziție sau retragere a unor promisiuni din partea unui colaborator, partener sau asociat.

E nevoie fie fexibili, se poată adapta din mers și ceară sfatul sau sprijinul unui prieten atunci când simt nevoia. Sunt mulți oameni în preajmă, gata le vină în ajutor Scorpionilor, ceea ce le încredere și optimism.

Marți și miercuri se pot ocupa de plăți, taxe, impozite sau împărțeli diverse. Pot beneficia și de niște favoruri sau uși deschise când se așteaptă mai puțin. Totuși, păstreze o oarecare rezervă în privința celor care se arată foarte generoși acum, pentru e posibil fie niște interese ascunse la mijloc.

Finalul de săptămână este numai bun pentru o călătorie sau pentru împărtășiri intime, destăinuiri sau preocupări spirituale.

Săgetător

Săgetătorii încep săptămâna cu multă muncă, multe responsabilități și tot felul de situații neprevăzute care necesită rezolvări rapide și îi solicită atât fizic, cât și psihic. Din punct de vedere financiar, e nevoie de mari eforturi pentru a se menține într-o poziție stabilă și de o mare deschidere pentru a-și da seama ce schimbări sunt necesare în punctul în care se află.

Pentru , da, le e clar nu mai pot continua pe aceeași linie și e timpul se reorienteze sau facă niște schimbări semnificative în planul afacerilor și al administrării resurselor.

Spre finalul săptămânii, e bine fie precauți în privința banilor cheltuiți și accepte sprijinul cuiva din familie.

Capricorn

Capricornii pot realiza progrese semnificative, prin muncă, asumare și o bună organizare în tot ce fac. Sunt determinați, eficienți și foarte ambițioși, chiar dacă întâmpină tot felul de piedici sau amânări.

Veștile bune și sprijinul vin de la persoane din străinătate sau de la instituții ale statului, iar deschiderea și viziunea se datorează descoperirii de noi percepții și posibilități, prin studiu sau prin revelații de tot felul.

În zona muncii e mult freamăt, sunt multe zvonuri și multă vorbă. fie însă atenți și selecteze doar ce le trebuie din tot noianul de informații și vorbe, în felul acesta făcând economie de energie, dar și de reurse. Mai ales nu tot ce aud e și adevărat.

Vărsător

Săptămâna începe cu preocupări care țin de cămin, locuință, activități domestice sau grija pentru cineva din familie. Sunt preocupați de securitatea lor materială și emoțională, așa vor fi destul de rezervați și liniștiți.

De marți începând, se agită din nou spiritele. Au chef de vorbă, de socializare, de făcut declarații și împărtășiri. Totuși, fie atenți ce și mai ales cât spun, pentru sunt predispuși la gafe, neglijențe și indiscreții care îi pot costa.

Surprizele acestei săptămâni nu-i ocolesc nici pe Vărsători, în cazul lor vizând zona carierei și a familiei. Așadar, se aștepte la neașteptat, dar aibă încredere vor găsi soluții bune din mers și se vor adapta.

Pești

Peștii încep săptămâna cu inspirație, idei, comunicare eficientă. E bine fie atenți la scopurile lor și nu-și disipeze energia în mai multe direcții deodată, mai ales marți și miercuri, când cei din jur fac multă gălăgie în preajma lor.

Dacă îi inspiră studieze ceva, creeze ceva sau se ocupe mai pe îndelete de un hobby, o facă fără stea pe gânduri. E o săptămână bună pentru schimbări de perspectivă, mai ales apar elemente noi, răsturnări de situație și vești neașteptate, deci va fi nevoie -și tot schimbe unghiul din care privesc.

Sfârșitul săptămânii aduce apropiere de persoana iubită și de copii, nevoia de tandrețe și de a fi acceptați și înțeleși.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇