Horoscop zilnic: 29 aprilie

Horoscop zilnic: 29 aprilie

Berbec

Este rost de discuții importante cu membrii familiei. Însă, pe lângă aspectele concrete, materiale, ale traiului cotidian s-ar putea să abordezi, cu cine te aștepți mai puțin, și teme filozofice sau ezoterice. Vizitele la un lăcăș de cult chiar și planurile de călătorii în străinătate se pot materializa ca prin minune. În a doua parte a zilei, retrage-te în confortul casei, printre cei dragi și ascultă-le povestirile.

Taur

Lasă deoparte grijile cotidiene și observă atent ce se petrece în jurul tău. Posibil să fii îngrijorat de aspectele financiare pe care le împarți cu pertenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Însă, este vorba doar de un moment în care conștientizezi faptul că s-a profitat de tine în mod deliberat. Astfel vei descoperi adevăratele intenții ale celorlalți. Profită de aceste informații și alcătuiește alte planuri financiare de care să știi numai tu.

De ce expresia „nu mai suport!” e o exagerare

Gemeni

Chiar dacă ești provocat de ceilalți, cu puțin efort și bunavoință ai reuși să te detașezi de ei și să întorci situațiile în favoarea ta. Totul este să îți susții punctele de vedere. Pe de altă parte poți discuta pe îndelete despre acțiunile comune, fiind un moment excelent de a afla adevăruri bine ascunse legate de intențiile celor alături de care îți petreci viața sau îți desfășori activitatea profesională. Spre seară pot interveni cheltuieli diverse.

ADVERTISING

Rac

Se pare că vrei să rezolvi toate treburile restante, atât la serviciu, cât și acasă. În continuare, sănătatea este vulnerabilă și ai nevoie de odihnă. Ferește-te de acțiuni care te solicită prea mult. Pe de altă parte, rezervă momente liniștite și reorganizează-ți stilul de viață. Cineva din anturajul apropiat îți poate oferi sugestii interesante pentru a-ți îmbunătăți viața și relațiile cu ceilalți. Fii răbdător și atent la ce ți se spune.

Oracolscop 26 aprilie – 2 mai 2021

Leu

Gândurile îți zboară spre distracții, aventuri sau iubiri din trecut. Sunt momente bune pentru a sta departe de iureșul cotidian și a rememora aspectele importante ale relațiilor tale sentimentale. Posibil să-ți amintești de persoane care ți-au fost dragi cu mulți ani în urmă, persoane care ți-au răscolit mult sentimentele undeva, cândva. Bine este să stai de vorba cu tine însuți și să-ți clarifici totul. La momentul potrivit există șanse chiar să revezi acele persoane.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

O zi bună pentru a lăsa deoparte grijile și a te bucura de confortul casei și de prezența celor dragi. Chiar dacă există șanse de discuții aprinse sau fără noimă, fii înțelegător cu toată lumea. Posibil să te cuprindă îngrijorările vizavi de situația unui membru al familiei sau vizavi de starea în care se află unele bunuri patrimoniale. Însă, în umbră, providența veghează atent asupra ta și te ajuta necondiționat la momentul potrivit.

Venus în Taur, 14 aprilie- 9 mai 2021. În căutarea plăcerilor pierdute

Balanță

Activitățile intelectuale, discuțiile cu ceilalți sunt destul de greu de dus la bun sfârșit. S-ar putea să fii nevoit să reiei unele demersuri care țin de competența ta profesională și care undeva, în trecut au fost rezolvate parțial sau deloc. Chibzuiește-ți pe îndelete prioritățile și remediază situațiile respective. Pe de altă parte, vorbește strictul necesar și evită să divulgi planurile de viitor, mai ales cele profesionale.

ADVERTISING

Scorpion

Ar fi bine să te sfătuiești cu cineva din anturajul apropiat vizavi de segmentul financiar aferent activității tale profesionale. Pe de altă parte, energia vitală este fluctuantă și de aici și stările tale de spirit sunt mai greu de înțeles sau suportat de către ceilalți. Ești îngrijorat de bugetul disponibil, probabil în urma unor cheltuieli recente. Sunt momente pasagere, așa încât prezența și sfaturile cuiva drag îți vor aduce alinare și soluții bune.

Săptămâna astrală 26 aprilie – 2 mai 2021. Superluna plină în Scorpion

Săgetător

Este bine să fii discret, să te ocupi pe îndelete de tine și să eviți compania persoanelor care te solicită prea mult. Chiar dacă te cuprind tot felul de temeri, chiar dacă simțurile tale îți oferă informații fară sens deocamdată, ai încredere că universul are grijă de tine și te ajută cum și când este cel mai potrivit pentru tine. Totul este să te detașezi de tumultul din preajma ta, să-ți reevaluezi situațiile și relațiile în care ești implicat cu realism.

Capricorn

Ocupă-te de activități care îți fac placere, ia legătura cu oamenii care te sprijină necondiționat și alcătuiește-ți planuri noi. Posibil să fii necăjit în multe privințe, însă depinde numai de tine cum îți gestionezi stările și reacțiile. Ceilalți te pot înțelege greșit, așa încât evită acest risc și adoptă un comportament deschis în măsura posibilităților. Sănătatea rămâne în continuare un segment vulnerabil, așa încât ia masurile potrivite ție.

Vărsător

Se pare că îți dorești să socializezi cu multă lume, însă cumva starea sănătății tale lasă mult de dorit. Posibil să te obosească compania celorlalți, chiar și cele mai banale discuții. Ocupă-te de treburile ușoare și la nevoie cere sprijinul celorlalți. Se pot accentua afecțiunile vechi, care acum pot necesita îngrijiri de specialitate. Odihnește-te, adoptă o dieta ușoară și lasă grijile deoparte. În segmentul profesional există tensiuni, de aceea fii prudent.

Pești

Sufletul tău vrea să stea acasă, printre cei dragi, însă îndatoririle din segmentul profesional te solicită din plin. Se pare că astăzi vei fi solicitat mai mult de șefii de la serviciu, dar poți lua legătură și cu diverse oficialități conexe activității tale profesionale. Recomandabil este să fii prudent, deoarece există un risc crescut de a intra în polemici gratuite. Spre seară, relaxează-te la o șuetă cu un prieten de încredere.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇