Horoscop zilnic: 9 iunie

Horoscop zilnic: 9 iunie

Berbec

Luna în Gemeni activează segmentul comunicării și schimburilor. Aspectele sunt armonioase, așa cum vor fi și interacțiunile tale cu cei din jur. Farmecul personal, abilitatea de a îmbraca orice mesaj în umor fac din tine o companie agreabilă și un partener de discuție delicios.

Pe de alta parte, astăzi poți da la pace cu o persoană din anturaj sau din familie.

Taur

Pe tine, farmecul personal, umorul și flexibilitatea te ajută astăzi atragi oportunități de câștig. Pot apărea surse de bani suplimentare, așa fii pe fază și valorizează-le.

Pe de altă parte, fii atent la tendința spre iluzionare și excese. Nu e momentul arunci cu banii în dreapta și în stanga, dacă nu ești sigur e absolut necesar o faci.

Gemeni

Ești inspirat, ai o mulțime de idei, abordezi lucrurile cu ușurință și detașare, iar asta îi poate deruta pe cei cu care lucrezi. Adevărul este ai tendința promiți mai mult decât poți face și începi o grămadă de lucruri odată, ceea ce nu bine în ochii șefilor.

Cu toate acestea, daca reușești te aduni, astăzi poți avea succes în orice întreprinzi.

Mesajul Ingerilor pentru luna IUNIE 2021. Ocazii magice
ADVERTISING

Rac

Astăzi poți avea senzația totul e volatil, nu poți palpa nimic din ce se întâmplă și nu poți măsura rezultatele. Cu alte cuvinte, nu poți controla lucrurile.

Însă aceasta este o oportunitate excelență pentru a învăța stai în momentul prezent, atent la tot ce se întâmplă, dar fară judeci și fară te atașezi de rezultate. În felul acesta, vei fi surprins de experiențele frumoase și veștile care-ți întrec imaginația.

Leu

Tu ești pe val. Conjunctura astrală din aceste zile face din tine vedeta anturajului. Ai foarte multe idei, care mai de care mai îndrăznețe și inedite, ești sursa de veselie și entuziasm pentru toți cei cu care interacționezi și, în plus, îi convingi foarte ușor pe alții te urmeze.

O zi cu experiențe frumoase, mai ales sub aspect social și public.

ADVERTISING

Fecioara

Contextul astral de astăzi promite conjuncturi favorabile în zona carierei. Fie reușești obții ceva ce așteptai demult, fie îndupleci un sef -ți aprobe o cerere, fie iți vin idei noi de expansiune și afirmare.

În orice caz, idei și oportunități sunt, chiar prea multe, astfel e necesar le triezi cu atenție și le valorizezi, folosindu-te de simțul tău practic.

CORPUL tău știe! Workshop ONLINE cu Nicoleta Svârlefus, 12 IUNIE 2021

Balanța

Deschiderea spre cunoaștere, noi experiențe, explorare și evoluție sub toate aspectele este uriașă, în această perioadă. Te simți ca și când ți s-a luat un val de pe ochi și poți vedea o grămadă de lucruri, din alta perspectivă, mult mai senină și optimistă.

Astăzi te gândești mult la viitor, la vacanță sau la proiecte pe care le credeai utopice până acum.

ADVERTISING

Scorpion

E cam greu rămâi cu picioarele pe pământ, când vin atâtea daruri spre tine și ești răsfățat în felul acesta. În această perioadă, ești nevoit înveți primești, fară suspiciuni, temeri și inhibiții.

Astăzi, cel puțin, ți se fac favoruri, primești un dar sau primești recompensa unui serviciu făcut cuiva mai demult.

Săgetător

Relațiile, parteneriatele și colaborările joacă rolul principal în viață ta, în această perioadă. Apar tot felul de propuneri, oportunități, idei noi. Toate sunt tentante, însă e necesar rămâi atent la tine și la ce-ți dorești cu adevărat, astfel încât poți face distincția intre ele.

Pe de alta parte, atenție la tendința de a fugi de responsabilități și de a te pierde în iluzii și teorii.

Horoscopul săptămânii 7 – 13 iunie

Capricorn

Având în vedere , de regulă, îți place știi cum stai, fii organizat și poți evalua rezultatele cât mai exact, această perioadă te poate bulversa. Asta pentru totul pare fie supus schimbării, nimic nu e stabil și nu te mai poți atașa de garanții iluzorii.

Acum, tot ce poți face este accepți totul așa cum vine, te adaptezi la schimbări și te bucuri de oportunitățile care apar.

Vărsător

Tu ești în elementul tău. Luna împreună cu celelalte planete din Gemeni îți deschid apetitul pentru aventură, creativitate, distracție și exprimare de sine liberă.

Ai chef faci tot ce nu ți-ai dat voie până acum, toate acele lucruri pe care le-ai amânat în ultimele luni. E momentul ieși în față, te expui, începi proiecte sau relații care au existat doar la nivel de intenție până acum.

Horoscopul lunii iunie 2021

Pești

Luna plasată în Gemeni și întregul context astral care poartă amprenta acestei zodii înseamnă, pentru tine, schimbări și evenimente fericite în familie.

Chiar dacă încă mai există temeri și tensiuni în acest sens, vestea bună este acum găsești soluții la orice și ai capacitatea de a te adapta foarte ușor.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇