Horoscop zilnic: 16 februarie

Horoscop zilnic: 16 februarie

Berbec

Relațiile cu persoana iubită și copiii sunt bune, astfel că ar trebui să profiți de susținerea energetică a  zilei pentru a te distra alături de ei. Se pot ivi discuții aprinse pe seama faptului că nu spui cu adevărat ceea ce gândeșți sau ceea ce plănuiești. Simțurile celorlalți sunt ascuțite și nu ai cum să te ascunzi prea mult.

Taur

Segmentul domestic te atrage mult astăzi. Ai șanse bune pentru a cădea la pace cu membrii familiei, cu neamurile și de a pune la cale planuri de îmbunătățire a condițiilor existente în spațiul de locuit. Ai spor și succes la curățenii, la remedierea defecțiunilor casnice mai vechi, la achiziționarea unor bunuri patrimoniale. Seară, adună-i pe cei dragi la o șuetă.

Horoscopul săptămânii 14 – 20 februarie

Gemeni

O zi excelentă pentru a tăifăsui cu persoanele din anturajul apropiat. Poți primi informații valoroase, sfaturi importante, dar și tu, la rândul tău, poți sprijini pe cineva drag într-o chestiune personală delicată. Ferește-te de a vorbi prea mult despre tine personal și despre slăbiciunile tale. Unii te-ar putea cataloga greșit, pe baza unor judecați pripite. Călătoriile pe distanțe scurte sunt importante.

Rac

Se pare că vei cheltui ceva bani fie pentru un demers profesional important, fie pentru a-ți îmbunătăți imaginea în ochii celorlalți. Ești subiectiv în aprecierile personale, așa încât evită să pleci urechea la tot ce îți șoptesc unii și alții, la întâmplare. Investește în lucurile de care ai strictă nevoie. S-ar putea să primești sprijin financiar important.

Oracolscop 14 – 20 februarie 2022

ADVERTISING

Leu

Ești pornit pe fapte mari astăzi, doar că îți este greu să renunți la unele idei, concepții sau relații care te țin în loc și îți obstructionează progresul. Orientează-te spre priorități și nu te lăsa influențat de părerile altora. Mergi la un salon de întreținere corporală, cumpără unele obiecte dragi sufletului tău sau stai de vorba cu cineva drag.

Fecioara

Ziua este favorabilă meditațiilor interioare, discuțiilor de taină cu cineva de încredere din anturajul apropiat și odihnei pe îndelete. La nevoie apelează la ceilalți pentru a-ți rezolva treburile cotidiene sau îndatoririle profesionale. Evită consultațiile și analizele medicale, întrucât sunt posibile erori de tot felul. Amintește-ți că cel mai bun terapeut pentru tine ești chiar tu.

MARTE în CAPRICORN, 24 ianuarie – 3 martie. Gata cu joaca!

Balanță

De la prieteni poți avea surprize de proporții. Unii cunoscuți vechi te vor căuta, după multă vreme, să converseze banalități cu tine. Alții te vor provoca pe teme diverse sau pe slăbiciuni ale tale care au ieșit la iveală undeva, cândva. Fii prudent și nu vorbi prea mult. Ia aminte la remarcile altora, oricât ar părea de năstrușnice.

ADVERTISING

Scorpion

Ești o mică vedetă și nu ai cum să eviți atenția celorlalți, care este îndreptată numai asupra ta. Dialogurile colegiale, mai ales cele cu șefii, sunt provocatoare și dificil de controlat. Vorbește numai când ești întrebat și rezumă-te la strictul necesar. Emotivitatea și subiectivismul sunt accentuate, de aceea, fii prudent. După-amiază, sunt momente favorabile pentru destăinuri în familie.

Luna plină în Leu, 16 Februarie 2022. DARURI care se trezesc în noi

Săgetător

Este o zi în care poți discuta cu oameni erudiți, te poți interesa de subiecte filozofice și religioase. Îți vor ieși în cale exact persoanele de care ai nevoie, pentru a-ți rafina mentalul și îmbogăți bagajul educațional. Relațiile cu străinătatea sau demersurile pentru călătorii sunt alte aspecte reprezentative, mai ales după-amiază. Rezervă-ți momente liniștite și lecturează o carte bună.

ADVERTISING

Capricorn

Cu ajutorul membrilor familiei sau al unor rude apropiate, astăzi vei reuși să achiți datorii sau să pui la punct documente specifice bunurilor patrimoniale. Chiar dacă temerile privitoare la bugetul disponibil pentru investiții domestice sunt mari, faptul că primești sprijin și sfaturi bune din partea altora te va impulsiona să mergi mai departe cu încredere. Spre seară, meditează la cele petrecute.

Am intrat în anul Tigrului de Apă. Ce aduce anul nou chinezesc pentru fiecare zodie

Vărsător

Privește la alții și la cum fac ei lucrurile. Poți învăța de la oricine, chiar dacă pe moment poți simți disconfort sau nu înțelegi despre ce este vorba. Lasă-te purtat de evenimentele zilei și îndrăznește să visezi cu ochii deschiși. Partenerul de viață sau, indiferent pe cine întâlneșți astăzi, te vor ajuta să remodelezi acele lături ale tale care necesită îmbunătățiri.

Pești

Este multă forfota la serviciu. Ai spor în toate, elan și mai ales o determinare interioară de nezdruncinat pentru a-ți rezolva cu bine îndatoririle profesionale. Fii prudent și dozează-ți eforturile, pentru că se pot evidenția niscai probleme de sănătate, mai vechi. Programarea unei consultații medicale este binevenită. Seară, liniștește-te în confortul casei.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇