Horoscop zilnic: 16 septembrie

Horoscop zilnic: 16 septembrie

Berbec

Luna se află astăzi în semnul Fecioarei, activând zona muncii și responsabilităților cotidiene. S-ar putea să simți sarcinile profesionale ca pe o povară, să ai senzația că e din ce în ce mai greu să faci față ritmului de lucru și cei din jur nu sunt foarte receptivi la nevoile tale. Cu alte cuvinte, tinzi te plângi și fii mult prea pretențios, atât cu tine, cât și cu cei din jur. Încearcă fii ceva mai tolerant și nu te grăbi sancționezi pe nimeni sau tragi concluzii.

Luna Nouă în Fecioară, 17 septembrie 2020: Curățenie în viață!

Taur

O zi cu încărcătură puternică în ce privește sentimentele față de o persoană dragă. S-ar putea ți fie greu comunici cu aceasta, ți exprimi intențiile și gândurile, mai ales te simți oarecum neglijat. Este o zi care-ți pune la încercare altruismul, capacitatea de a pune pe primul loc sentimentele și nevoile celuilalt. Cu alte cuvinte, încearcă privești lucrurile și din alt unghi, și mai ales, nu te grăbi tragi concluzii, sau găsești explicații pentru situația prezentă. Totul se lamuri săptămână viitoare.

Jupiter revine la mișcarea directă din 13 septembrie 2020. Întoarcerea la valori uitate

Gemeni

Astăzi ai nevoie de spațiu și intimitate. Luna se află în zona sufletului și anunță o tendință accentuată spre analiză, introspecție, chiar despicarea firului în patru, când vine vorba despre unele evenimente familiale sau planuri legate de cămin. Sfatul meu este ca astăzi fii riguros în tot ce faci, -ți dozezi cât mai eficient energia și -ți organizezi cu atenție timpul, astfel încât poți raspunde și solicitărilor familiei. Și, cel mai important, fii flexibil și evită deciziile importante legate de o investiție.

Oraloscop 14-20 septembrie 2020

ADVERTISING

Rac

Planetele din Fecioară, în zona comunicării și relațiilor, fac atenția ta se îndrepte preponderent către acest segment de viață. A venit momentul -ți explici de ce anumite relații din viață ta se termină în același mod, de ce la un moment dat apar aceleași blocaje în comunicare și neînțelegeri. Motivul poate fi o lipsă de flexibilitate din partea ta, precum și tendință de a te împiedica în detalii și a aștepta prea mult de la ceilalți. Reflectează la asta!

Leu

Banii sunt subiectul central al acestei zile. Este un moment prețios, pentru ai ocazia -ți susții interesele financiare, găsești niște metode prin care devii mai eficient la locul de muncă sau modifici termenii unei colaborări, astfel încât existe mai puține pierderi și câștiguri mai mari, pe viitor. Prin discuțiile pe care le întreții, strategiile pe care dorești le aplici, urmărești un câștig nu neapărat foarte mare, dar constant, pe termen lung.

ADVERTISING

Fecioara

Te afli într-o perioadă extrem de importantă, cu evenimente care au efect nu doar pe termen scurt, ci poate în toată viață ta de acum încolo. Deciziile luate acum, care vizează în special zona afectivă, sunt de cotitură, în sensul iți pot orienta destinul pe un făgaș nou. Sigur fiind vorba despre lucruri atât de serioase, ai o ușoară tendință de a dramatiza lucrurile și poate de a te victimiza. Însă cel mai important acum este -ți asumi dorințele inimii și le urmezi. Și veni și acel moment!

Balanța

Astăzi, precum și în zilele care urmează, vei avea tendința te izolezi, pentru ești foarte sensibil și senzitiv. Aproape toate senzațiile, emoțiile și trăirile tind fie exacerbate, pentru ai sentimentul ești la momentul unui bilanț, în care trebuie analizezi niște evenimente și decizii, după care tragi linie și faci ce este necesar. Poate nu ești mulțumit de sănătatea ta, de felul în care te-ai îngrijit, de modul în care ți-ai gestionat timpul și energia sau chiar legătură cu Dumnezeu.

ADVERTISING

Scorpion

O zi prețioasă sub aspectul relațiilor sociale și amicale. Probabil în multe rânduri ți se solicita sprijinul în aceasta perioadă, iar prin disponibilitatea și generozitatea de care dai dovadă, construiești relații durabile, care-ți vor fi foarte utile mai tărziu. Cu toate acestea, s-ar putea ai unele îndoieli în privința unui prieten sau a unei cunoștinte, deci este și un moment în care simți nevoia -ți selectezi cu mai multa atenție prietenii.

Săgetător

Planetele aflate în Fecioară, în zona carierei și puterii, prestigiului și afirmării sociale, nu oferă atât rezultate concrete, cât mai ales, motivație și ambiție de a accede la poziții mai înalte pe scara socio-profesională. spune acum ești pregătit -ți asumi toate sacrificiile pe care le implică aceste ambiții și realizarea lor. Pe de altă parte, chiar dacă în interior știi foarte bine ce ai de făcut, nu te grăbi -ți declari intențiile și nici faci demersuri concrete, până la finalul lunii.

Capricorn

Luna tranzitează astăzi o zonă a principiilor, moralității, adevărului și conștiinței superioare. Prin urmare, este posibil ca ceva din ce se întâmplă astăzi (poate o problema apărută la locul de muncă), iți probează într-un fel sau altul, moralitatea și onestitatea. Cu alte cuvinte, oricare ar fi problema, încearcă o abordezi detașat, cu înțelepciune, și, mai ales, fară te abați de la principiile morale, asumându-ți în același timp, consecințele.

Vărsător

Planetele din Fecioară activează segmentul banilor altora, așa astăzi s-ar putea fii pus în situația de a cere sprijinul unei persoane apropiate, pentru a ieși dintr-un impas financiar. În această privință, sfatul meu este lași orgoliul deoparte, recunoști te afli în dificultate și ceri ce ai nevoie. Pe de altă parte, este un moment numai bun pentru a reface niște calcule și a-ți schimba prioritățile în materie de investiții.

Pești

Devine foarte important felul în care te raportezi la lumea înconjurătoare și în special la persoanele apropiate. Dacă dorești primești apreciere, recunoaștere și admirație, va trebui oferi în schimb corectitudine, seriozitate și onestitate. Practic, chiar fară -ți dai seama, toate gesturile tale sunt observate atent și contorizate. În consecință, vei primi în schimb, exact ceea ce oferi la rândul tău. Asta se întâmplă și în relația de cuplu.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇