Horoscopul lunii iunie 2021

Horoscopul lunii iunie 2021

Berbec

Te poți bucura de un carusel de evenimente sociale, alături de persoanele din anturajul apropiat. Sunt posibile întâlniri și discuții interesante, iar cele aflate pe parcursul lunii iunie îți vor fi de folos multă vreme de acum încolo. Fii prudent și vorbește puțin, evitând a-ți povesti slăbiciunile și intențiile.

Călătoriile pe distanțe scurte pentru a-ți rezolva diverse chestiuni personale sau pentru a profita de natură, într-o excursie, sunt alte subiecte de luat în calcul.

În plan domestic se conturează o etapă nouă. Ai succes la treburi gospodărești, reparații, la vânzarea și cumpărarea unor bunuri de consum, dar și pentru lămurirea unor chestiuni ce țin de patrimoniu și moșteniri. Poate intra în discuție și schimbarea casei în care locuiești. Se mențin cheltuieli majore împreună cu ceilalți, atât în plan personal, cât și în plan profesional.

Atmosfera astrală a lunii IUNIE 2021: O perioadă de mare forță

Taur

Cheltuielile reprezintă o temă importantă pe tot parcursul lunii iunie. Veniturile tale cresc suficient cât să-ți permiți atât mofturi personale, dar și să dăruiești celor dragi câte un mic cadou.

A doua parte a lunii evidențiază relațiile cu anturajul apropiat, dar și călătoriile pe distanțe scurte. Este o perioadă bună pentru a asimila cunoștințe noi, pentru discuții folositoare, dar și pentru plimbări ușoare în aer liber.

Menține prudența în relațiile parteneriale, întrucât unele se pot destrăma în mod zgomotos. Totuși, lasă evenimentele să-și urmeze cursul firesc și nu forța nota. Ce trebuie să se finalizeze este bine să se finalizeze acum.

În preajma datei de 10 iunie sunt posibile cheltuieli majore pe taxe, facturi sau cineva drag va avea nevoie de susținerea ta financiară. Cheltuiește și consumă strictul necesar.

Gemeni

O perioadă foarte bună pentru tine. Sunt șanse de înnoire pe toate planurile, de aceea, lasă totul deoparte și ocupă-te mai mult de tine și treburile tale personale.

Începe prin a-ți îngriji sănătatea, a schimba ceva în personalitatea ta sau în felul în care te aranjezi. Vei fi uimit de reacțiile celorlalți vizavi de tine și de schimbările care se conturează acum în preajma ta.

Veniturile încep să crească din a doua parte a lunii, însă nu te hazarda la cheltuieli nefondate sau la investiții riscante. Mai bine pune ceva bani deoparte și consumă strictul necesar. La locul de muncă adie vântul schimbărilor benefice, doar că trebuie să ai răbdare și încredere că totul se desfășoară în favoarea ta.

Relațiile parteneriale rămân vulnerabile, astfel că unele se pot destrăma aparent din senin. Lasă evenimentele să-și urmeze cursul firesc.

Oracolscop 31 mai – 6 iunie 2021
ADVERTISING

Rac

Gândește-te pe îndelete la situațiile și relațiile în care ești implicat. Meditațiile în locuri sfinte, lecturarea cărților deosebite, dialogurile interioare sunt demne de folosit.

Stările de revelație abundă în informații deosebite și utile pe termen lung. Evită eforturile fizice și psihice mari și, de asemenea, spațiile închise și aglomerate.

Se pot activa afecțiuni ereditare sau altele dobândite undeva, cândva. Este bine să-ți îngrijești sănătatea, urmând sfaturile unor specialiști. A doua parte a lunii aduce energie astrală benefică, astfel că te vei simți mai bine, dar nu forța nota.

În plan profesional se tot închid etape, dar se face loc și curățenie pentru altceva. Fii prudent și lasă vechiul să plece, totodată acceptând noul cu brațele deschise. Sunt posibile întâlniri și dialoguri fructuoase cu prietenii, dar și cu susținătorii din mediul socio-profesional.

Leu

Este o perioadă care evidențiază segmentul profesional, în speță proiectele tale socio-profesionale. Ești foarte bine susținut de prieteni și de unele persoane din mediul de muncă.

Se deschide o etapă favorabilă dezvoltării unor idei profesionale vechi sau pot apărea altele de mare anvergură. Totuși, controlează-ți entuziasmul, deoarece există, în umbră, aspecte care pot răsturna bunul mers al acesor proiecte, la un moment dat.

Comunicarea se îmbunătățește vizibil după 23 iunie, așa încât lasă deciziile majore după această dată.

A doua parte a lunii este potrivită odihnei. Fii discret și ocupă-te în taină și pe îndelete de tine și de treburile tale personale. Există animozități printre colegi și subalterni, de care este bine să ții cont. Rezervă zile pentru recreere, studiu individual, plimbări ușoare în aer liber și dialog constructiv cu cei dragi și de încredere.

Atât la locul de muncă, cât și în planul sănătății se deschid alte etape.

Mesajul Ingerilor pentru luna IUNIE 2021. Ocazii magice
ADVERTISING

Fecioară

În prima parte a lunii se întrezăresc demersuri profesionale, discuții cu șefii, colegii și colaboratorii. Ești susținut în proiectele tale de oameni de bună calitate, astfel că ar fi bine să-ți expui ideile cu claritate și răbdare. Unii se vor oferi să te ajute necondiționat, însă alții se vor retrage din lucrul cu tine din varii motive.

Există personaje în preajma ta care îți împiedică progresul, mai ales cel de la locul de muncă. Depistează rapid persoanele care doar profită de pe urma ta sau care îți creează tot felul de scene controversate și obositoare. Este momentul să te ocupi serios de tine și planurile tale.

A doua parte a lunii este favorabilă discreției, dialogurilor tăinuite cu cei dragi și de încredere, dar și odihnei și plimbărilor în aer liber. Ți-ar prinde bine câteva zile de vacanță cu mult somn și o alimentație potrivită.

Balanță

Cultivă gândirea pozitivă și dialogurile armonioase. Mentalul este agitat, îți pierzi ușor răbdarea în relațiile cu ceilalți, astfel că ai putea fi etichetat drept o persoană conflictuală.

Sunt posibile reîntâlniri cu persoane care aparțineau cândva anturajului tău apropiat. Este bine să fii prudent și să vorbești banalități despre tine, pentru că unii vor încerca, în mod subtil, să obțină informații prețioase de la tine.

Călătoriile pe distanțe scurte pot fi frecvente, fie pentru a face vizite la rude și prieteni, fie pentru a-ți rezolva diverse chestiuni personale și profesionale. La locul de muncă ești bine văzut și susținut de către șefi. Este posibil să primești sarcini de lucru noi și chiar și o funcție de conducere. Ai grijă însă să nu te suprasoliciți, pentru că există riscul de a obosi.

A doua parte a lunii îți aduce în preajmă prieteni și o mulțime de susținători.

ADVERTISING

Scorpion

Luna aduce cheltuieli, când te aștepți mai puțin, de aceea, fii prudent și alcătuiește-ți o listă de priorități. Cheltuiește și consumă strictul necesar, pentru că veniturile tale fluctuează sau chiar se diminuează pe parcursul lunii iunie. Pune-ți în siguranță banii și bunurile întrucât sunt posibile furturi și pierderi de tot felul.

Îți sunt favorizate activitățile spirituale, filozofice, astfel că participarea la seminarii și întâlniri cu persoane erudite, lecturarea unor cărți deosebite sau vizionarea unor filme premiate îți sunt de mare folos pe termen lung.

De asemenea, au succes planurile de călătorii îndepărtate sau cele care vizează abordarea unui program de instruire personală și profesională. La locul de muncă se îmbunătățesc vizibil lucrurile, existând șanse de promovare sau de schimbare benefică a activității și a condițiilor de muncă.

Sagetător

Relațiile parteneriale sunt foarte animate pe tot parcursul lunii. Sunt posibile reconfigurări ale relației cu partenerul de viață, în sensul că veți putea stabili de comun acord, fie activități recreative, fie planuri de investiții și afaceri.

Pe de altă parte, poți primi oferte tentante de colaborare în segmentul profesional. Rezervă momente liniștite și gândește-te pe îndelete la fiecare propunere venită din partea celorlalți.

Chiar dacă stările tale sufletești fluctuează și îți este dificil uneori să socializezi cu ceilalți, ai încredere că te vei descurca bine până la urmă. A doua parte a lunii aduce în atenție cheltuielile comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii.

Vor fi cheltuieli substanțiale pe facturi, taxe, servicii, dar vei avea suficienți bani să achiți totul la timp. Amintește-ți că dușmanii ascunși stau la pândă, mai ales la locul de muncă.

Capricorn

Ai multe și mărunte de realizat la serviciu, iar forfota profesională te va duce până la urmă la oboseală accentuată și chiar la niscai probleme de sănătate.

Lucrează cumpătat și în mod special îndatoririle prioritare. Colegii te vor solicita să le ții locul sau să te implice și în treburile lor. E adevărat că ești respectat și apreciat la locul de muncă, însă acum perioada pe care o traversăm te predispune și la evidențierea afecțiunilor ereditare sau dobândite pe linie familială.

Alternează orele de odihnă cu cele de lucru sau studiu și alimentează-te corespunzător.

A doua parte a lunii aduce oferte noi de colaborare sau reconfigurări radicale în cele deja existente. Susține-ți punctele de vedere cu fermitate, dar și cu dovezi viabile. Relațiile cu prietenii sunt anoste, existând posibilitatea apariției conflictelor pe termen lung.

Vărsător

Dorința de a petrece mai mult timp alături de persoana iubită sau de copii este la cote înalte, însă ușor de îndeplinit. Cu toate că cei dragi poate nu îți răspund cu aceeași afecțiune, tu fii alături de ei și ai răbdare. Este o perioadă bună de a lămuri neplăceri vechi și de a alcătui planuri noi pentru petrecerea timpului liber împreună cu cei dragi.

La serviciu este multă forfotă, astfel că vei fi nevoit uneori să lucrezi ore suplimentare. Relațiile cu șefii, cu persoanele oficiale din cadrul unor instituții sunt tensionate, astfel că ar fi bine să-ți controlezi reacțiile. Poate unii te vor critica prea aspru, dar lucrurile se vor îmbunătăți spre finele lunii.

Evită suprasolicitarea fizică și nervoasă, întrucât se pot activa afecțiuni vechi  ale sistemului digestiv, stomacului și sistemului osos. Consultațiile, analizele medicale sau intervențiile chirurgicale sunt posibile pe toată durata lunii.

Pești

Petrece mai mult timp acasă, alături de membrii familiei și de rude, mai ales în prima parte a lunii. Este o perioadă favorabilă activităților gospodărești și planurilor de anvergură împreună cu cei dragi. Dialogurile cu ceilalți îți aduc lămuriri pentru situațiile în care ești implicat, dar și soluții deosebite pentru a-ți rezolva problemele.

Poziția ta în cadrul locului de muncă și imaginea în ochii șefilor și colegilor poate suferi modificări, de aceea, fii prudent. Evită discuțiile aprinse, provocările și declanșarea unor conflicte profesionale pe care tu le consideri de neocolit.

Subiectivismul în aprecieri este la cote mari în plan socio-profesional, astfel că există riscul să gafezi serios și cu efecte pe termen lung. După 23 ale lunii te vei simți mai bine, reușind să te integrezi în rândul celorlalți așa cum ai nevoie.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇