Horoscop zilnic: 9 februarie

Horoscop zilnic: 9 februarie

Berbec

În continuare te concentrezi asupra carierei și mai ales asupra găsirii unor soluții pentru îmbunătățirea performanțelor la locul de muncă. E important să fii atent la toate deciziile pe care le iei și la toate promisiunile pe care le faci, pentru că s-ar putea să nu mai poți da înapoi, odată ce îți iei un angajament în față celor din jur și mai ales în fața șefilor sau a altor persoane cu autoritate.

Totuși, se pare că mobilizarea exemplară și eficiența cu care lucrezi îți aduc rezultate foarte bune.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 28 februarie 2021

Taur

Dacă participi la o ședința, faci o declarație publică sau susții o lucrare în față unei comisii, vei avea succes, fără doar și poate. Totuși, Luna în Capricorn sugerează că ar fi bine să-ți ordonezi foarte bine ideile înainte de a deschide gura și să-ți pregăteșți argumentele dinainte, în cazul în care e vorba despre o dezbatere, în care e nevoie să-ți susții un punct de vedere.

Relațiile cu autoritățile sau cu instituțiile sunt bune, așa că e posibil să primești un răspuns favorabil sau să obții o aprobare, în cazul în care o așteptai.

Horoscopul săptămânii 8 – 14 februarie

Gemeni

Ai toate șansele, dacă ești deschis și ingenios, dar mai ales dacă accepți și soluțiile neconvenționale, să accesezi niște fonduri, care-ți sunt necesare pentru un proiect.

Oricum o persoană pe care o priveșți ca pe o autoritate în viața ta te poate inspira sau te poate spirjini la propriu cu o sumă de bani. De asemenea, poți obține și alt fel de câștiguri sau avantaje materiale, fiind atent la modul în care se pot exploata calitățile altora.

Atmosfera astrală a lunii FEBRUARIE 2021: Controverse!

ADVERTISING

Rac

Ipostaze inedite, surprize plăcute și soluții ingenioase pot apărea astăzi în cadrul unui parteneriat. Ceva se schimbă pe neașteptate, poate viziunea ta și a unui partener, în privința unui proiect.

Cert este că se pot debloca niște acte pe care le aștepți sau primești veșți bune. Schimbările pot viza și niște planuri de călătorie sau niște etape de parcurs, în privința unor obiective propuse.

Horoscopul lunii februarie 2021

Leu

Luna în Capricorn, în zona muncii, poate să te facă extrem de conștiincios, organizat și responsabil. Probabil că rezultatele vor fi pe măsură. De fapt, chiar se întrevăd niște avantaje materiale și niște câștiguri venite prin intermediul altora, poate chiar partenerului de viață.

Oricum este posibil ca prin ceea ce faci astăzi sau prin ceea ce decizi în legătură cu agenda de lucru ceva să se schimbe în sens favorabil, pe termen lung.

Mesajul îngerilor pentru luna FEBRUARIE 2021. Perspective noi

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Ai capacitatea de a privi cu mai multă claritate și inspirație întregul tablou al obiectivelor tale. Astăzi, pur și simplu, vei ști ce e de făcut pentru a-ți împlini unele dorințe. Vin soluții, ai idei inspirate.

Nu e nevoie decât să-ți asculți inima și să dai frâu liber creativității. Este foarte posibil să descoperi și noi calități sau o zonă a potențialului personal, care nu a fost încă explorată. Acum este momentul să identifici și să valorifici aceste calități, mai ales că asta îți poate aduce și beneficii materiale.

Horoscopul anului 2021

Balanță

O zi frumoasă, în care Luna, plasată în zona emoțiilor, sufletului și căminului, formează aspecte frumoase, care promit fie claritate în peisajul unor probleme presante, fie găsirea unor soluții neașteptate pentru acestea.

Este o zi numai bună de petrecut împreună cu cei dragi sau măcar cu gândul la aceștia. Atmosfera în familie este frumoasă, iar sprijinul pe care-l primești sau oferi contribuie la închegarea unor relații de familie sau planificarea unor pași de urmat pe viitor.

Anul Bivolului de Metal. Când începe anul nou chinezesc și ce ne așteaptă

ADVERTISING

Scorpion

Întrucât Luna formează aspecte foarte bune în zona comunicării și relațiilor, poate fi un moment foarte bun pentru programarea unei întâlniri, prin care urmăreșți să inspiri pe cineva sau să orientezi un punct de vedere în favoarea ta.

Mai ales în a doua parte a zilei inteligența, energia mentală și creativitatea sunt la cote maxime. Vei ști exact ce să spui și când. O zi bună și pentru deplasări, mai ales dacă sunt făcute pentru un scop bine stabilit.

Săgetător

Luna plasată în Capricorn, în zona banilor proveniți din muncă proprie, poate să-ți scoată în cale, mai ales în a două parte a zilei, noi oportunități de câștig.

Tot ce trebuie să faci este să fii vigilent, deschis la nou și chiar puțin nonconformist, pentru a recunoaște posibilitățile care se ivesc. De asemenea, e nevoie să fii dispus să valorifici noi calități pe care le descoperi la tine. Cineva din anturaj s-ar putea să te inspire în acest sens.

Capricorn

Luna este în continuare prezentă în semnul tău zodiacal, ascuțindu-ți intuiția și senzitivitatea. Așadar, în discuțiile pe care le ai cu cei din jur, e bine să te foloseșți de intuiție, pentru că astfel vei ști exact ce e nevoie să spui, astfel încât să-ți aperi cu succes un punct de vedere ori să întorci lucrurile în favoarea ta.

A două parte a zilei este favorabilă întâlnirilor, discuțiilor importante, deplasărilor.

Vărsător

Este posibil ca astăzi să ajungă la tine, pe cai neconvenționale, informații care te ajută să refaci un puzzle al unei probleme financiare. Privind detașat totul, fiind receptiv și lăsând totul să curgă de la sine, o idee nemaipomenită sau o informație venită de la cineva promite să te scoată din impas, ca prin minune.

Așadar, nu te agita prea mult, ia totul așa cum vine și rezervă-ți mai mult timp pentru a fi cu tine, în liniște.

Pești

Relațiile sociale sunt foarte importante astăzi, așa că ar fi bine să răspunzi "prezent" dacă ești invitat la vreun eveniment sau la vreo întrunire. Schimbul de idei  sau succesul cuiva te poate inspia.

În plus, prin farmecul și magnetismul tău, poți atrage atenția și nu se știe cine te remarcă și ce propunere poți primi. Așa că nu e momentul să stai retras ori să fii modest, ci e bine să te pui în lumină cum știi mai bine.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇