Horoscop zilnic: 28 octombrie

Horoscop zilnic: 28 octombrie

Berbec

Luna ajunge în zodia ta și te invită te uiți mai atent la tine, la atitudinea ta, la felul în care faci lucrurile. Axa relațiilor este destul de tensionată și s-ar putea nu-ți placa tot ce auzi, mai ales despre tine. De asemenea, poți sesiza o discrepanță între cum te percep alții și cum ești tu, de fapt. Așadar, poate e momentul privești sincer la tine și la relațiile tale, vezi ce e de schimbat în comportamentul tău, astfel încât imaginea pe care o proiectezi în afară fie cât mai autentică.

Luna plină în Taur, 31 octombrie 2020: Surprize, surprize!

Taur

Responsabilitățile de la serviciu s-ar putea ți se para mai grele decât de obicei și ți dea dureri de cap la propriu. Însă experiențele de azi apar exact cu rolul de a atenționa , probabil, țiai luat mai multe sarcini decât poți duce sau ai promis mai mult decât poți face. De aceea, în loc te revolți, de preferat ar fi faci o triere a activităților, le păstrezi doar pe cele care contează cu adevărat. Pe de altă parte, e foarte important ți asumi rezultatele și relațiile din sfera profesională.

Gemeni

Unele relații de prietenie sunt puse sub lupă. Este posibil ca veștile aflate de la sau despre anumiți prieteni te pună pe gânduri și trezească în tine sentimente contradictorii. Însă tot ce trăiești astăzi contribuie la luarea unor decizii legate de relații, în următoarele zile. Nu prea mai ești dispus faci compromisuri, iar asta se va vedea. Pe de altă parte, un nou proiect iți poate da emoții mari, însă el apare tocmai pentru a te provoca depășești niste limite mentale.

Oraloscop 26 octombrie – 1 noiembrie

ADVERTISING

Rac

Luna în Berbec, în zona puterii și autorității, îți poate da bătăi de cap în ce privește relațiile cu șefii, colaboratorii sau alte persoane cu autoritate. E clar Luna Plină care se apropie va aduce noi decizii legate de statutul tău social și de relațiile profesionale, așa experiențele provocatoare de astăzi au rolul lor, acela de a te ajuta vezi ce vrei faci cu adevărat în continuare, care este direcția de urmat în plan socio-profesional.

Leu

Ziua de astăzi pare a fi un test dat capacității tale de a te adapta și de a te plia pe schimbările care apar. De asemenea, e posibil fii nevoit -ți modifici un pic planurile făcute pentru următoarea perioadă. Unele călătorii se pot anula, unele întâlniri se pot amâna, iar viziunea ta despre un contract sau o relație oficială este necesar fie schimbată. Cu alte cuvinte, ai de învățat lecția detașării, răbdării și flexibilității. Asta îți va folosi foarte mult în zilele următoare, când vei înțelege totul.

Soarele intră în Scorpion. Avem treabă cu noi

ADVERTISING

Fecioară

Luna ajunge în cursul dimineții în Berbec, în zona banilor și resurselor altora. Aspectele sunt tensionate, semn n-ar trebui ai mari așteptări de la ceilalți, chiar dacă ți se fac promisiuni sau speri vei obține niște beneficii materiale. În schimb, concentrează-te mai mult asupra resurselor proprii și a mijloacelor pe care le ai la dispoziție, pentru a-ți rotunji veniturile. E momentul te bazezi mai mult pe tine și mai puțin pe alții.

Balanță

Pentru Luna se va afla în semnul de vizavi, imaginea socială și relațiile sunt astăzi în prim plan. Ai tendința pui foarte mare preț pe recunoaștere, pe impresiile celor din jur în ce te privește, pe confirmările lor vizavi de alegerile pe care le faci. Numai ceea ce primești nu corespunde cu ceea ce aștepți, și poate e momentul te uiți cu sinceritate la ce nu funcționează în relațiile tale și în felul în care te exprimi pe tine. Nu uita nemulțumirile apar doar acolo unde sunt așteptări.

ADVERTISING

Scorpion

Pentru tine, se anunță o zi destul de agitată la locul de muncă. Apar multe probleme de rezolvat, multe schimbări, sarcini și responsabilități noi. Practic, simți explodezi, mai ales tinzi le faci pe toate, refuzând delegi macar o parte din sarcini. Așadar, recomandarea Astrocafe pentru tine este iei totul mai ușor, accepți nu poți face totul de unul singur și te uiți dincolo de aparențe, pentru scopul acestor tensiuni este mai important decât pare.

Sagetător

Luna plasată în zona iubirii și creativității te poate inspira -ți exprimi sentimentele, ba chiar te arunci într-o nouă poveste de iubire. Numai entuziasmul tău nu este împărtășit și de cei din jur, așa poți avea sentimentul limitării sau constrângerii. De aceea, sfatul Astrocafe este astăzi fii ceva mai discret, accepți nu toată lumea gândește și simte tine, și ai răbdare.

Capricorn

Nemulțumirile legate de zona profesională te pot face te retragi în interiorul tău sau în mijlocul familiei, pentru a te gândi în liniște la pașii potriviți pentru mai departe, în ce privește statutul tău profesional, dar și echilibrarea acestuia cu planul personal. Se pare ai nevoie de o schimbare de priorități și, cu siguranță, o vei face în zilele următoare. S-ar putea realizezi ți-ai neglijat multa vreme viață personală și de familie și vezi foarte clar consecințele.

Vărsător

Faptul te vezi nevoit -ți cenzurezi cuvintele și exprimarea de sine în ansamblu nu-ți place deloc, așa cum nu-ți place respecți reguli stricte sau faci parte dintr-un sistem rigid. Numai ziua de azi vine cu tot felul de restricții și va trebui exersezi răbdarea și detașarea, fie e vorba despre stabilirea termenilor unei colaborări, fie este vorba, pur și simplu, despre comunicarea cu cei din jur. Asigură-te mesajul tău este bine înțeles și ai răbdare cu cei care par nu înțeleagă din prima ce ai de spus.

Pești

Luna activează zona banilor veniți prin munca proprie. Aspectele tensionate te provoacă -ți evaluezi corect talentele și munca, astfel încât primești ceea ce pretinzi. Așadar, dacă nu ți se oferă ceea ce aștepți sau nu ești mulțumit de resursele disponibile în acest moment, consideră undeva s-a strecurat o greșeală, și e foarte posibil aceasta fie legată de subestimarea  propriilor calități. Cu alte cuvinte, ai ocazia vezi cât de corectă a fost imaginea de sine, până acum.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇