Horoscop zilnic: 16 aprilie

Horoscop zilnic: 16 aprilie

Berbec

Luna în Gemeni îți aduce astăzi relațiile în centrul atenției. S-ar putea să-ți fie greu să spui anumite lucruri, să recunoșți niște adevăruri sau să mergi undeva, să te urneșți din loc.

Totuși, este foarte bine să te mobilizezi, să tragi aer în piept, să spui ce ai pe suflet și să asculți ce au să-ți comunice alțîi, chiar dacă unele cuvinte dor. Ai răbdare cu oamenii și acceptă partea ta de responsabilitate în orice relație, fără să te lași copleșit de emoții! Poți îndrepta acum ceva ce tu singur ai stricat cândva.

Venus în Taur, 14 aprilie- 9 mai 2021. În căutarea plăcerilor pierdute

Taur

Ziua de astăzi s-ar putea asocia cu nervi din cauza unor bani care ai impresia că nu mai vin. Se tergiversează niște situații, iar tu se pare că amplifici lucrurile și le hrăneșți cu emoții negative. De aceea, e indicat să vezi ce poți face ca să miști tu lucrurile din loc, fără să mai dai vina pe alții.

La locul de muncă, lucrurile merg în schimb bine, prin urmare nu ești ocolit de satisfacții, chiar dacă treaba ți se pare că se mișcă încet, iar responsabilitățile tale sunt mari.

Gemeni

Zburdalnic și nu prea. Chiar dacă Luna este în Gemeni, e posibil să fii astăzi destul de rezervat. Îți poți folosi în schimb excelentul simt analitic de care dispui pentru a analiza bine fiecare situație și persoană în parte.

Mai ales relația de cuplu și cea cu copiii sunt puse sub lupa. La acest nivel, vindecarea unor răni emoționale este posibilă prin afirmații cumpătate și răbdare. Încearcă să nu pui la suflet niște piedici care ți se pun în carieră! Consideră că nu a venit timpul să se întâmple anumite lucruri.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 25 aprilie 2021

ADVERTISING

Rac

Te cam frămânţi astăzi, sunt situații care nu prea îți convin, sunt gânduri care nu îți dau pace. E bine să înțelegi că, dacă te complaci în anumite stări emoționale negative, înseamnă că asta e alegerea ta.

Ai putea la fel de bine să te bucuri de bilele albe din viața ta. Dacă, din contră, vezi jumătatea goală a paharului, așteaptă-te și la probleme fizice: tulburări respiratorii, răceală, probleme reumatismale, dureri de umeri și brațe. Petrece azi cât mai mult timp acasă sau împreună cu familia, pentru că de acolo îți iei energia.

Leu

Astăzi, s-ar putea să te trezeșți că ți se retrag niște drepturi sau privilegii. Există așadar riscul de a pierde ceva sau pe cineva din viața ta. Ai încredere că, dacă cineva dispare acum din anturajul tău, atunci el nu trebuie să fie acolo.

Dacă drumurile se despart înseamnă că e timpul că te detașezi. De asemenea, s-ar putea să pice niște planuri, ceea ce nu poate decât să deschidă alte posibilități. Există întotdeauna soluții de rezervă, numai că trebuie să ai răbdare și să fii atent la detalii.

Mesajul Îngerilor pentru luna APRILIE 2021

ADVERTISING

Fecioara

S-ar putea să ți se pară că cineva pune astăzi tunurile pe tine. Mai ales la serviciu, relația cu superiorii ar putea să reprezinte pentru tine un factor de stres.

În acest caz, e bine să te întrebi dacă oamenii în mijlocul cărora evoluezi te mai reprezintă, dacă locul tău mai e lângă ei. Încearcă totuși să nu iei decizii radicale pe baza emoțiilor intense de moment. Reacțiile tale pot fi disproporționate astăzi și… trecătoare. Ar fi bine să ai în vedere beneficiile materiale și poate e bine să mai cedezi tu în anumite privințe.

Balanță

Ziua de azi poate fi pentru tine bogată în concluzii. La locul de muncă, ți se adeverește că ai avut dreptate în ceea ce privește comportamentul unor oameni sau evoluția unor situații.

Dacă ești nervos și dezamăgit, recunoaște că de la început ai proiectat tu singur acest deznodământ și, firește, l-ai atras!

Înseamnă că, pe undeva, a ieșit după cum ai gândit. E bine să îți temperezi reacțiile, să rămâi detașat, să înveți ce ai de învățat și să-l lași pe fiecare în legea lui, fără să încerci să intervii cu forță.

Horoscopul săptămânii 12 – 18 aprilie

ADVERTISING

Scorpion

E clar că vrei mai mult decât obții și ești nemulțumit de ceea ce primești. Iar astăzi, cu atât mai mult, s-ar putea să resimți un grad de insatisfacție mai mare din cauză că nu ești suficient de iubit și de apreciat.

Desigur, este doar o impresie a ta și un mod de a privi lucrurile. Ți se pare că oamenii dragi nu îți răspund pe aceeași lungime de undă. Ar fi bine să-ți dai seama dacă nu cumva practici o formă de iubire condiționată, pe principiul “îți dau că să-mi dai”.

Săgetător

Luna în zodia opusă e cam iritată de prezența lui Venus în zona familiei. De aici și până la tensiuni în viață de cuplu nu e decât un pas. E posibil să dai curs unor reproșuri și să fii iritat de anumite reacții ale partenerului de viață.

Nu te lasă antrenat în acest cerc vicios, pentru că nu ajungi nicăieri. Mai bine bucurați-va împreună de evoluția unor planuri semănate de ceva timp care, încet-încet, prind contur.

Horoscopul lunii aprilie 2021

Capricorn

Se pare că trebuie să te agiți puțin astăzi. Relațiile la locul de muncă sunt destul de tensionate, așa că e posibil să fie nevoie de intervenția ta directă pentru a pune lucrurile la punct.

În acest sens, e de așteptat să vorbești mult, să clarifici neînțelegeri, eventual să dregi ce ai stricat tu sau alții, să te deplasezi. Dacă ai răbdare și diplomație, s-ar putea să impresionezi superiorii prin abilitățile tale de mediere, ceea ce îți asigură bile albe în eventualitatea unei viitoare promovări.

Vărsător

Neînțelegeri astăzi în Paradis pe tema cheltuielilor și a investițiilor. Punctele tale de vedere se pare că nu prea converg astăzi cu planurile partenerului de viață, așa că cel mai înțelept lucru pe care poți să-l faci e să nu te pui contra.

Lasă lucrurile în voia lor și nu încerca să te impui cu forță! E o zi potrivită să faci o demonstrație de înțelepciune. E bine să fii temperat, rezervat în afirmații și inițiative. Cu cât ii lași pe ceilalți să se manifeste, fără să intervii cu corecții în viața lor, cu atât vei fi mai apreciat.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 25 aprilie 2021

Pești

Parcă ești pe altă lungime de undă decât familia ta. S-ar putea să ai impresia că toți sunt împotriva ta, că unul zice hăis, iar altul cea. De aceea, e bine să eviți astăzi luarea unor decizii de care depind interesele comune.

Fii conciliant și mergi mai bine pe mâna celorlalți. Dacă cedezi controlul asupra lucrurilor, s-ar putea să constați că lucrurile merg în direcția bună fără că măcar să fie nevoie să faci tu ceva.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇