Horoscop zilnic: 22 februarie

Horoscop zilnic: 22 februarie

Berbec

În cazul tău, Luna se așază exact în casa Scorpionului, deci caracteristicile acestei zodii își pun amprenta pe toate demersurile de astăzi. Ai fler în a găsi resurse peste tot în jurul tău, miroși cu ușurință oportunitățile de câștig și poți beneficia de favoruri sau daruri. Cu toate acestea, e necesar să ții cont de principiile tale morale și de niște norme legale.

Taur

Cu Luna în zona parteneriatelor, contextul astral de astăzi te ajută să faci o selecție atentă a relațiilor și colaborărilor, să vezi care sunt oamenii pe care poți conta cu adevărat, cine e dispus să te sprijine fără condiții și cine are interese ascunse. Cu alte cuvinte, e o zi în care e bine să fii atent la toate semnalele și mesajele care vin din exterior.

MARTE în CAPRICORN, 24 ianuarie – 3 martie. Gata cu joaca!

ADVERTISING

Gemeni

Luna în Scorpion, în zona muncii și serviciului, îți conferă determinarea și abilitatea de a transforma tot ce nu funcționează la nivelul dorit de tine, inspirația și creativitatea necesare avansării în derularea unui proiect, precum și curajul de a lua decizii ferme. Totuși, fii atent la tendința de a te suprasolicita, asumându-ți și sarcinile altora.

Rac

Plasarea Lunii în Scorpion este de bun augur pentru tine, mai ales că activează zona iubirii și creativității. Așadar, se anunță o zi frumoasă, cu multe idei inspirate, revelații, răspunsuri legate de un drum pe care intenționezi să pornești sau un proiect pe care visezi să-l aduci la lumină. Este o zi propice și pentru manifestarea sentimentelor și împărtășirea iubirii.

Oracolscop 21 – 27 februarie 2022

ADVERTISING

Leu

Astăzi te simți inspirat să iei câteva decizii legate de carieră și viață de familie. Cu alte cuvinte, simți că a venit momentul să-ți reorganizezi activitatea, astfel încât să existe un echilibru între cele două domenii de viață. Este o zi bună și pentru îngrijire personală, activități împreună cu cei dragi, treburi casnice sau orice alte activități care pot fi derulate într-un mediu familiar, confortabil.

Fecioara

Luna în Scorpion activează zona comunicării, iar atuul cel mai important în acest sens este intuiția. Așadar, dacă participi la discuții importante, întâlniri sau negocieri, ascultă-ți intuiția și vei face cele mai bune alegeri.  Dacă ai de semnat documente importante, fii atent la toate detaliile, iar dacă pleci la drum, fii prudent.

Horoscopul săptămânii 21 – 27 februarie

ADVERTISING

Balanța

Pe tine Luna în Scorpion te provoacă să te vezi la adevăratul potențial, adică să capeți o imagine clară despre tine, să-ți crești stima de sine și să-ți vezi talentele, chiar și pe cele neexplorate până acum.  Nu e exclus ca astăzi să descoperi o nouă sursă de venit, un nou mod de a-ți manifesta creativitatea, o cale prin care să te pui în valoare.

Scorpion

Având în vedere că Luna se află în zodia ta, atenția se îndreaptă către propriile nevoi și interese. Contextul astral te sprijină astăzi să găsești aliații potriviți pentru implementarea unor soluții găsite și materializarea unor aspirații. În plus, astăzi ai acces la tot felul de informații, poți învața ceva util sau poți cunoaște oameni fascinanti.

Am intrat în anul Tigrului de Apă. Ce aduce anul nou chinezesc pentru fiecare zodie

Săgetător

Cât timp Luna trece prin Scorpion, e semn că e cazul să-ți iei un răgaz, să faci o pauză și să-ți încarci bateriile. Așadar, nu e momentul să-ți încarci agenda foarte mult, scoate-ți din cap că ai foarte multe de făcut și concentrează-te asupra ta. Orice demers în sensul relaxării, introspecției sau creșterii spirituale este binevenit.

Capricorn

Luna în Scorpion îți poate aduce experiențe frumoase, gesturi generoase din partea prietenilor, descoperirea unor noi hobby-uri sau închegarea unor relații de prietenie. Te bucuri de atenție, prețuire și  recunoaștere. Dacă primești o invitație la un eveniment, acceptă fără ezitare, deoarece compania prietenilor și cunoștințelor noi îți face foarte bine.

Vărsător

Cu Luna în Scorpion, în zona carierei, astăzi nu ai cum să dai greș în alegerile pe care le faci, dacă îți asculți intuiția. Dacă simți să faci o schimbare, să transformi ceva legat de carieră, fă primul pas în această direcție. Dacă îți vin idei legate de un proiect, exprimă-le și pune-le în aplicare, indiferent dacă sunt sau nu bine primite.

Peșți

Ești avantajat de prezența Lunii în Scorpion. Darurile pe care ți le aduce această zi sunt în primul rând spirituale, așa că fii atent la mesajele subtile care vin astăzi spre tine prin diverse mijloace. Poți avea premoniții, vise profetice, intuiții puternice. Poți întâlni oameni, aparent banali, care au un mesaj prețios pentru tine.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇