Horoscop zilnic: 8 februarie

Horoscop zilnic: 8 februarie

Berbec

Luna în Taur se aşază exact în zona resurselor proprii și a finanțelor. Probabil astăzi vei face calcule și  vei căuta soluții pentru creșterea veniturilor sau ieșirea dintr-un impas. Este posibil, de asemenea, ca astăzi te afli în pline negocieri în ce privește salariul sau profitul de pe urma unei afaceri. Orice ar fi, atenție la invidii sau informații care ți se ascund.

Taur

Ori de cate ori Luna trece prin zodia ta, e un prilej te ocupi de tine și de interesele tale. Astăzi, spre exemplu, ai putea acorda atenție activităților recreative, relației cu persoana iubită sau unui proiect creativ și inspirat pe care l-ai cam lăsat de izbeliște. E un moment potrivit și pentru a reveni asupra unor idei mai vechi.

ADVERTISING

Gemeni

Dacă ești prea tăcut sau liniștit, e semn pui ceva la cale. Și cel puțin de data aceasta, chiar așa este. Astăzi, contextul astral predispune la discreție, izolare, strategii și planuri de atac în ce privește implicarea într-un proiect sau luarea unor decizii importante legate de carieră. Cu alte cuvinte, nu e momentul acționezi, ci doar stabilești care e următorul pas de făcut.

MARTE în CAPRICORN, 24 ianuarie – 3 martie. Gata cu joaca!

Rac

Te afli în mijlocul unei perioade importante, cu multe evenimente, decizii de luat, schimbări de inițiat. Astăzi, Luna în Taur activează zona prietenilor și relațiilor sociale, prin urmare e bine pui accentul pe comunicare, schimb de informații, întâlniri. Pe de alta parte, s-ar putea fii nevoit renunți la ceva pentru a câștiga altceva, deci stabilești prioritățile în materie de aspirații, proiecte sau relații.

ADVERTISING

Leu

Luna se afla în Taur, în zona carierei și prestigiului, unde lucrurile sunt incerte în acest moment. Pe de o parte, simți e necesar schimbi ceva sau -ți extinzi activitatea profesională. Pe de alta parte, te țin pe loc temeri legate de siguranță materială, așa preferi mai aștepți, oscilând între două direcții pe care le ai în vedere. Recomandarea mea este ca astăzi cauți niste mijloace prin care -ți securizezi veniturile.

Fecioara

Dacă ești în plină competiție cu cineva, eventual într-un proces sau într-o luptă pentru un contract sau pentru niste avantaje, astăzi ai putea fi convins de către o persoană avizată, poate un specialist, cel mai bine pentru tine este faci un pas înapoi și chiar renunți la aceasta luptă.  Se pare cel mai mult ai de câștigat, pe termen lung, dacă renunți acum la ceva.

Atmosfera astrală a lunii FEBRUARIE 2022: Finaluri neașteptate și neobișnuite!

ADVERTISING

Balanța

În prima parte a zilei, e posibil faci niste demersuri pentru recuperarea unei sume de bani sau a unor bunuri materiale. În același timp, Luna în zona secretelor indică și faptul poți accesa informații care circulă doar într-un cerc restrâns sau te lămurești în privința unei persoane cu care lucrezi. Seara iți poate aduce o surpriză plăcută.

Scorpion

Cu Luna în Taur, în zodia de vizavi, astăzi ești atent la cei din jur, la ce-ți pot oferi ei, fie e vorba de promisiuni, ponturi sau, pur și simplu, dovada recunoștinței și aprecierii lor. Pe de altă parte, te afli într-o perioadă de clarificare a sentimentelor și relațiilor. Lecția de învățat pare fie aceea a iertării și detașării.

Horoscopul lunii februarie 2022

Săgetător

Această zi poate fi fructuoasă pentru tine, dacă reușești te împarți între sarcinile profesionale și responsabilitățile familiale. Luna este în Taur, în zona muncii, și predispune la hărnicie când ai un obiectiv clar spre care te îndrepți și, mai ales, când știi ce ai de câștigat de pe urma muncii tale.

Capricorn

În ce te privește, Luna în Taur e ca o invitație la iubire, creativitate, bucurie de viață. Cu alte cuvinte, astăzi -ți timp pentru cineva drag, pentru o idee creativă sau, pur și simplu, pentru distracție. În cazul tău, câștigul acestei zile se traduce în experiențe frumoase, învățături, manifestare a talentelor ascunse și a receptivității.

Vărsător

Ziua de astăzi vine -ți amintească de tine, de viața personală, de nevoile tale sau ale celor dragi. Cu alte cuvinte, e timpul te implici în activități casnice sau fii mai prezent în viață de familie. Aceasta este o zi potrivită pentru decizii legate de administrarea bugetului familiei și căutarea unor măsuri de securizare din punct de vedere material.

Horoscopul săptămânii 7 - 13 februarie

Pești

Comunicarea devine astăzi foarte importantă, prin prezența Lunii în Taur. Așadar, cuvintele rostite pot schimba relațiile tale fie într-un sens, fie în celălalt. De aceea, dacă ești autentic, dacă spui doar ce simți, poți contribui chiar și la dizolvarea unui conflict la care asiști fără vrei. Oricum, astăzi ești un fel de liant între oameni sau confidentul preferat de majoritatea prietenilor.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇