Horoscop zilnic: 29 octombrie

Horoscop zilnic: 29 octombrie

Berbec

Stările tale de spirit se pot modifica de la o oră la alta, pentru influențele astrale vin către tine puternic. Recomandabil este te ocupi mai mult de treburile tale și eviți implicarea în ale altora.

Începe o dietă, mergi la un salon de înfrumusețare și întreținere corporală sau hoinărește prin magazine pentru a-ți îmbogăți garderoba. Relațiile cu cei apropiați sunt conflictuale.

Luna plină în Taur, 31 octombrie 2020: Surprize, surprize …

Taur

Ești retras și cu nivelul energiei vitale la minim. Dozeazăți eforturile, pentru organismul tău are nevoie de odihnă, plimbări în aer liber și mai ales detașare de cotidian.

Afecțiunile legate de sistemul renal și de segmentele capului se pot accentua. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil. Somnul și o alimentație ușoară ți-ar fi suficiente.

Gemeni

Prietenii și protectorii îți dau târcoale. Poate fi vorba de întâlniri și dialoguri providențiale, chiar dacă tema discuției îți displace. Sunt momente favorabile pentru a afla lucruri importante legate de conduita și cariera ta profesională.

Deocamdată, mentalul îți este confuz și cu greu poți face față relațiilor cu ceilalți. Notează ceea ce ți se spune și ține cont de sfaturi!

Venus în Balanță (28 octombrie - 21 noiembrie). Drumul spre pace trece prin război

ADVERTISING

Rac

O zi în care prestigiul social îți este pus la încercare. Sunt posibile altercații cu șefii, de aceea, fii foarte prudent. Temperează-ți reacțiile! Debordezi de energie și asta poate duce la tensiuni greu de aplanat cu cei din jur.

De reținut ai nevoie iți schimbi concepțiile și atitudinea vizavi de tot ce ține de autoritate și reprezentanții ei. După-amiază mergi la cumpărături!

Leu

Sufletul tău are nevoie de rafinare și liniște. Sunt momente bune pentru a-ți îmbogăți bagajul de cunoştinţe cu subiecte legate de cultura și civilizația altor popoare. Studiile pe termen lung ar trebui te preocupe constant. Dacă te afli în situația de a susține examene sau interviuri, pregătește-te serios, dar evită suprasolicitarea fizică și mentală.

Oraloscop 26 octombrie - 1 noiembrie

ADVERTISING

Fecioară

Astăzi se pune problema achitării facturilor, taxelor sau altor tipuri de datorii. Poți fi nemulțumit de banii și bunurile pe care le deții în comun cu un partener de viață, însă tu ești cel care are nevoie de modificarea concepțiilor și atitudinilor vizavi de aceste aspecte ale vieții.

Pe de altă parte, privește oamenii și evenimentele din jurul tău și prin prisma planurilor subtile.

Balanță

Relațiile parteneriale îți dau bătăi de cap. Poate fi vorba atât despre partenerul de viață, cât și despre colaborările în care ești implicat sau vrei te implici. De reținut toate acestea sunt modalități prin care Universul te ajuta devii mai încrezător în forțele tale și mai atent la vocea ta interioară.

Desprinde-te cu curaj de vechile colaborări nemulțumitoare!

ADVERTISING

Scorpion

Ziua este delicată la capitolul muncă și relații colegiale. Ai dori faci mai multe, mai altfel, însă de fiecare dată parcă te loveşti de tot soiul de obstacole. Hiba este la tine, pentru este nevoie să tratezi munca și implicațiile ei mult mai detașat. Provocările sunt majore și subtile.

Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele capului și renal. Dozează-ți eforturile!

Săgetător

Sentimentele, dorința de iubire și poate chiar și de distracții sunt temele majore ale acestei zile. Persoana iubită parcă nu mai este pe gustul tău, însă ai nevoie de curaj și un plan bine pus la punct pentru a schimba starea lucrurilor în acest segment de viață.

Recomandabil este să-ți rezervi momente de relaxare și te ocupi de un hobby.

Capricorn

Cu toate ești preocupat de colaborările și proiectele pe care le desfășori în comun cu alții, astăzi va trebui dai socoteală membrilor familiei și te ocupi de treburile gospodărești.

Recomandabil este stabilești și să menții relații armonioase cu familia ta, pentru că toate evenimentele vieții pornesc de la aceasta. Spațiul în care locuiești necesită îmbunătățiri.

Vărsător

S-ar putea fie nevoie să pleci într-o călătorie scurtă. Fie este vorba despre vizitarea unei rude apropiate sau scopul călătoriei este profesional, mergi detașat și evită implicarea emoțională în teme care nu te privesc.

Poți afla vești interesante, iar unele chiar importante pentru dezvoltarea ta personală și profesională. Evită provocările colegilor de serviciu!

Pești

Provocarea zilei este legată de banii și favorurile pe care le obții din munca desfășurată la serviciu. Nemulțumirea atinge cote alarmante, dar depinde de tine cum reacționezi la concluziile trase de pe urma analizei situației tale financiare.

Este nevoie să-ți schimbi sistemul valorilor morale și privești oamenii și evenimentele din preajma ta ca pe niște experiențe.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇