Horoscop zilnic: 30 octombrie

Horoscop zilnic: 30 octombrie

Berbec

Segmentul financiar este destul de tensionat, ceea ce înseamnă că este nevoie de prudență maximă. Dorința de a acumula bani și bunuri materiale este foarte puternică, iar simțul posesiunii, foarte accentuat. Tocmai de aceea, rațiunea riscă să fie umbrită, iar acțiunile pot fi dictate de orgoliu, lucru deloc recomandat.

Unii nativi pot fi predispuși la abuzuri de putere sau măsuri drastice. Sfatul meu este ca astăzi să te mulțumeșți cu ce ai, să fii recunoscător și să lași schimbările drastice sau cheltuielile pentru altă dată.

Taur

Astăzi pot reveni și se pot acutiza niște tensiuni în relația de cuplu sau în interiorul unei asocieri. Probabil că nu eșți mulțumit de felul în care decurg lucrurile sau te temi să nu pierzi controlul. De asemenea, ai tendința să te manifeșți extrem de posesiv în relația cu persoanele apropiate, ca și când ai dori să ții cu forță pe cineva lângă ține. Încearcă să accepți mai ușor punctele de vedere ale celorlalți și să oferi mai mult spațiu.

La locul de muncă, nu e momentul pentru schimbări sau aspirații mari, ci e bine să te menții cât poți pe linia de plutire.

Luna plină în Taur, 31 octombrie 2020: Surprize, surprize …

Gemeni

O zi care-ți poate aduce emoții și stres, în ce privește sănătatea sau problemele de la locul de muncă. Dacă este vorba despre sănătate, s-ar putea ca unele simptome care apar să fie doar un avertisment de a schimba ceva în programul zilnic, astfel încât să-ți rămână mai mult timp pentru tine.

Dacă este vorba despre locul de muncă, te temi ca unele greșeli sau conflicte să nu-ți afecteze contractul de muncă sau poziția. Îți recomand să fii cât se poate de rezervat și discret. Iar dacă ai de gând să-ți exprimi nemulțumirile, fă-o cu tact și diplomație sau deloc. Negocierile, demersurile legate de acte, examenele și călătoriile ar trebui amânate.

ADVERTISING

Rac

Neajunsurile financiare te motivează și ambiționează să iei măsuri radicale pentru a întoarce lucrurile în favoarea ta. Însă trebuie să fii atent, pentru că ai tendința să te manifeșți fără scrupule, să smulgi pur și simplu de la cineva banii care crezi că ți se cuvin sau să pretinzi sume nerealiste în schimbul serviciilor oferite.

Această atitudine nu face decât să-ți compromită credibilitatea și chiar relațiile de colaborare sau amiciție. Așadar, decenţa, cumpătarea și înțelepciunea sunt absolut necesare.

Leu

În dorința nelimitată de afirmare și manifestare a puterii, astăzi rișți să faci greșeli regretabile, dacă acționezi fără să-ți pese de ceilalți. Cele mai mari tensiuni se pare că vizează domeniul profesional, așa că există posibilitatea escaladarii unor conflicte cu șefii și exteriorizării unor nemulțumiri, în mod distorsionat, ca urmare a orgoliului, încăpățânării și rigidității.

Prin urmare, fă tot posibilul să-ți păstrezi cumpătul și manifestă-ți autoritatea, dar nu atacându-i pe ceilalți sau ignorându-le drepturile.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Zona banilor este în continuare activată, semn că încă mai apar oportunități în acest sens. Însă, atenție, există o oarecare tendinţă de a funcționa după principiul „scopul scuză mijloacele”, lucru deloc recomandat, având în vedere riscurile la care te expui.

Afacerile la limita legii, contractele neclare, propunerile care nu miros a bine trebuie ocolite. De asemenea, angrenarea în jocuri de culise, intrigi și strategii ascunse ar trebui evitată.

Balanță

Deși există premise pentru apariția de conflicte sau tensiuni într-o relație partenerială, generate de viziuni diferite în administrarea sau împărțirea banilor, te poți lăuda totuși cu capacitatea de a aborda lucrurile cu calm și permisivitate.

Asta te ajută să aplanezi și să mediezi orice conflict, fie că eșți direct implicat, fie ești doar observator. Totuși, fii prudent în ce privește plasarea resurselor financiare, mai ales dacă ți se pretind bani pentru un serviciu sau ți se cer cu împrumut.

Venus în Balanță (28 octombrie – 21 noiembrie). Drumul spre pace trece prin război

ADVERTISING

Scorpion

O zi care te invită să fii mai sensibil la nevoile celorlalți, chiar dacă atenția ta tinde să fie îndreptată exclusiv asupra intereselor personale. De fapt, chiar acesta este motivul reproșurilor pe care le poți primi astăzi, și anume, faptul că nu-ți pasă decât de tine și ambițiile tale.

Există, de asemenea, o ușoară tendința spre manipularea celor din jur și a talentelor lor, în scopul de a-ți atinge țelurile legate de carieră. Sfatul Astrocafe.ro pentru ține este să fii mai cooperant și ceva mai modest, pentru a nu stârni reacții adverse.

Săgetător

Probabil că astăzi va trebui să depui mari eforturi pentru a rezolva tot ce-ți propui și a te achita de sarcinile profesionale. Iar pentru că lucrurile se derulează cu dificultate și întâmpini destule blocaje, fie de natură juridică, fie în cooperarea cu colegii, este necesar să acționezi cu tenacitate și flexibilitate, având tot timpul în vedere rezultatul final spre care te îndrepți.

Lucrul cu documente sau colaborarea cu străinătatea necesită atenție sporită, pentru că se pot strecura greșeli sau îți pot fi ascunse informații.

Capricorn

Zona iubirii primește astăzi aspecte tensionate, semn că pot fi reactivate niște frustrări legate de relația sentimentală. Sunt posibile accese de posesivitate și gelozie, îndreptate spre partenerul de cuplu sau spre o altă persoană dragă. Încearcă să renunți la a-i condiționa pe ceilalți, la a aștepta prea mult de la ei și a le îngrădi libertatea, dacă vrei să menții armonia în relații.

Pe de altă parte, e bine să amâni orice discuție despre bani și orice investiţie în capricii sau plăceri personale costisitoare.

Oraloscop 26 octombrie – 1 noiembrie

Vărsător

O zi numai bună pentru a reflecta la unele decizii pe care le-ai luat sau urmează să le iei, în ce privește o colaborare, un parteneriat sau chiar oficializarea unei relații sentimentale. Pentru asta, este necesar să-ți oferi un moment de respiro, să te retragi un timp departe de zgomot și agitație, pentru a-ți putea redefini prioritățile și dorințele, dar și pentru a-ți linge rănile, dacă este cazul.

Pești

O zi destul de solicitantă și provocatoare, pentru că vei fi pus în situații dificile și va trebui să faci eforturi mari pentru a te adapta cerințelor mari și schimbărilor impuse la locul de muncă.

De asemenea, este posibil să te vezi nevoit să onorezi o promisiune, de care ai uitat sau ai amânat să te ocupi. Nu este exclus ca pentru asta să faci niște drumuri neprevăzute sau să stai peste program la serviciu. Chiar dacă se întâmplă așa, nu uita să ai grijă și de tine, pentru că imunitatea poate fi fragilă.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇