Horoscopul săptămânii 19 - 25 octombrie

Horoscopul săptămânii 19 - 25 octombrie

Berbec

Se îmbunătățește situația profesională încă de la începutul săptămânii. Lucrurile decurg mai ușor decât până acum sau beneficiezi de susținerea așteptată. În orice caz, fii atent la oportunitățile profesionale care se ivesc și păstreazăți optimismul.

Din punct de vedere financiar, fii prudent în aceasta săptămână, mai ales marți, când totul pare scape de sub control. Fie apar cheltuieli neprevăzute, fie e vorba despre erori de calcul sau chiar pierderi de bani. Așadar, fii atent la acest aspect și fii flexibil, pentru a te putea adapta rapid la orice schimbare de ritm.

Totodată, există și posibilitatea unor rezolvări sau clarificări, spre finalul săptămânii, când accesezi niște informații prețioase sau înțelegi mai bine cauza unei situații financiare încurcate.

Taur

Săptămâna aduce multe discuții clarificatoare, dar și surprize și decizii neașteptate din partea partenerului de viață sau a unor colaboratori. Probabil e de lămurit o situație financiară sau conflictele care pot apărea au drept cauză o pierdere sau o poziție dezavantajoasă în care simți te afli.

Din punct de vedere afectiv, săptămâna aceasta beneficiezi de mai multă armonie, precum și de o viziune mai clară și mai sănătoasă în ce privește anumite proiecte creative.

Există potențial major de evoluție și expansiune, prin învățarea a ceva nou, prin cunoaștere aprofundată într-o anumită direcție, dar și prin relații cu străinătatea.

Gemeni

Tăcerea și răbdarea sunt de aur, în această săptămână, mai ales în ce privește relațiile de la locul de muncă. Indiferent ce observi în jurul tău, indiferent ce jocuri de culise sesizezi, e bine stai deoparte și te abții de la judecați și concluzii pripite.

De asemenea, evită -ți faci iluzii profesionale, pentru moment e de preferat păstrezi o stare de echilibru și stabilitate, în loc faci cine știe ce schimbări nefundamentate.

Sănătatea merită o atenție deosebită în aceasta săptămână, e timpul te ocupi de tine, te îngrijești mai mult și poate schimbi niște obiceiuri nesănătoase. În ce privește mediul familial, există susținere, ascultare și chiar șanse de remediere a unor situații tensionate de cauză materială.

Atitudinea zodiilor în situație de criză

Rac

Relațiile cu anturajul, cu prietenii și chiar cu persoana iubită nu sunt ceea ce par. Multe lucruri ies la suprafață și schimbă percepția ta despre anumiți oameni. Pot apărea situații care implica gelozia, invidia sau intențiile ascunse.

Recomandarea Astrocafe.ro este fii cât se poate de rezervat în ce privește deciziile de schimbare, dar în același timp observi cu atenție și luciditate ce se întâmplă.

Stai departe de planurile și discuțiile care nu te onorează. În relațiile parteneriale, poți ameliora situații tensionate, știi -ți negociezi poziția și extragi avantaje din întâlnirile și discuțiile la care participi.

Totuși, nu e momentul iei decizii cu impact pe termen lung, pentru e posibil nu vezi foarte clar anumite detalii semnificative.

ADVERTISING

Leu

Săptămâna aceasta îți poate aduce beneficii materiale, în urma creativității și inspirației pe care le manifești în munca și afacerile tale. Însă există și tendința de a înregistra pagube, din cauza iluziilor sau a deciziilor insuficient cântărite în ce privește investițiile și cheltuielile.

Așadar, e nevoie de prudență și cumpătare în toate demersurile financiare. E mai mult un moment de acumulare și de păstrare decât de risipire. De asemenea, e necesar te concentrezi doar pe propriile resurse și te bazezi doar pe tine.

În ce privește cariera și relațiile cu șefii sau cu o persoană autoritară din familie, se pot naște tensiuni, pot reveni teme mai vechi în discuție, pot apărea situații neprevăzute sau schimbări neașteptate. Cu cât ești mai rezervat și discret, dar și detașat de emoțiile pe care le percepi la cei din jur, cu atât mai ușor vei gestiona toate aceste situații.

Fecioară

Mercur retrograd în Scorpion, în zona comunicării, și aspectele sale tensionate atrag atenția asupra neînțelegerilor care pot fi la ordinea zilei, mai ales dacă ești indiscret sau te implici prea mult în probleme care nu te privesc.

Așadar, fii atent ce, cui și cât spui, dar mai ales stai departe de discuții cu iz de intrigă sau bârfă. Chiar dacă te tentează cercetezi anumite adevăruri, iscodești, judeci sau dai sentințe, nu e cel mai bun moment pentru asta. Cu cât ești mai discret, cu atât mai bine.

În altă ordine de idei, pot apărea situații neprevăzute legate de acte, călătorii, demersuri juridice sau relații cu străinătatea. Nimic nu e bătut în cuie în aceste privințe și e nevoie fii pregătit pentru orice, inclusiv pentru a rezolva scăpări din trecut.

Venus infuzează în continuare semnul Fecioarei cu energie susținătoare, iar asta se simte mai ales în ce privește încrederea în tine, dar și în cadrul relației afective.

Îngerii păzitori ai semnelor zodiacale

ADVERTISING

Balanță

Soarele se află pe ultima sută de metri în Balanță, urmând ca pe 23 octombrie se mute în Scorpion. Începând cu această dată, segmentul financiar devine prioritar și va fi nevoie de niște reconfigurări serioase în ce privește modul de administrare a resurselor materiale.

Probabil te gândești deja la niște restricții sau niște măsuri care -ți asigure un soi de stabilitate și confort. Nu e exclus -ți amintești de câteva idei mai vechi pe care le-ai putea valorifica în următoarea perioadă, eventual de niște studii pe care ai putea le reiei pentru a-ți crește șansele sau de niște bani pe care îi ai de recuperat.

Se înțelege nu e momentul pentru investiții semnificative sau pentru decizii pe termen lung legate de o afacere sau o relație a cărei miză este profitul financiar.

În ce privește starea fizică, dar și emoțională, ar fi bine -ți conservi cât poți energia și te îngrijești mai mult, chiar dacă în această perioadă pare alte persoane sunt prioritare și nu tu.

Scorpion

Mercur se află în continuare în Scorpion, în mișcare retrogradă, iar de pe 23 octombrie i se alătură și Soarele. Devine tot mai clar e un moment important pentru tine, în sensul auto-evaluării, al contorizării nevoilor personale și al unui bilanț în ce privește deciziile, comportamentul și viața ta.

Cel mai important om din viața ta ești tu, iar în următoarele săptămâni ar fi bine -ți acorzi cu prioritate atenție, mai ales cei din jur sunt destul de imprevizibili și chiar absenți.

Veștile bune și susținerea vin de la și prin prieteni. E posibil vină vești interesante, primești îndrumare folositoare sau chiar cunoști oameni care joaca un rol benefic în viață ta. Evită totuși -ți faci iluzii sau construiești cuiva vreun piedestal.

ADVERTISING

Săgetător

E posibil ca punctul nevralgic în această săptămână fie legat de zona finanțelor. Fie ai sentimentul de insuficiență, fie sunt blocate anumite demersuri/afaceri și situația devine frustrantă și constrângătoare, în condițiile în care ai și cheltuieli destule de făcut acum.

În acest context, e esențial nu reacționezi, ci răspunzi cu cât mai multă prezență de spirit și luciditate oricărei situații. Se pare ce te ajută cel mai mult acum este versatilitatea. Cu cât ești mai adaptabil și mai dispus -ți susții cauza ori de cate ori contextul o cere, cu atât mai multe beneficii pentru tine.

Mai ales acum ai trecere în fața superiorilor și în general în relațiile cu oamenii care te pot susține, recomanda sau propulsa.

Din 23 octombrie, odată cu intrarea Soarelui în Scorpion, începe o perioadă ceva mai statică, în care ești invitat acorzi mai multa atenție lumii interioare decât celei exterioare. Îți este testată smerenia. E o perioadă bună de folosit pentru vindecare emoțională și evoluție spirituală.

Cum iartă zodiile

Capricorn

În această săptămână, se pare îți sunt testate ambiția, perseverența și rezistența, mai ales în plan profesional, unde s-ar putea fie nevoie de mult efort și multă energie investită, pentru a păstra un loc, o poziție, o funcție.

Ai nevoie de multă diplomație și discreție, e important te concentrezi asupra scopurilor tale fără te lași distras de zgomotul exterior sau de tot felul de informații distorsionate care circula pe lângă tine.

Din 23 octombrie, relațiile cu anturajul, cu grupurile sau cu prietenii sunt puse sub lupă. Multe vor ieși la iveală și vor fi destul de inconfortabile. Multe fațade cad, iar oamenii se vor arata așa cum sunt, cu vulnerabilitățile, fricile și inhibițiile lor, iar tu va trebui jonglezi cu toate acestea și decizi unde te implicit și unde nu, care e terenul tău și care nu.

În această săptămână sunt avantajați Capricornii care-și văd de evoluția lor, care învață ceva util, lucrează cu ei și cu mintea lor, cercetează, evoluează.

Vărsător

Tu ești susținut de o persoană din umbră, în mod anonim, sau pur și simplu din plan divin. Chiar de simți tot mai mult anumite situații nu depind de tine și e un sentiment apăsător de limitare, totuși simți în anumite momente acest sprijin divin care apare când e nevoie și te ajuta -ți păstrezi încrederea.

În continuare e destul de multă agitație în plan profesional și în mediul afacerilor. Se schimbă directivele de la o zi la alta, planurile nu stau în picioare, apar mereu elemente neprevăzute. Așadar, e o provocare pentru tine, mai ales la nivel de flexibilitate și răbdare.

Tot ce poți face acum este te concentrezi pe latura ta creativa și pe inteligența ta, pentru a folosi orice situație cum poți mai bine. Finalul săptămânii poate aduce experiențe și ipostaze benefice în acest sens.

Pești

Poți visa în voie, cu ochii deschiși, așa cum îți place ție, dar fără -ți creezi așteptări prea mari de la cei din jur. Rămâi prezent, concentrat la ce îți dorești și ce poți crea cu imaginația, pentru aceasta e bagheta ta magică acum.

Fii atent la gândurile tale, la emoțiile pe care le creează ele și încearcă rămâi într-o zonă luminoasă și pozitivă în ce privește percepția și convingerile pe care le tot reciclezi în minte. Schimbă punctele de vedere care te țin pe loc sau te intoxică.

Folosește acest context energetic pentru a căuta răspunsuri, pentru a evolua spiritual și a înțelege mai bine anumite legi ale vieții și Universului.

Până miercuri, poți lucra la îmbunătățirea situației financiare. E posibil ai niște idei bune de expansiune, care vor fi apreciate și de alții. În a doua parte a săptămânii, interacțiunile cu prietenii și relațiile sociale sunt de mare folos. E timpul te concentrezi pe un proiect de grup sau accesezi grupuri din care te inspiri.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇