Horoscopul săptămânii 12 - 18 octombrie

Horoscopul săptămânii 12 - 18 octombrie

Berbec

Pentru tine, săptămână aduce oportunități profesionale și financiare, așa fii pe fază și deschide-te le primești și le valorifici. Poți primi în sfârșit undă verde în privinţa unui proiect sau poți corecta cu succes anumite erori care s-au strecurat în trecut, asta și cu ajutorul echipei cu care lucrezi și cu care acum relațiile devin din ce în ce mai armonioase.

Provocarea săptămânii vizează relația de cuplu și asocierile, mai ales în cursul zilelor de joi și vineri, când climatul astral tensionat te determină iei niște hotărâri și faci nişte schimbări pentru a putea merge mai departe. Bazează-te pe intuiția ta, dar și pe revelațiile din această săptămână, pentru a face alegerile potrivite.

Oraloscop 12-18 octombrie

Taur

În prima parte a săptămânii, te poți ocupa cu succes atât de confortul personal – poți îmbunătăți atmosfera în cămincât și de armonizarea relației cu copiii sau cu persoana iubită. Poți ai mai multă claritate cu privire la viitorul unei relații sau al unui proiect creativ.

Apropo de creativitate, concentrează-te pe ceea ce-ți place faci și pune-ți energia în a da naștere unor idei și proiecte artistice sau de altă natură. Hobby-urile pot fi de mare inspirație acum, dacă alegi le dedici timp.

A doua jumătate a săptămânii se caracterizează printr-un climat încordat în ce privește relațiile lucrative, dar și în ce privește starea fizică. Unele relații se reconfigurează, poți chiar renunți la colaborarea cu un angajat. E esențial te ocupi de propria sănătate și să aplici orice remedii te ajută diminuezi stresul cu care te confrunți.

7 idei pentru a crea mai multă bucurie astăzi în viața ta

Gemeni

Din 14 octombrie, Mercur își începe mișcarea aparent retrogradă, iar efectele se vor simți în zona muncii și a sănătății. Probabil vei începe vezi nişte aspecte ale activității tale care nu mai sunt funcționale sau vei descoperi detalii și informații pe care nu le-ai accesat până acum. E posibil afli și niște adevăruri despre oameni cu care lucrezi.

În ce privește sănătatea, dacă te bate gândul reiei anumite protocoale sau terapii, ori renunți la un viciu sau la un obicei nesănătos, acum e momentul.

În altă ordine de idei, e momentul faci o schimbare, te pregătești de o nouă etapă în ce privește viața romantică și relația cu copiii. E necesară o schimbare de abordare și de comportament.

Feng Shui pentru portofel: Cum atragem abundența

ADVERTISING

Rac

In prima jumătate a săptămânii, poți te folosești de abilitățile în comunicare, de intuiția ta și de spiritul de observație, pentru a convinge și a obține ce ai nevoie în urma conversațiilor, întâlnirilor și negocierilor la care participi.

Unii nativi se pot bucura de beneficii financiare suplimentare, alții se străduiesc micșoreze niște pierderi. Foarte puternic activată, mai ales în a doua parte a săptămânii, este zona familiei, casei și relației cu trecutul.

E momentul te desprinzi de o veche etapă, poate de o casă, de un loc sau de niște (re)sentimente care te-au blocat până acum. Unii Raci au noroc prin relații, li se deschide un orizont nou, li se împlinește un vis sau primesc inspirație și capătă încredere, în urma unor vești, în ce privește viitorul care se arată senin.

Leu

Reușești extragi beneficii din acțiunile și alegerile pe care le faci în această săptămână. Atât financiar, cât și pe alte paliere, te descurci foarte bine, atât descâlcești situații încurcate, cât și iți iei un avans considerabil.

Se mențin aspectele tensionate pe zona comunicării și a demersurilor juridice sau care țin de studii, acte, evoluție în general. În jurul zilei de 16 octombrie, se deschide un nou capitol în ce privește aceste zone de viață. E momentul te repoziționezi față de anumiți oameni și să-ți regândești sistemul de valori și filozofia de viață.

Leii au noroc în jurul zilei de 12 octombrie, atât în ce privește starea fizică și emoțională care cunoaște un salt, cât și în ce privește activitatea profesională. Se pot bucura de o împlinire, au satisfacții sau pur și simplu se eliberează de o povară și un stres.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

Deși săptămâna se caracterizează printr-un climat astral tensionat, reușești te strecori printre toate obstacolele, dacă te folosești de versatilitatea ta și de farmecul incontestabil din aceasta perioadă.

Atenție la finanțe, aici nu e momentul pentru asumarea unor riscuri mari, ci e mai degrabă un moment de regândire, reorganizare și schimbare a priorităților.

Mercur retrogradează din 14 octombrie, așa slăbește capacitatea de concentrare și există riscul unor erori, neînțelegeri, interpretări greșite ale mesajelor. Dar e și un avantaj, mai ales pentru aceia care caută răspunsuri privind în profunzime și sunt gata primească revelații și inspirație. În jurul zilei de 12 octombrie se pot bucura de un vis împlinit în plan afectiv sau în privință unui proiect creativ.

Balanță

În această săptămână se va forma aspectul de Lună nouă în semnul tău, într-un context destul de tulbure din punct de vedere astrologic, dar totuși generator de determinare și schimbări benefice. E momentul schimbi atitudinea și comportamentul în cadrul unor relații de familie sau chiar în relația de cuplu, mai ales dacă ai experimentat blocaje în acest sens în ultima vreme. Oricum, e nevoie de un nou tu și de o nouă etapă.

Din punct de vedere financiar, urmează o perioada de întârzieri și amânări. Mercur retrograd va activa zona banilor în horoscopul tău și te invită fii mai prudent și mai concentrat pe conservarea resurselor.

Unele Balanțe au noroc în chestiuni legate de casă și familie, dar și în ce privește sănătatea.

ADVERTISING

Scorpion

Mercur, planeta comunicării și a intelectului, va intra în mișcare aparent retrogradă în semnul Scorpionului, din 14 octombrie, indicând e momentul -ți reevaluezi atitudinea, comportamentul și anumite gesturi făcute față de ceilalți.

De asemenea, poți începe te preocupi de aspectul fizic și de înfățișare, poate faci niște schimbări și îmbunătățiri. În jurul zilei de 16 octombrie, se creează un context energetic potrivit pentru introspecție, retragere din lume, meditație și contemplare.

Unii Scorpioni pot realiza acum nu se mai potrivesc cu climatul profesional actual, cu ceea ce fac sau cu atmosfera de la serviciu. Așa urmează schimbe ceva în privința asta.

Sănătatea ar trebui fie prioritară, ar fi bine ai grijă mai multă de tine și -ți rezervi mai mult timp pentru sufletul tău.

Săgetător

Săptămâna aceasta începe cu un aspect armonios intre guvernatorul semnului tău (Jupiter) și Neptun, care poate aduce pentru tine o oportunitate financiară frumoasă, un noroc, o șansă de a-ți expanda viața financiară și/sau familială.

De asemenea, poți valorifica acum un talent sau o abilitate, cu ușurință și succes. Mercur retrograd în Scorpion va activa, în cazul tău, casa a 12-a, ceea ce indică faptul urmează o perioadă în care e necesar deslușești trăiri interioare, mesaje primite, informații care ajung la tine, dar cu o maximă discreție și precauție.

Cu alte cuvinte, lumea ta interioară capătă prioritate și e bine intervii în exterior doar atunci când știi sigur ce vrei transmiți sau când mesajul tău chiar schimbă sau adaugă ceva la realitatea exterioară, în sens benefic. Altfel, fii un bun observator și primește revelațiile care vor apărea cu vârf și îndesat.

Capricorn

Pentru tine, încă de la începutul săptămânii pot veni vești bune, se pot așeza anumite lucruri fără ai idee cum, poți înțelege dintr-odată imaginea de ansamblu într-o situație sau poți îmbunătăți o relație în mod miraculos.

Mercur retrograd în Scorpion, din 14 octombrie, aduce la suprafață tot felul de secrete, informații, aspecte oculte ale unor relații de prietenie sau proiecte de grup.

Urmează o perioadă de revizuire a trecutului, în cazul tău acest trecut având de-a face cu proiectele, aspirațiile și anturajul.

Luna nouă în Balanță, din 16 octombrie, activează zona carierei și anunță începerea unei etape noi în acest sens. Mai ales dacă ceea ce experimentezi acum în plan profesional nu mai e conform cu principiile tale, e timpul lași în urmă o abordare, o colaborare, un mod de a face lucrurile și faci loc unui nou început.

Vărsător

Cere și ți se va da! Chiar dacă, privind de la nivelul logicii și rațiunii, un vis care necesita o investiție mare pare imposibil de realizat, treaba ta e -ți folosești imaginația și ai încredere. Lasă Universul -ți arate cum poți împlini ceea ce-ți dorești.

În această săptămână, s-ar putea fii surprins de experiențele pe care le trăiești. Mercur retrograd în Scorpion, din 14 octombrie, va răscoli zona carierei, în sensul multe informații e posibil fie confuze aici și de asemenea e posibil te confrunți cu amânări, întârzieri, răspunsuri evazive.

De aceea, e important ai răbdare și să fii atent la toate informațiile, fără însă a lua de bun chiar totul.

Pești

Primești un cadou astral la începutul săptămânii, un aspect armonios între cei doi guvernatori ai Peștilor - Jupiter și Neptun. Așadar, e posibil întrezărești, pentru prima dată după mult timp, o lumină, o speranță și chiar ai parte de o experiență minunată pe care o trăiești cu sprijinul sau prin intermediul unor prieteni sau cunoştinte.

De asemenea, poți primi inspirație legat de un proiect. Mercur retrograd deschide, în cazul tău, o ușă secretă a cunoașterii, în sensul începi fii deschis la alt gen de informații, mai profunde, poate spirituale și primești tot felul de mesaje subtile prin intermediul intuiției și abilitaților.

Unii Pești pot relua studii și demersuri neterminate. Alții pot reevalua o călătorie sau o relație cu cineva din străinătate. Iar alții vor dori afle un adevăr și vor cerceta totul sub suprafața și aparenta lucrurilor.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇