Horoscop zilnic: 31 mai

Horoscop zilnic: 31 mai

Berbec

Ziua marchează schimbări importante în relațiile cu prietenii și protectorii din segmentul profesional. Este bine să te ții la distanță de aceste persoane, mai ales că sub masca bunăvoinței vor veni mulți în preajma ta să-ți ofere sprijin.

Cu riscul de a rămâne deocamdată singur, asumă-ți asta și detașează-te de ceilalți. Ai suficientă putere să te descurci pe toate planurile vieții.

Taur

Posibil să se declanșeze schimbări importante în segmentul profesional. Este vorba despre asumarea unor responsabilități noi, pe termen lung, de legarea unor relații importante la nivel înalt cu persoane oficiale, deosebite.

De asemenea poți obține o funcție importantă sau un rol conducător într-un grup de lucru. Fii prudent pentru că există și reversul medaliei.

Horoscopul săptămânii 31 mai – 6 iunie

Gemeni

Ziua îți aduce o perpectiva mentală deosebită, însă vei realiza acest lucru abia spre seară. Dialogurile și evenimentele din preajma ta îți oferă o mulțime de revelații.

Este bine să-ți dozezi eforturile, să eviți dialogurile ample, deciziile majore și asumarea responsabilităților pe termen lung. Călătoriile în străinătate și studiile vor intra în sfera ta de interes. După-amiază, relaxează-te cu o carte bună.

Rac

În segmentul financiar se conturează o etapă nouă de câștig de la și prin alții. Apar informații noi referitoare la banii și bunurile pe care le administrezi și foloseșți împreună cu alții.

Posibil să existe și pierderi sau finalizarea unor colaborări, în urmă celor aflate pe cai mai puțin obișnuite. Rezervă momente și analizează în profunzime situațiile în care ești implicat.

CORPUL tău știe! Workshop ONLINE cu Nicoleta Svârlefus, 12 IUNIE 2021

ADVERTISING

Leu

Importantă zi la capitolul relații parteneriale, pentru că îți poate aduce finalul unor asemenea relații. Controlează-ți reacțiile, stările interioare și vorbele! Există riscul să provoci neplăceri gratuite celor din preajmă.

Ai încredere că tot acest tumult cotidian te ajută să faci loc în viața ta unor oameni noi, deosebiți, alături de care vei desfășura parteneriate de bună calitate.

Fecioara

La locul de muncă se finalizează o etapă importantă. Energia zilei te va ajuta să abordezi cu totul altfel de acum încolo activitățile profesionale și relațiile de muncă.

Totodată se pot accentua afecțiunile vechi și oboseala acumulată. De evitat pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pentru că există risc crescut de erori.

Contribuție sau birou de informații?

Balanță

Posibil ca de astăzi încolo să te hotărăști ferm să te pui în valoare mai mult, neținând cont de îndrumările celorlalți. Sunt momente potrivite detașării de cei dragi, poate chiar să finalizezi o relație amoroasă care te împiedică să progresezi.

Și relațiile cu copiii vor suferi modificări, fie la nivel de concepții și idei, fie la nivel de abordare a educării lor.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Scorpion

În plan domestic vor apărea schimbări, care la prima vedere par ușor de realizat. Indiferent că este vorba despre casă, activități gospodăreșți sau relații cu membrii familiei și rudele, lucrurile vor sta altfel de acum încolo.

Vei avea revelațiile necesare pentru a-ți revizui concepțiile și atitudinea față de tot ce ține de neam și locuri natale. Însă lasă deciziile majore pentru zilele următoare.

Vaccinare: adunare sau separare?

Săgetător

Mentalul este bulversat astăzi, fiind posibil să-ți fie greu să comunici, să desfășori activități intelectuale sau să relaționezi cu ceilalți. Tot ce ține de gândire, comunicare, călătorii este vulnerabil. Dozează-ți eforturile, controlează-ți reacțiile și vorbește strictul necesar.

Pe cât posibil amână discuțiile importante și deciziile care te implică pe termen lung.

Capricorn

Se conturează finalul unei etape de câștig la locul de muncă. Poți primi o suma de bani restantă și informații despre modificarea regimului muncii și a plății aferente. Evita să te hazardezi în planuri financiare care acum, pe moment, promit mult, dar au puține șanse de realizare.

Totodată ar fi bine să-ți revizuieșți sistemul valorilor morale și să pui accentul și pe valorile spirituale autentice.

ADVERTISING

Vărsător

Marcantă zi, pentru că energia astrală te determina să schimbi multe în viața ta. Bine ar fi să-ți controlezi reacțiile, să eviți contactul cu ceilalți și să te retragi în locuri liniștite. Gândește-te, pe îndelete la situația în care te afli și depistează punctele slabe.

Cu răbdare, iertare, acceptare a tot și toate poți realiza acele schimbări de care ai nevoie acum, ca să faci un salt evolutiv important.

Pești

Chiar dacă este începutul săptămânii, fii discret și desfășoară numai activități de rutină. Posibil să te simți obosit, neliniștit și dornic de a te plimba în aer liber.

Energia zilei te predispune să te implici în activități de anvergură, discuții ample sau să iei decizii majore. Sănătatea este vulnerabilă evidențiindu-se afecțiunile vechi, dar evită pe cât posibil analizele și consultațiile medicale.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇