Horoscop zilnic: 25 februarie

Horoscop zilnic: 25 februarie

Berbec

O zi care aduce schimbări de percepție, convingeri și credințe. Luna în Săgetător și configurația astrală în care este implicată permit revenirea asupra unor scopuri și aspirații, pentru a fi revizuite și schimbate.

De asemenea, astăzi ai posibilitatea să înveți ceva nou, să primești informații și vești de departe, care, chiar dacă sunt amestecate, te ajută să vezi ce poate fi schimbat în viața ta.

Taur

Luna în Săgetător activează zona transformării interioare și a resurselor altora. Așadar, pe de o parte, este vorba despre informații și răspunsuri care te ajută să te cunoști mai bine și eventual să vindeci niște atașamente sau să transformi niște tipare mentale legate de planul material. Pe de altă parte, experiențele de astăzi te pot ajuta să vezi cine îți este cu adevărat alături.

Oracolscop 21 – 27 februarie 2022

ADVERTISING

Gemeni

S-ar putea ca în prima parte a zilei să te confrunți cu inconsecvență și lipsă de responsabilitate, mai ales în sfera profesională. Una spui, altă se înțelege, una îți promit ceilalți și altceva se întâmplă în realitate. Totuși, această situație, cu blocajele aferente, te motivează să descoperi noi căi de exprimare și noi drumuri de explorat.

Rac

Se anunță o zi aglomerată, cu multe schimbări de program, multe discuții și lucruri de lămurit. Mai ales dacă muncă ta presupune comunicarea într-o limbă străină sau cu persoane străine, probabil că îți va lua ceva timp până să te faci înțeles.

Pe de altă parte, aspectele sunt frumoase și inovatoare în zona carierei, așa că fii gata să îmbrățișezi o propunere sau o idee nouă.

Evadări fără sfârșit

ADVERTISING

Leu

Simțul practic nu este punctul tău forțe astăzi, așa că e posibil să-ți permiți satisfacerea unor capricii și plăceri personale costisitoare. Pe de altă parte, e posibil ca o idee nouă să te insufleteasca atât de mult, încât să investești oricât pentru a o materializa.

În acest context, partenerul de viață poate juca rolul factorului de echilibru, așa că ar fi bine să-i ceri părerea.

Fecioara

Luna se plasează astăzi în zona căminului, acolo unde sunt necesare unele schimbări sau clarificări. Pot avea loc discuții cu partenerul de viață, care urmăresc dizolvarea confuziei și tensiunilor acumulate. Pentru asta, e necesar să fii concesiv, să fii dispus să renunți la un punct de vedere și să privești lucrurile dintr-o perspectiva mai înaltă.

Mesajul Ingerilor pentru luna FEBRUARIE 2022

ADVERTISING

Balanța

Pentru tine, Luna în Săgetător înseamnă deplasări, întâlniri și discuții numeroase. Practic, totul pare să semene cu o negociere, pentru că e necesar să cauți un puncte de convergență acolo unde există opinii diferite, răzgândiri ale oamenilor cu care lucrezi, nehotărâre și ambiguitate.

Pe de altă parte, ziua de astăzi îți scoate în cale oameni noi, fascinanţi.

Scorpion

Dacă te concentrezi  asupra talentelor tale, dacă știi cum să ți le pui în valoare și să le folosești conștient la locul de muncă, ziua de astăzi promite câștiguri financiare suplimentare. De altfel, dacă te gândeai să-ți renegociezi salariul sau să repui în discuție termenii unei colaborări, acum e momentul.

Pe de altă parte, speculațiile financiare și cheltuielile hazardate ar trebui evitate.

Săgetător

După câteva zile de izolare, introspecție și autoanaliză, astăzi e timpul să ieși la rampă și să acționezi. E posibil ca deciziile tale să vizeze în mod prioritar zona căminului și familiei. Sunt lucruri cu care nu mai ești de acord, pe care dorești să le schimbi, fie că e vorba de décor sau de comunicarea cu membrii familiei.

Capricorn

Luna se află într-o zonă a discreției și introspecției, în relație tensionată cu planetele din Pești, semn că astăzi ești predipus la melancolie, sensibilitate și emoții schimbătoare. Așadar, nu e momentul pentru decizii importante, dar e o zi propice pentru meditație, relaxare sau gesturi generoase făcute pentru cei dragi.

Vărsător

În cazul tău, Luna în Săgetător aduce în prim plan relațiile cu prietenii și relațiile sociale în general. Experiențele aduse de această zi pot fi edificatoare în sensul că te pot ajuta să faci alegeri legate de aspirații, proiecte sau asocieri. Acolo unde interesele tale nu converg cu ale celorlalți, e necesar să clarifici câteva lucruri sau chiar să renunți la unele relații.

Pești

Cu Luna în zona carierei și puterii, e clar că astăzi pot apărea provocări, propuneri nonconformiste, idei noi de promovare sau afirmare. Ideile noi sunt cele câștigătoare, drumurile nebătătorite îți pot aduce succes și câștiguri financiare. Însă, pentru asta, e necesar să-ți depășești temerile și să faci alegeri ferme.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇