Horoscop zilnic: 30 martie

Horoscop zilnic: 30 martie

Berbec

O propunere de colaborare te poate ajuta astăzi să te concentrezi asupra unui segment profesional care te inspiră foarte mult și pentru care ești dispus să faci orice efort e necesar. De altfel, prezența Lunii în zona banilor altora și resurselor la care ajungi prin alții îți poate aduce satisfacții de ordin material, câștiguri facile, favoruri și avantaje.

Poți primi un cadou, o sumă de bani sau o primă, ori poți fi recomandat undeva de o persoană de buna credință.

Lună plină în Balanță, 28 martie 2021. Nevoia de întregire

Taur

Zona relațiilor este foarte frumos aspectată astăzi, astfel încât este posibil să te bucuri de apreciere, recunoaștere, admirație, laude. Este o zi fertilă și pentru începerea unor relații de colaborare sau pentru a accepta o propunere mai veche.

Dacă tocmai ai demarat un proiect, acum ai șansa să găsești exact oamenii de care ai nevoie, susținători, sponsori. Cert este că astăzi întâlnești și cunoști oameni care-ți împărtășesc ideile și pe care-i însuflețești foarte repede să te urmeze.

Gemeni

Ești foarte creativ la locul de muncă, iar ideile care îți vin merită să fie puse în practică, pentru că vor fi foarte apreciate de colaboratori sau de superiori. Este o zi excelentă pentru a revigora o serie de relații cu oameni care îți sunt alaturi în derularea unor lucrări în zona profesională.

Seriozitatea cu care obordezi lucrurile, eficiența și tenacitatea îți vor fi răsplătite și din punct de vedere al beneficiilor materiale de care ai șansa să te bucuri astăzi.

Să (ne) creștem copiii pe verticala Vieții, nu pe orizontală…
ADVERTISING

Rac

Iată o zi pe care o poți trăi după pofta inimii. Luna se află în zona creativității, iubirii și exprimării de sine, ceea ce înseamnă că astăzi ai capacitatea de a privi viața și tot ce ți se întâmplă cu mult mai multă seninătate.

La starea ta de spirit foarte bună contribuie și veștile bune pe care le primești de departe, precum și răspunsurile favorabile venite de la instituții sau persoane oficiale. Un parteneriat se poate clarifica. Este o zi bună și pentru iubire, pentru exprimarea sentimentelor, dar și pentru activități relaxante sau care-ți bucură inima.

Leu

Luna plasată în zona sufletului, emoțiilor și familiei te poate face ceva mai emotiv, sensibil și chiar melancolic. Este o zi care te poate purta adesea cu gândul în trecut sau îți poate accentua dorul de familie, de părinți, de locul natal.

Pe de altă parte, astăzi este posibil să te bucuri la auzirea unor vești excelente de la partenerul de viață sau de la un alt membru al familiei. Veștile par să fie legate de un succes financiar sau de unele avantaje materiale. Ziua se poate încheia cu o cină copioasă în familie.

Supărarea, o armă ideală pentru manipulatori
ADVERTISING

Fecioară

O zi cu o atmosferă frumoasă în ce privește relațiile sociale. Ești comunicativ, deschis, foarte curios, optimist și charismatic. Te poți bucura de succes în cazul în care ești pus în situația de a vorbi în public sau în fața unui număr mare de oameni.

Transmiterea și acumularea de informații importante se realizează cu mare ușurință. Examenele, negocierile, discuțiile pe marginea unui contract sunt avantajate. De asemenea, astăzi poți face planuri de călătorie.

Balanță

O zi frumoasă. Luna se află în zona finanțelor și acumulărilor materiale, astfel că astăzi poți face cele mai bune alegeri în materie de investiții, achiziții de bunuri sau tranzacții.

De asemenea, este posibil să te alegi cu un câștig financiar mai mare decât te așteptai, în urma finalizării unui proiect sau concretizării unei colaborări. Deciziile luate împreună cu familia, în privința unor investiții care vizează casa, sunt de bun augur.

Marte în Gemeni, 4 martie- 23 aprilie 2021. Tineri, neliniștiți și cu dor de ducă
ADVERTISING

Scorpion

Luna se află în zodia ta, în casa personalității și exprimării de sine. Ea îți aduce încredere în propriul potențial, charismă, creativitate și spirit de inițiativă.

De asemenea, astăzi ești mult mai atent decât de obicei la nevoile tale, poți identifica acele lucruri și activități care te fac fericit, privești cu mai multă seninătate orice problemă și experiență prin care treci. O zi excelentă și pentru iubire, creativitate sau inițierea unui proiect nou.

Săgetător

Luna plasată în zona discreției și izolării îți stimulează interesul pentru tot ceea ce înseamnă autocunoaștere și spiritualitate. Pe de altă parte, poți părea destul de retras și puțin comunicativ, însă toate acestea datorită întoarcerii către sine.

Este o zi bună pentru acumulare de informații, pentru introspecție, autoanaliză sau, pur și simplu, pentru a te detașa de toate frământările din ultimul timp. E momentul să-ți oferi mai mult spațiu și mai multă intimitate. Vești bune vin din partea familiei.

Horoscopul săptămânii 29 martie - 4 aprilie

Capricorn

O zi excelentă în ce privește relațiile sociale și amicale. Astăzi vei fi foarte comunicativ, vorbăreț, curios și dispus să te implici în relații noi. Este o zi excelentă și în ce privește iubirea și aprecierea primite de la cineva drag, dar și în privința sprijinului de care te bucuri din partea unor persoane bine intenționate din anturajul apropiat.

Nu este exclus să primești și o invitație la un eveniment sau o propunere legată de o excursie. Acceptă!

Vărsător

Dacă primești propunerea de a te implica într-un proiect profesional sau ți se încredințează noi responsabilități și sarcini, e bine să accepți, pentru că rezultatele vor fi foarte bune și nu vor trece neobservate.

Iar toată munca și dăruirea de acum par să fie încununate, în curând, de un câștig financiar pe care, de altfel, îl și aștepți. Totodată, astăzi este activată zona acumulărilor materiale și finanțelor, ceea ce înseamnă că poți avea noroc în niște demersuri financiare sau ai șansa să obții o mărire de salariu sau un profit frumos dintr-o afacere.

Horoscopul anului 2021

Pești

Luna plasată în Scorpion te poate face să simți o dorință puternică de a călători, chiar de a depăși granițele, fizic sau mental, printr-o deplasare la munte/mare sau prin lecturarea unor cărți. Oricum, poate fi o zi aducătoare de răspunsuri, revelații, vești și "semne".

Pur și simplu, ți se poate revela un nou drum, poți vedea viitorul cu alți ochi, îți schimbi percepția asupra vieții și asupra viitorului. Asta se întâmplă cu ajutorul unei persoane care joacă rol de ghid, mentor sau profesor.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇