Horoscopul săptămânii 7 - 13 iunie

Horoscopul săptămânii 7 - 13 iunie

Berbec

În plan financiar se conturează schimbări importante în primele zile ale săptămânii. Poate fi vorba despre aflarea unor informații referitoare la modificări salariale, la modificări ale condițiilor de muncă sau a legislației în domeniul profesional în care activezi.

Tentația cheltuielilor este mare, deci fii prudent și evită extravaganțele. Este o perioadă austeră în care este bine să economisești.

Relațiile cu anturajul apropiat se schimbă radical. Pleacă unii din preajma ta, vin alții. Energia de care beneficiezi în această săptămână te susține să începi o nouă etapă relațională sau măcar să te raportezi altfel la ceilalți. Totodată este nevoie să finalizezi etape vechi, relații și situații nemulțumitoare.

Ești mânat de idealuri nobile, de gânduri mărețe, însă numai tu singur poți decide ce este mai bine pentru tine de acum încolo. Weekendul aduce treburi gospodărești și relații furtunoase cu membrii familiei și cu neamurile.

Taur

Este o perioadă importantă, deoarece ai șanse să-ți reconfigurezi toate planurile personale. Debarasează-te de concepțiile, ideile, relațiile și situațiile care nu au dat roade până acum și orientează-te spre noi orizonturi.

Cineva din anturajul prietenilor te poate ajuta să-ți trasezi planuri noi, dar mai ales să vezi care sunt bilele albe și pe cele mai puțin din etapa actuală în care te afli.

Evită eforturile de orice fel, deoarece sănătatea este vulnerabilă. Ai nevoie de odihnă, relaxare, plimbări ușoare în aer liber și o dietă de sezon.

Din perspectiva financiară se deschide o etapă nouă. Este vorba de noi variante de câștig din munca prestată la un loc de muncă. Însă există hibe ascunse, astfel că fii circumspect la tot ce ține de bani, venituri și bunuri personale.

La sfârșitul săptămânii se întrezăresc dialoguri cu persoanele apropiate, călătorii pe distanțe scurte, dar și abordarea unor secvențe de învățare sau studiu individual pe teme profesionale.

Gemeni

Săptămâna începe cu zile favorabile odihnei, discreției, discuțiilor de taină cu cineva drag și de încredere, meditațiilor în locuri sfinte. Energia vitală este la cote joase, de aceea, fii prudent și dozează-ți eforturile. Poate ar fi bine, în limita posibilităților, să-ți iei câteva zile libere, să stai mai mult în natură și împreună de cei dragi.

Revelațiile obținute datorită contextului astral din aceste zile îți vor oferi explicații foarte clare vizavi de relațiile și situațiile în care ești implicat. Ar fi bine să notezi într-un jurnal ceea ce gândești acum, pentru că atât informațiile primite, cât și gândurile care îți trec prin minte le vei folosi la momentul potrivit.

Odihnește-te conștient și ocupă-te de tine!

Este vremea marilor schimbări personale, mai ales schimbări care vor atrage după sine și schimbări relaționale și profesionale. Zilele finalului de săptămână aduc cheltuieli, dar și posibilitatea unor câștiguri bine meritate în urma muncii prestate la serviciu.

Consilier Vocational COR (242315), 12-13 iunie 2021

Rac

Relațiile cu prietenii, proiectele socio-profesionale, dorințele tale înalte se vor reconfigura începând din această săptămână. Vei simți foarte clar că este momentul să renunți la persoanele și ideile care ți-au obstrucționat progresul sau care s-au dovedit nesatisfăcătoare până acum.

Anturajul prietenilor și al susținătorilor din segmentul socio-profesional este foarte răscolit, iar turnurile situațiilor și deciziilor sunt spectaculoase și frecvente. Evită să fii prea apropiat de ceilalți, să-ți divulgi intențiile sau să oferi sfaturi. Foarte ușor îți poate fi deteriorată imaginea publică, de la simplul fapt că totul este interpretat greșit.

Sunt zile bune pentru a te reorienta spre propria ta ființă, pentru a sta de vorbă cu tine însuți și pentru a analiza în taină situațiile și relațiile în care ești implicat. Pe căi neobișnuite vei primi informații prețioase legate de locul de muncă. Ia aminte la ceea ce se petrece în plan profesional! În weekend te vei simți mult mai bine.

Leu

Se finalizează o etapă profesională importantă. Poziția ta în cadrul unui grup de lucru, relațiile cu șefii, cu oficialitățile, relațiile de muncă în general se vor reconfigura în totalitate. Se dizolvă unele, iar altele la orizont nu se conturează încă.

Acum este un moment de bilanț al situației tale profesionale și al statutului social. Se recomandă prudență în această săptămână, discreție, controlarea reacțiilor, alegerea vorbelor și gesturilor cu grijă. Sunt posibile erori de tot felul, iar escaladarea conflictelor devine păguboasă pe termen lung. Ceva legat de bani și bunuri comune cu alții va declanșa un șir lung de situații tumultoase, dar eliberatoare.

Relațiile cu prietenii încep o etapă nouă, etapă în care vei lucra proiecte comune sau vei reveni la proiecte vechi care erau în așteptare. Totuși, există hibe ascunse în aceste relații și în buna desfășurare a activității socio-profesionale, de aceea, fii prudent.

Weekendul aduce nevoia de odihnă.

CORPUL tău știe! Workshop ONLINE cu Nicoleta Svârlefus, 12 IUNIE 2021

Fecioară

O perioadă benefică pentru activități culturale, planuri de călătorie, planuri pentru abordarea unor cursuri, studii și documentări. Ceva din mentalitatea ta se va schimba definitiv în această săptămână, în sensul că îți vei redefini multe dintre concepțiile pe care le ai acum.

Distorsiunile mentale sunt accentuate, revelațiile vin în avalanșă, astfel că este foarte posibil să te simți depășit de toate acestea. Relaxează-te, ai încredere în tine și în Univers, apoi înarmează-te cu răbdare!

În segmentul profesional se declanșează o nouă etapă, mai ales în ceea ce privește relațiile cu șefii și autoritățile, dar și în ceea ce privește statutul tău socio-profesional. Este posibil să obții o funcție de conducere sau sarcini de lucru noi.

Discerne atent ce îți asumi de acum încolo, întrucât unele sarcini pot fi prea dificil de dus la bun sfârșit. Sfârșitul săptămânii îți aduce în preajmă prietenii și posibilitatea de a lucra la proiectele tale profesionale.

Balanţa

Banii și bunurile comune cu alții reprezintă temele principale din primele zile ale săptămânii. Se finalizează o etapă referitoare la achitarea unor datorii, rezolvarea unor documente financiare sau referitoare la lămurirea unor demersuri patrimoniale.

Temerile sunt majore, însă ar fi bine să selectezi datoriile, cheltuielile prioritare, să te ocupi de ele și apoi să trasezi un plan financiar pe termen lung.

La serviciu se deblochează situațiile stagnante și apar noutăți îmbucurătoare legate de salarizare și de condițiile de muncă.

Îngrijește-ți, pe îndelete, sănătatea! Relațiile cu străinătatea se schimbă, declanșându-se o etapă interesantă, fie că este vorba despre călătorii îndepărtate, studii pe termen lung, a munci sau a studia în străinătate.

De asemenea, este posibil să reiei legătura cu persoane străine. Este vremea să abordezi un alt sistem al valorilor morale și spirituale. În weekend vei fi în prim-planul unor reuniuni importante.

Atmosfera astrală a lunii IUNIE 2021: O perioadă de mare forță

Scorpion

Relațiile parteneriale, atât relația matrimonială, cât și o relație de afaceri sau colaborare profesională, vor cunoaște o revigorare definitivă în această săptămână. Este vremea marilor schimbări relaționale, astfel că nu-ți vei mai putea ignora nevoile sufletești.

Privește atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău, ascultă și ceea ce îți spun ceilalți, însă evită critica și luarea deciziilor importante. Deocamdată adună informații și apoi rezervă momente pentru a le procesa pe îndelete. Ai toate șansele să te implici în relații noi, însă la momentul potrivit.

Apar chestiuni financiare noi, deschizându-se o etapă de administrare și folosință a unor bani și bunuri comune cu alții. Bine ar fi să eviți semnarea documentelor importante, asumarea unor investiții pe termen lung sau a cheltui tu pentru alții. Sunt hibe ascunse în ceea ce privește bani, bunurile comune, moștenirile.

Sfârșitul săptămânii aduce vești din străinătate, dorință de învățare, dialoguri erudite.

Săgetător

Foarte interesant și important ce se petrece la locul de muncă în primele zile ale acestei săptămâni. Se conturează schimbări definitive, finaluri ale unor sarcini de lucru, aflarea unor informații bulversante, demascarea unor jocuri de culise care se desfășoară de foarte mulți ani.

Gestionează-ți corect emoțiile, evită luarea deciziilor importante și doar privește la cum se desfășoară lucrurile.

Sănătatea este vulnerabilă, deci fii foarte prudent.

Relațiile colegiale se vor destrama, însă numai acelea care au devenit toxice pentru tine și evoluția ta. Relațiile parteneriale sunt răscolite, astfel că se conturează o etapă nouă, fie că este vorba despre o relație de cuplu, fie că este vorba despre colaborări profesionale.

Pot intra în discuție și aspecte partenereriale vechi care au fost blocate la un moment dat, iar acum revin pentru rezolvare. Weekendul este potrivit pentru revizuiri și planuri financiare.

Mesajul Ingerilor pentru luna IUNIE 2021. Ocazii magice

Capricorn

Segmentul amoros îți dă multe bătăi de cap la începutul săptămânii. Fie că este vorba despre persoana iubită, fie despre copii, este clar că lucrurile nu mai pot continua ca până acum. Este bine să stai de vorbă cu fiecare persoană dragă, să lămurești animozitățile și să-ți trasezi alte moduri de relaționare și acțiune comună cu aceste persoane.

Concepțiile tale privitoare la iubire și implicațiile ei se vor modifica radical de acum încolo, iar relaționarea cu unele persoane dragi se va finaliza definitiv.

Este momentul să-ți îndrepți eforturile spre propria ta persoană. La serviciu se deschide o etapă nouă. Se schimbă condițiile de muncă, relațiile colegiale, ambientul profesional, legislația aferentă.

Sănătatea intră și ea în discuție, prin evidențierea unor afecțiuni vechi ce trebuie tratate rapid. Selectează prioritățile și detașează-te de situațiile și relațiile nefuncționale. La finalul săptămânii este rost de dialoguri și acțiuni parteneriale.

Vărsător

Acasă în familie se conturează schimbări importante începând cu această săptămână. Pe de o parte, este vorba despre locuința propriu-zis, în sensul că se pot finaliza lucrări de reparații, se pot vinde sau achiziționa bunuri patrimoniale sau se poate cădea la pace cu neamurile vizavi de moșteniri sau plăți comune.

Însă, pe de altă parte, relațiile cu membrii familiei își vor modifica termenii și condițiile de desfășurare de acum încolo. Este bine să te gândești serios la familia ta și la ce îți dorești tu cu adevărat.

În plan amoros se deschide o etapă nouă, însă poate fi vorba mai mult despre revenirea unor chestiuni vechi într-o relație existentă sau revenirea unei persoane dragi din trecut.

În orice situație sentimentală te-ai afla, există hibe ascunse, care îți vor răscoli sufletul. Fii discret, circumspect și detașează-te de tot ce te împiedică să fii relaxat și fericit. Weekendul aduce activități de rutină, însă și ceva probleme de sănătate.

Peşti

Foarte dinamice sunt în primele zile ale săptămânii relațiile cu anturajul apropiat. Discuții, întâlniri cu multă lume, călătorii pe distanțe scurte, rezolvarea unor demersuri privitoare la obținerea unor acte, documente oficiale personale sau profesionale.

Mentalul este agitat, haotic, astfel că sunt posibile erori de judecată vizavi de relațiile și situațiile în care ești implicat. Ar fi bine să vorbești cât mai puțin despre tine și intențiile tale. Unii doresc doar să profite de pe urma forței tale și tot vin în preajma ta pentru a se încărca cu energie.

Îți va fi foarte clar că trebuie să te desprinzi de unii prietenii sau de unele cunoștințe. Acasă, în familie se deschide o nouă etapă. Pot intra în discuție reorganizarea spațiului locativ, rezolvarea unor aspecte patrimoniale, mutarea într-o altă locație, discuții importante cu neamurile.

La finalul săptămânii sunt momente bune pentru recreere alături de cei dragi.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇