Horoscop zilnic: 28 februarie

Horoscop zilnic: 28 februarie

Berbec

Multe relații de prietenie și situații socio-profesionale se vor reformula de acum încolo. Se construiesc oportunități deosebite de a te apropia de oameni noi, progresiști, de a te implica în proiecte profesionale cu efecte pe termen lung. Totuși există riscul, pe moment, de a te supăra pe orice vine din partea celorlalți. Fii prudent, atent la ceea ce simți și încrede-te în vocea ta interioară!

Taur

Relațiile profesionale se vor modifica de astăzi încolo. Este vorba, pe de o parte, de un ajutor deosebit pentru a desluși ițele segmentului profesional în care activezi, iar, pe de altă parte, vei descoperi ușor variante de dezvoltare atât personală, cât și profesională. Totul este să te deschizi spre nou cu drag și cu încrederea nestramutată că Universul este de partea ta.

Horoscopul săptămânii 28 februarie – 6 martie

Gemeni

Ziua îți poate aduce alături persoanele dragi, cunoscute plecate în străinătate. Este un moment important, care fie va consolida aceste relații, fie pe unele le va destrăma definitiv. În orice situație este vorba și despre a-ți reevalua sistemul filozofic de viață pe care l-ai abordat și folosit până acum. Pe de altă parte, ar trebui să te gândeșți și la instruirea ta personală sau profesională.

Rac

Accentul zilei este reprezentat de segmentul financiar. Se conturează posibilități noi de câștig de la și prin alții. Pe de altă parte, există riscul să afli despre întârzierea unor plăți ce trebuiau făcute demult, de către cei dragi, iar acum vor trebui achitate cu dobânda substanțială. Gândește-te unde ai greșit tu de ești pus în situația asta. Revelațiile de astăzi îți vor fi utile pe termen lung.

Atmosfera astrală a lunii MARTIE 2022: Evenimente care au loc o dată în viață!

ADVERTISING

Leu

Importantă zi pentru capitolul relații parteneriale. Beneficiezi de șanse deosebite pentru a pune ordine și disciplină atât în relația matrimonială, cât și în relațiile profesionale în regim de egalitate. De asemenea, intuiția este accentuată și ar trebui să o asculți. Chiar vei afla detalii importante despre persoanele cărora le-ai acordat rangul de partener, până în acest moment.

Fecioara

Atât sănătatea, cât și locul de muncă vor cunoaște schimbări. Ziua este importantă pentru segmentele menționate, evidențiindu-se cumva începerea unei etape deosebite. Provocarea constă în a-ți reorganiza sursele personale, programul cotidian, astfel încât să îmbini echilibrat orele de muncă cu cele de odihnă. Evită analizele, consultațiile medicale și intervențiile chirurgicale!

Oracolscop 28 februarie – 06 martie 2022

Balanță

Provocările momentului vin dinspre segmentul amoros. Atât persoana iubită, cât și copiii sau generațiile mai tinere decât tine îți vor oferi surprize fie prin discuțiile purtate, fie prin gesturile făcute undeva, cândva și afli abia acum de ele. Răscolirile sentimentale sunt animate mult. Ar fi bine să urmărești atent și să reții ceea ce se petrece, dar să lași deciziile majore pentru zilele următoare.

ADVERTISING

Scorpion

Este o zi în care multe și mărunte se vor petrece în segmentul domestic. Imboldul de a te ocupa pe îndelete de casă și familie este foarte accentuat. Pe de o parte, vei lămuri disonanțele vechi dintre tine și ceilalți. Pe de altă parte, însă, este un moment excelent de a stabili planuri noi pentru a renova, a îmbunătăți condițiile de trăi din casă, dar și pentru achiziții imobiliare deosebite.

Săgetător

Relațiile cu anturajul apropiat, atât cel personal, cât și cel profesional, sunt tensionate, existând riscul destrămării multora. Comunicarea este distorsionată, dar asta provine dintr-o gândire haotică și greu de disciplinat momentan. Tentația de a lasă totul baltă, de a spune tot ce îți trece prin minte acum este nerecomandabilă și ar trebui să o controlezi.

Capricorn

Pare o perioadă minunată la capitolul financiar. Pe de o parte, se conturează posibilități noi de câștig dintr-o activitate profesională. De asemenea, vor întra în discuție și cadourile, favorurile, chiar și un bonus financiar, neașteptat, dinspre locul de muncă. Însă, pe de altă parte, apar și cheltuieli pe masură. Fii prudent și stabilește-ți clar granițele investițiilor bănești, pentru că riscul este major!

ADVERTISING

Vărsător

Pentru tine este o zi importantă. Perioada este potrivită pentru a trasa direcții de viață noi, a renunța la situații și relații incomode, a visa la lucruri mărețe și chiar ți se va crea contextul favorabil pentru realizarea acestora. Cel mai bine funcționează intuiția, dar și entuziasmul de a te avânta pe cărări noi. Prudență, discernământ și deschidere către progres!

Pești

O zi în care te-ai simți cel mai bine departe de compania celorlalți, într-un loc izolat, dar însorit. Astfel imboldurile de a te interioriza, de a te ocupa pe îndelete de sufletul tău sunt la cote mari și ar trebui ascultate. Meditează pe marginea relațiilor și evenimentelor din viața ta. Vei obține informații deosebite pe căi neconvenționale.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇