Horoscop zilnic: 21 aprilie

Horoscop zilnic: 21 aprilie

Berbec

Cu Luna în Leu, astăzi ai o nevoie inconștientă de a fi în centrul atenției și de a te da în spectacol. Ai tendința de a dramatiza orice experiență, de a domina și a-i trata pe cei din jur cu superioritate.

Totuși, exagerările și imprudențele ar trebui evitate, mai ales în relația afectivă sau în afaceri.

Taur

O zi bună pentru a te ocupa de chestiuni patrimoniale, de casă și cămin. Contextul astral vorbește despre luarea unei hotărâri în ce privește o investiție materială sau o afacere de familie.

Aspectele sunt favorabile, ești bine susținut, însă încearcă să renunți la ideile fixe și să cauți cadrul legal potrivit pentru demersurile de astăzi.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 25 aprilie 2021

Gemeni

Ai parte de o zi frumoasă. Luna se află în Leu, în zona comunicării, așa că ești în elementul tău. Te miști mult, întâlnești oameni și informații noi, găsești mereu un unghi avantajos din care să privești lucrurile, astfel încât să rezolvi tot ce-ți propui.

Nu e exclus să te hotărăști să pleci într-o călătorie, la invitația unui prieten.

ADVERTISING

Rac

Tu ești bine susținut, mai ales din punct de vedere material și financiar. Toate jocurile îți ies astăzi, dacă-ți pui în funcțiune talentele și, în același timp, ai încredere în tine și în instinctul tău.

Totuși, afacerile cu prieteni sunt de evitat sau de cântărit bine. Unii nativi pot face astăzi o alegere inspirată cu privire la o investiție imobiliară.

SĂPTĂMÂNA ASTRALĂ 19 - 25 APRILIE 2021. Răsturnări de situații, surprize relaționale și financiare, intervenții divine

Leu

Luna se afla astăzi în zodia ta, așa că cei din jur ar trebui să renunțe de pe acum la orice așteptare care te vizează, pentru că ești concentrat doar pe tine și pe interesele tale.

Poți aborda cu seninătate orice experiență, vrei și chiar e indicat să faci doar ce simți, dar fară compromisuri și fară să forțezi lucrurile.

Oracolscop 19 - 25 aprilie 2021
ADVERTISING

Fecioară

E posibil să ai îndoieli cu privire la unele inițiative sau obiective. Cu toate acestea, nu e momentul să acționezi și în niciun caz să renunți la ceva. Se pare că totul se așaza cum e mai bine pentru tine, atât profesional cât și financiar, în momentul în care ești dispus să te detașezi și să te lași în voia curentului.

Balanță

Te bucuri de sprijin, susținere și popularitate. Ești în centrul atenției, prietenii sunt alături de tine în demararea unor acțiuni și derularea unui proiect, găsești susținători la tot pasul.

Totuși, dacă vine vorba de bani, fii precaut în ce privește împrumuturile. De asemenea, verifică acuratețea veștilor pe care le primești astăzi, înainte să tragi concluzii.

Venus în Taur, 14 aprilie- 9 mai 2021. În căutarea plăcerilor pierdute
ADVERTISING

Scorpion

Astăzi te poți folosi cu succes de autoritatea și credibilitatea de care dispui, pentru a sensibiliza o persoană avizată să-ți întoarcă o favoare sau să te ajute să obții suportul material de care ai nevoie acum.

Deși contextul astral al zilei este favorabil, evită să abuzezi de bunavoință celorlalți sau să forțezi mâna cuiva.

Săgetător

Pentru tine, ziua aceasta înseamnă aspirații, dorințe și imaginație debordantă. Cum nu prea mai poți să te complaci în rutină, tinzi să lași sarcinile zilnice în plan secund și probabil vei suporta și niște consecințe din acest motiv.

Pe de altă parte, îți face foarte bine să zugrăvești viitorul în culori calde, să te lași inspirat de idei noi sau să călătorești, măcar mental, în locuri frumoase.

Capricorn

Astăzi ai noroc în demersuri care necesită bani sau alte resurse materiale deținute de alții. Cu alte cuvinte, dacă ai nevoie de o sumă de bani sau de sprijin de altă natură pentru derularea unui proiect sau a unei afaceri, poți apela cu încredere la persoanele potrivite.

În unele cazuri, vei fi uimit să constați că poți primi chiar înainte de a cere.

Vărsător

Poate că principiile și convingerile familiei nu se potrivesc cu atitudinea ta sau cu alegerile pe care intenționezi să le faci. Cu toate acestea, drumul potrivit este acela în care crezi, așa că, dacă te inspiră să intri într-un parteneriat, să începi un proiect sau chiar să te căsătorești, ai încredere în intuiția ta.

Ceilalți se vor convinge în scurt timp că ai procedat bine.

Pești

Chiar dacă accentul este pus pe muncă astăzi, nu e o problemă pentru tine. Contextul astral predispune la ușurință, entuziasm, dorință de a fi în serviciul altora, bucuria de a dărui.

Dacă munca ta este una creativă, rezultatele vor fi minunate și îi vor inspira pe toți cei din jur. În plus, e posibil să obții și o recompensă materială.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇