Horoscop zilnic: 27 octombrie

Horoscop zilnic: 27 octombrie

Berbec

În mod subtil primești tot felul de informații. Parca toată lumea s-a hotărât astăzi vorbească pentru tine cu ajutorul parabolelor, povestirilor scurte sau prin limbajul trupului. Pentru mentalul tău este acum deschis, racordat la frecvențe deosebite, înțelesul lucrurilor dincolo de cuvinte îți este cel mai potrivit. De aceea fii atent la ceea ce se petrece în jurul tău, ia aminte chiar și la vorbele unui necunoscut și meditează în taină întreaga zi.

Numerologia generațiilor. Înainte și după anul 2000

Taur

Ești vedeta anturajului profesional, dar și printre cei dragi faci vâlvă. Se pot ivi discuții importante vizavi de poziția ta în cadrul grupului de lucru de la serviciu. Temele abordate astăzi sunt vechi, dar acum se revine asupra lor, pentru s-au schimbat probabil unele condiții. Fii prudent și evită asumarea unor sarcini de lucru care te depășesc. În aceasta perioadă, gândirea este vulnerabilă și astfel te poți răzgândi vizavi de orice decizie.

Oraloscop 26 octombrie – 1 noiembrie

Gemeni

Multă forfotă este în plan socio-profesional. Vrei nu vrei, toată lumea îți urmărește gesturile, vorbele, se bazează pe tine. Relațiile cu șefii, cu autoritățile sunt favorizate, chiar dacă pe alocuri pot apărea și neînțelegeri. Totul este fii atent la ce ți se spune, iar tu vorbești strictul necesar. Există și varianta primești însărcinări noi sau ți se recunoască eforturile depuse într-o activitate profesională.

Soarele intră în Scorpion. Avem treabă cu noi

ADVERTISING

Rac

Dialogurile cu persoanele aflate în străinătate și demersurile necesare unei călătorii sunt subiectele principale ale zilei. Pe de altă parte, te-ai putea gândi și la a-ți completa studiile, a-ți îmbunătăți competențele profesionale prin abordarea unor programe educaționale pe termen lung. Neplăcerile pot apărea de la cheltuielile necesare pentru toate acestea. Însă, perioada pe care o traversăm predispune la tot soiul de răsturnări de situație interesante.

Leu

Cheltuielile comune cu alții te preocupă întreagă zi. Minunat este dispui, atât de sprijinul material și moral al celorlalți, cât și de un buget personal destul de generos. Chiar dacă relațiile parteneriale sunt tensionate, când vine vorba de banii și bunurile comune, toată lumea va fi de acord cu tine. Stabilește-ți cheltuielile prioritare, achită-ți datoriile și facturile curente. La finalul zilei vei  fi mulțumit de cele realizate astăzi.

ADVERTISING

Fecioară

Este o zi foarte interesantă la capitolul relații parteneriale. Pe de o parte ai șanse vezi clar ce anume trebuie îmbunătățit, atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relația cu cei profesionali. Există animozități vechi, care acum ies la iveală ușor. Renunță la situațiile și partenerii care îți consumă prea multă energie. Pe de altă parte însă, sunt șanse bune de a obține colaborări noi, de bun augur.

Balanță

La serviciu ai multe de făcut. Evită graba și entuziasmul, pentru ești vulnerabil și astfel, foarte ușor poți ajunge la conflicte cu ceilalți. Sănătatea creează neplăceri, dar cu puțin efort și bunavoință te poți revigora singur De evitat, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Acceptă ajutorul colegilor și celor dragi pentru a duce la bun sfârșit activitățile programate astăzi. După-amiază, odihnește-te mult.

ADVERTISING

Scorpion

O zi în care iubirea, distracțiile, hobby-urile sunt aspectele care te interesează cel mai mult. Veselia, cheful de a-ți manifesta iubirea față de cineva drag îți pot fi împiedicate în mod special de prieteni sau de treburile profesionale. Fii prudent, discret și aranjează-ți programul astfel încât te descurci onorabil și acasă și la serviciu și în relațiile cu prietenii. Însă, vorbește puțin sau deloc despre cele plăcute sufletului și trupului tău.

Săgetător

Astăzi ai ocazii deosebite pentru a petrece alături de membrii familiei. Îți sunt favorizate treburile gospodărești și dialogurile cu cei dragi. Chiar dacă ești nevoit rezolvi chestiuni profesionale de anvergură, tot îți vor rămâne suficient timp și resurse materiale și pentru casă și familie. Sunt posibile divergențe de opinie, mai ales emotivitatea este accentuată, iar subiectivismul o însoțește pe alocuri.

Capricorn

Ești dornic de a lua legătura cu prietenii sau cu persoanele apropiate din anturajul profesional. Sunt posibile multe întâlniri și discuții cu aceste persoane, dar fii prudent. Există riscul neînțelegerilor de tot soiul. Selectează-ți atent informațiile, mijloacele de comunicare pe care vrei le folosești, vorbele pe care dorești să le spui altora. În acest fel iți va fi mult mai ușor relaționezi cu oricine îți iese în cale sau cu oricine ai nevoie.

Vărsător

Este rost de câștiguri financiare provenite de la locul de muncă. Însă, pe de o parte îți vin bani, iar pe de altă parte, cheltuiești. Minunat este te gândești achiziționezi obiecte de înfrumusețare, achiți servicii personale de genul întreținere corporală, ajutorarea membrilor familiei sau chiar poți cheltui pe cărți și albume de artă. Totuși, fii prudent și pune bani deoparte. Traversăm o perioadă în care cumpărăturile trebuie făcute foarte strict, atât cât ai nevoie.

Pești

Dorința de a te înfrumuseța, de a-ți schimba stilul de viață, relațiile cu ceilalți este la cote mari și foarte ușor de îndeplinit astăzi. De aceea, gândește-te pe îndelete la toate aceste schimbări, trasează-ți linii directoare clare și, la nevoie, cere sfatul unor specialiști în dezvoltare personală sau profesională. Posibil te obosească eforturile fizice și mentale, de aceea ia lucrurile mai ușor și selectează-ți prioritățile. După-amiază, răsfață-ți simțurile!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇