Horoscop zilnic: 9 februarie

Horoscop zilnic: 9 februarie

Berbec

Ai grijă cum începi ziua! Careul dintre Lună și Soare (primul pătrar) îți afectează relația cu prietenii și zona banilor. E posibil să se pună problema unor persoane care te dezamăgesc sau a unor datorii care nu sunt restituite. Așa că cel mai bine ar fi să nu contezi pe nimeni dacă e vorba de chestiuni privitoare la cheltuieli sau investiții.

Ai puține șanse să îi faci pe ceilalți să contribuie la un proiect pe care îl avansezi. După prânz, tensiunea se duce, iar atmosfera se destinde. Te poți trezi într-o mică sau mare adunare unde revezi oameni dragi și te simți bine.

Taur

Dimineața te poate găsi cam nehotarât. Parcă în jurul tău se țes planuri, lumea este în mișcare și numai tu stai pe loc. De aceea, e un moment bun să reflectezi dacă atitudinea ta pasivă nu te face decât să te complaci în niște obișnuinte.

Ziua de azi ar putea să-ți zguduie puțin confortul de care te agăți. Ai nevoie de asta, așa că e posibil să se materializeze un eveniment care să îți dea un brânci. După prânz, atmosfera este mult mai calmă și te poți bucura de prezența Lunii în zodia ta, într-un cadru social, unde îți pui în valoare niște calități pe care le ai.

MARTE în CAPRICORN, 24 ianuarie – 3 martie. Gata cu joaca!

ADVERTISING

Gemeni

Prima parte a zilei, cu Luna și Soarele în faza de prim pătrar, te poate pune față în față cu trecutul. Oameni cu care ai ceva de rezolvat revin acum în viața ta, reeditând frământări ale tale mai vechi. De aceea, tot ce ți se întâmplă acum are menirea să te facă să accepți tot ce a fost, să te vindeci de niște răni, să-i ierți pe ceiallti și să te ierți pe tine.

După prânz, Luna în Taur este eliberată de povara cuadraturilor cu planetele din Vărsător și te predispune la introspecție, la o meditație asupra vieții. E bine să te ocupi mai mult de nevoile altora, să oferi o parte din tine fără să aștepți nimic în schimb.

Rac

Dimineața zilei de azi pare marcată de o instabilitate emoțională. Poți avea impresia că ești singur împotriva tuturor. Parcă tu una vrei și alta iese. Una ai tu în cap și alta își doresc cei din jur. De aceea, e bine să nu încerci să-ți coalizezi prietenii sau aliații într-o anumită direcție, pentru că ai mari șanse să te enervezi. Nici nu te victimiza! Acceptă orice situații fără să te plângi.

După prânz, Luna din Taur este mult mai binevoitoare și te predispune la o viață socială activă, poate chiar la o reuniune unde faci planuri de viitor.

Oracolscop 7 - 13 februarie 2022

ADVERTISING

Leu

O dimineață cam agitată pentru tine, cu dispoziții schimbătoare. E posibil să nu vrei sau, pur și simplu, să nu ai chef să faci ceva ce ți-ai propus sau ce ai promis. E o mică formă de revoltă din partea ta în ceea ce privește ordinea socială, normele general acceptate și așteptările celorlalți. Ai grijă totuși să nu strici niște relații sau, mai rău, să pui paie pe foc într-o discuție cu partenerul de viață.

După prânz, Luna din Taur se face cuminte și te pune în centrul atenției. Ești ascultat, te bucuri de o imagine bună, de popularitate și de credibilitate. Atragi oameni în jurul tău.

Fecioara

Primul pătrar, care înseamnă cuadratura între Soare și Luna, îți poate aduce profeții despre trecut. Cum adică? La locul de muncă se poate adeveri ceva ce știai demult, ceva ce ai afirmat, numai că nu te-a crezut nimeni. Replica “Ți-am spus eu!” s-ar putea să-ți dea astăzi satisfacții sadice, pe marginea unui subiect cu deznodământ nu tocmai fericit.

De aceea, e bine să vezi dacă nu poți interveni și nu poți schimba ceva acolo unde alții au dat greș. După prânz, Luna din Taur este mult mai liniștită și te ajută să-ți faci ordine în gânduri. Poți învață cu spor și poți purta discuții revelatoare.

Atmosfera astrală a lunii FEBRUARIE 2022: Finaluri neașteptate și neobișnuite!

ADVERTISING

Balanța

În prima parte a zilei, s-ar putea să fii pus într-o poziție incomodă și să plăteșți pentru greșelile altora. Partenerul de viață și copiii s-ar putea să-ți producă sentimente de frustrare și de enervare, așa că tratează lucrurile cu calm! Starea ta de nemulțumire poate fi accentuată de necesitatea de a face cheltuieli neprevăzute, de a achita sume mai mari decât estimai sau de a te confrunta cu întârzierea unor plăți sau confirmări pe care le așteptai.

După prânz, Luna din Taur nu te mai sâcâie, dimpotrivă, te poate face să vezi că lucrurile încep să se așeze de la sine și că te-ai comportat mai impulsiv decât era cazul.

Scorpion

Luna în zona relațiilor atacată de Soare te pune încă de dimineață cu gura pe ceilalți. Așa că, dacă simți nevoia să tragi pe cineva la răspundere, mai bine asigură-te din start că ai toate datele problemei, că ai fost atent la toate detaliile și ai ascultat toate argumentele. Dacă ți-a scăpat ceva, iar tu o ții tot pe a ta fără să ai dreptate, riști să îmbrățișezi ridicolul. Temperează-ți ieșirile necontrolate, mai ales faţă de partenerul de viață!

După prânz, Luna se cumințește și te readuce la locul tău. Relațiile tale sunt mult mai sănătoase, dar solicită în continuare mai multă flexibilitate din partea ta.

Horoscopul săptămânii 7 – 13 februarie

Săgetător

Primele ore ale zilei s-ar putea să vină cu agitație maximă și cu destule enervări. Starea ta de efervescență e clar că este în primul rând interioară, iar ea răzbate la suprafață de câte ori ai ocazia. Să nu te miri dacă atragi oameni certăreți, critici, care fac reproșuri. Mai ales relațiile de muncă stau sub acest semn, de aceea, e bine să te întrebi dacă nu cumva și tu ești la fel ca cei care te trag pe tine de mânecă.

După-amiaza zilei te face mai dulce la vorba și mai predispus la bune relații. Comunici mai mult și te faci înțeles mai ușor. Poate pleci la drum și reglezi inclusiv niște conturi cu frații, surorile, rudele apropiate sau vecinii.

Capricorn

Poți fi cam nemulțumit la primele ore ale zilei. Persoana iubită și copiii s-ar putea să te cam pună pe gânduri. Mai mult, s-ar putea să te bage și la cheltuială, așa că fii pregătit să îi ajuţi în caz de nevoie. Evenimentele te conduc în alt punct și simți că îți scapă de sub control. De aceea, e bine să te gândești la ce își doresc cei dragi și să le accepți deciziile. Poate ce crezi tu că e bine pentru ei e, de fapt, bine doar pentru tine. Învață să le respecți deciziile!

După prânz începe etapă romantică a zilei, în care devii mai înțelept și te dedici total oamenilor pe care îi iubești. Te poți afirma prin generozitate și poți face ușor impresie.

Am intrat în anul Tigrului de Apă. Ce aduce anul nou chinezesc pentru fiecare zodie

Vărsător

Relațiile de familie pot fi disonante la primele ore ale zilei. Parcă nu ești pe aceeași lungime de undă cu cei de acasă, cu părinții în special. Tu zici “hăis”, ei zic “cea” și fiecare o ține pe a lui. Amintește-ți că cel mai înțelept cedează! E bine să nu pui nimic la suflet și să nu te lași influențat de anumite reminiscențe ale trecutului. Învață să ierți, să accepți și să uiți tot ce te-a afectat până acum!

După prânz, Luna în Taur îți reglează conturile cu cei dragi și reinstalează armonia în cămin. Îți poți reîncarca bateriile acasă ori în mijlocul unor persoane care îți bucură sufletul.

Pești

Ai impresia că ți se pun piedici încă de la primele ore ale zilei? Ți se pare că ești sabotat sau că ești interpretat greșit? Atunci e cazul să faci cu tine însuți un exercițiu de sinceritate. Poate sunt lucruri pe care nu le crezi sau pe care nu vrei să le faci, dar pe care le accepți. Atunci nu te mira că ele ies strâmb, pentru că sunt expresia nehotărârii tale. S-ar putea să înveți că nu e bine să faci nimic dacă acel ceva nu te reprezintă.

După prânz, când Luna în Taur scapă de presiunile venite dinspre Vărsător, comunici mai ușor, te miști mai mult și ești mai sociabil. Sfatul zilei: fii sincer, în primul rând, cu tine însuți, ca să poți fi sincer și cu ceilalți!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇