Horoscopul săptămânii 8 - 14 februarie

Horoscopul săptămânii 8 - 14 februarie

Berbec

Primele zile ale săptămânii te pun în lumina reflectoarelor din mediul socio-profesional în care activezi. Sunt zile bune pentru a rezolva demersuri ce țin de șefi, de autorități sau de poziția ta publică în cadrul locului de muncă.

Este posibil să fii luat la întrebări de către ceolgi despre felul în care îți îndeplinești sarcinile de lucru, de aceea, fii prudent și răspunde direct și la obiect. Din orice detaliu (ton al vocii, cuvinte al caror înțeles poate fi răstălmăcit) pot ieși scântei, făcând ca situația să fie ireversibilă.

Foarte activ este segmentul relațiilor cu prietenii, datorită formării aspectului de Lună nouă în semnul zodiacal al Vărsătorului în ziua de 11 februarie. Se conturează relații noi plus implicare în proiecte socio-profesionale de mare anvergură. Însă, deocamdată, adună informații, gândește-te pe îndelete și lasă deciziile importante pentru zilele următoare. În weekend se recomandă discreție și odihnă.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 28 februarie 2021

Taur

Cea mai importantă influență astrală pentru tine, în această săptămână, este reprezentată de evenimentul de Lună nouă, din semnul Vărsătorului, eveniment astral care are loc pe 11 februarie. Aceasta are ca efect fie expasiune (în ceea ce privește cariera ta), fie publicitate (în ceea ce privește imaginea ta), fie un moment în care vei culege roadele muncii tale de până acum, fară a-ți lipsi reclama.

În cazul în care trebuie accepți un nou post, un nou loc de muncă cu responsabilități diferite de cele pe care până acum le-ai avut, asigură-te știi către ce anume te îndrepți și verifică dacă ai înțeles corect ce anume se așteaptă de la tine.

La finalul săptămânii te vor înconjura prietenii. Fii prudent în dialogurile cu aceștia, deoarece unii vor tinde să-ți impună diverse soluții sau idei, total nepotrivite ție acum.

Horoscopul lunii februarie 2021

Gemeni

Și, totuși, pentru tine încă este vacanță. Unde mai pui , începând cu primele zile ale săptămânii, șansele ca tu pleci din țară ori îți găsești ceva de lucru în alte locuri decât cele de baștină sunt foarte crescute. S-ar putea pleci într-o excursie, total neașteptat, pe alte meleaguri.

Se deschide un nou capitol legat de străinătate, forme de instruire, elevare mentală și spirituală, capitol ajutat de aspectul de Lună nouă din semnul Vărsătorului din 11 februarie. Ești vizibil și căutat, pentru acum este unul dintre momentele în care poți fi prezent pe copertă.

În altă ordine de idei, notează-ți gândurile pe care le ai, nu îți bloca imaginația și nu uita faci totul cât de bine. Evită să semnezi vreun contract ori să te înțelegi cu cineva asupra vreunui subiect, deoarece se vor răsturna lucrurile la finele săptămânii.

Atmosfera astrală a lunii FEBRUARIE 2021: Controverse!

ADVERTISING

Rac

Se pare ai de-a face cu o săptămână în care nu ai deloc timp te odihnești. O săptămână în care - desi atenția îți este atrasă către sinele tău - abia dacă ai timp rămâi la curent cu ceea ce se întâmplă în jur.

Contextele astrale din aceste zile te predispun la preocupări financiare și de relaționare cu instituții financiare. Se deschide un nou capitol de câștig de la și prin alții, cu posibilități de venituri mari din colaborări sau din moșteniri.

Un ambient aglomerat, plin de noutăți, care mai de care mai diverse și mai complexe, un cadru restrâns, dar plin de prieteni și rude. O săptămână în care ar fi bine îți achiți toate datoriile, căci tot așa vei avea șansa de a putea recupera datoriile pe care alții le au la tine. La sfârșitul săptămânii îți sunt favorizate activitățile culturale.

Horoscopul anului 2021

Leu

Pare-se că este timpul concluziilor. În special în ceea ce privește parteneriatele tale, căci, dacă acolo este locul unde simți cel mai mult lipsa stabilității, într-acolo îți este îndreptată atenția. Prin formarea aspectului de Lună nouă în semnul Vărsătorului se conturează o nouă etapă partenerială.

Astfel, sunt posibile deopotrivă separarea, divorțul, însă și logodna și căsătoria. Conversațiile legate de viitorul relațiilor parteneriale vor crea efecte pe termen lung. Cu toate acestea, în cazul în care trebuie te evidențiezi, fie și prin intermediul parteneriatelor, nu ezita o faci. Poți ieși în public fară probleme, pentru că ești bine susținut.

Încă simți nevoia acționezi, imediat, brusc, ceea ce nu îți pace și cu atât mai puțin liniște. Proiectele tale au mai mulți sorți de izbândă, dacă apelezi la sfaturile persoanelor ale căror ideologii de viață sunt diferite de ale tale. Astfel, echilibrul este mult mai ușor de găsit.

Mesajul îngerilor pentru luna FEBRUARIE 2021. Perspective noi

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

Ești tentat să păstrezi distracția pe primul loc al preocupărilor tale la începutul săptămânii. Sunt momente tensionate în plan amoros, astfel că adevărata iubire încă nu și-a făcut loc în viața ta. Mai mult este vorba acum despre tatonări și ispite ale vieții.

La locul de muncă se deschide o nouă și spectaculoasă etapă profesională, datorită influențelor momentului de Lună nouă ce se va forma în semnul Vărsătorului pe 11 februarie. Încărcătura energetică a momentul va fi foarte mare, de aceea, fii prudent și dozează-ți eforturile. Stările de spirit vor fluctua mult, existând riscul fie să supraestimezi importanța acestui moment, fie să o subapreciezi.

Sănătatea este vulnerabilă și chiar ai nevoie de odihnă, detașare și sfaturi de specialitate. În cazul în care ai de terminat vreun proiect, indiferent despre ce domeniu este vorba, asigură-te, la final, ai respectat tema, data și beneficiarii acestui proiect sunt pe deplin mulțumiți de rezultat.

Anul Bivolului de Metal. Când începe anul nou chinezesc și ce ne așteaptă

Balanță

Revizuiește-ți planurile familiale și domestice pe termen lung. Acum ai șansa de a modifica felul în care faci ca lucrurile să meargă pe făgașul dorit de tine. Tot acum ai puterea de a înfăptui lucruri care pentru alții par mărețe, însă pentru tine vor fi o nimica-toată.

Tot din această săptămână începând, ți se ivesc oportunități care permit romantismului și sentimentelor frumoase fie prezente iar în viața ta. Rezerva-ți timp și atenție pentru chestiunile serioase - indiferent care este acel lucru pe care tu îl consideri ca fiind serios, sufletul îți arată calea, tu trebuie doar să-l asculți. Încearcă găsești echilibrul între viața profesională și cea particulară.

Pe 11 februarie se construiește aspectul de Lună nouă în semnul Vărsătorului, ale cărui influențe le vei simți foarte clar în segmentul amoros. Sunt probabile revigorarea unei relații amoroase vechi, o nouă iubire sau apariția unui copil.

VENUS în Vărsător (1 - 25 februarie 2021). IUBIREA e LIBERTATE

ADVERTISING

Scorpion

Sunt posibile probleme legate de aer, în această perioadă, în mediul domestic. Ca atare, nu lă instalația de gaze sau aerul condiționat neverificate sau nereparate. Se deschide o nouă etapă familială și domestică, așa încât trasează planuri mărețe și prezintă-le cu încredere și optimism membrilor familiei sau neamurilor.

Ești ajutat foarte mult în tot ce îți dorești pentru casă și familie, de influențele astrale ale aspectului de Lună nouă ce se construi în semnul Vărsătorului pe 11 februarie. Chiar dacă unii dintre cei dragi și apropiați te vor refuza sau chiar vor reacționa disproporționat, la momentul potrivit își vor revizui atitudinea și îți vor fi alături.

Pe de altă parte, succesul exterior este datorat stabilității de care ai parte în cămin și în relațiile familiale și sentimentale. La sfârșitul săptămânii se recomandă să te joci și să te distrezi alături de copii și de persoana iubită.

Săgetător

Săptămâna debutează cu aspecte financiare, fiind probabile primirea salariului, a unui bonus sau a unui cadou util din partea celor dragi. Tentația cheltuielilor este mare și ar fi bine să eviți extravaganțele.

Sunt șanse de pierdere sau de a achiziționa obiecte sau servicii de care, de fapt și de drept, nu ai nevoie nici acum, nici în viitorul apropiat, iar viitorul îndepărtat deocamdată nu contează. Foarte dinamice sunt relațiile cu anturajul apropiat, astfel că unele se vor reconfigura definitiv.

Însă vor apărea alături de tine alți oameni mult mai interesanți și utili ție pe termen lung. Preferabil este eviți semnarea contractelor și, de asemenea, evită să accepți noi înțelegeri în ultimele zile ale acestei săptămâni. Activează-ți abilitățile și puterea de concentrare, căci fără ele inspirația lipsește cu desăvârșire.

Capricorn

Este momentul afli dacă bugetul tău va crește, fie este vorba despre o mărire salarială, fie este vorba despre o sumă de bani care sosește pe neașteptate în contul tău. Pe de altă parte, se pare vrei permiți artei să-ți asigure ambientul de care ai nevoie.

Asta este foarte bine, dar, în cazul în care dorești achiziționezi elemente de decor, asigură-te de autenticitatea acestora. În această săptămână, influența dată de aspectul de Lună nouă în semnul Vărsătorului pe 11 februarie o vei simți în planul financiar.

Astfel, se deschide o nouă etapă de câștig din munca proprie. Fie că intră în discuție o nouă sarcină de lucru la locul de muncă, fie chiar apare un alt loc de muncă, ți se schimbă situația financiară pe termen lung. În a doua parte a săptămânii se vor evidenția relațiile cu persoanele din anturajul apropiat.

Vărsător

În primele zile ale săptămânii ai nevoie de rutină și de a fi mai mult tu cu tine. Sunt zile bune pentru odihnă și revizuirea tuturor planurilor personale și profesionale. În culisele profesionale există detalii importante, detalii pe care le vei putea afla clar în aceste zile.

Pe 11 februarie se va forma aspectul de Lună nouă în semnul tău zodiacal, influențându-ți propulsarea pe alte coordonate ale vieții. Deschiderea mentală și spirituală de care beneficiezi acum se petrece o dată în viață, așadar profită din plin și visează cu ochii deschiși la împlinirea celor mai îndrăznețe vise personale și profesionale.

Misterul va fi prezent în aceste zile, atât în relațiile cu ceilalți, cât și în evenimentele în care vei fi implicat. Este momentul pentru a-ți analiza așteptările și pentru a afla detaliile care lipseau pentru a întregi tabloul vieții tale. Pe de altă parte, viață ta socială va avea doar de câștigat, deoarece prezența ta încântă pe toată lumea.

Pești

O săptămână mistică. Așteaptă-te ca ceea ce descoperi în aceasta săptămână (fie prin intermediul viselor, fie prin meditație, fie prin rugăciune, fie prin studiul diverselor discipline spirituale) fie atât de neobișnuit, încât nu poți împărtăși cu oricine descoperirile tale și, drept consecință, intențiile tale de viitor.

Poate pentru mai întâi trebuie te lămurești tu însuți, despre ce este vorba. Chiar daca mai ai ceva timp până vei vedea totul rezolvat, așa cum îți dorești tu, amintește-ți alunecarea în lumi paralele este doar o soluție de moment. Bine ar fi să te liniștești, să ai răbdare și toleranță față de tine însuți și să privești totul în mod detașat.

Foarte controversate sunt relațiile cu anturajul apropiat, astfel că este dificil să te înțelegi cu toată lumea. Vorbește strictul necesar și evită să oferi sfaturi altora. În weekend te vei simți mult mai bine și încrezător în forțele tale.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇