Horoscop zilnic: 15 octombrie

Horoscop zilnic: 15 octombrie

Berbec

O zi în care ar trebui te ocupi de relațiile parteneriale și de colaborările în care ești implicat sau vrei te implici. Sunt posibile discuții aprinse, neînțelegeri sau stagnări ale unor proiecte importante. Fii prudent, ai răbdare și evită luarea deciziilor grăbite!

Până la urmă, lucrurile se vor rezolva cum iți dorești tu, dar și spre binele celorlalți.

7 idei pentru a crea mai multă bucurie astăzi în viața ta

Taur

Cuvântul de ordine al zilei este munca. Ai multe treburi de făcut și parcă muncești doar tu, iar ceilalți sunt plecați demult în vacanță.

Sănătatea este în vizorul astrelor, iar consultațiile și analizele medicale ar trebui evitate deocamdată. Dozeazăți eforturile, ocupă-te de priorități și bazează-te doar pe forțele tale.

Gemeni

Astăzi ești vesel, pus pe șotii și cu dorință de iubire. Relațiile cu persoana iubită fluctuează destul de mult și bine ar fi fii prudent. Se pot produce despărțiri definitive. Alții pot avea de-a face cu odraslele lor.

În a doua parte a zilei, se întrezăresc multe treburi la serviciu. Planifică-ți activitățile, însă ai grijă alternezi perioadele de muncă cu cele de odihnă.

Feng Shui pentru portofel: Cum atragem abundența

ADVERTISING

Rac

Dacă în prima parte a zilei ești preocupat de treburile casei și problemele membrilor familiei, în a doua parte dorința de a te ocupa de hobby-urile tale este la cote înalte.

Relația cu persoana iubită poate cunoaște fluctuații, de aceea, se recomandă multă prudență și discernământ. Spre finalul zilei, organizează o mică petrecere pentru cei dragi.

Leu

Relațiile cu neamurile sau prietenii apropiați sunt la ordinea zilei pentru tine. Sunt posibile discuții aprinse, de aceea, fii prudent și nu te implica în problemele celorlalți.

Funcție de caz, revin în discuție chestiunile specifice unor forme de școlarizare. Atenție nu iți sunt susținute examenele și interviurile! Încearcă vorbești concis și direct la subiect.

Oraloscop 12-18 octombrie

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Chestiunile financiare sunt preocuparea ta de astăzi. Este vorba despre banii câștigați din munca proprie sau despre condițiile de la un loc de muncă.

Există multe nemulțumiri în acest segment de viață, însă ai încredere vor veni și vremuri mai bune. Atenție energia vitală fluctuează destul de mult! Dozează-ți eforturile.

Balanță

Energiile zilei iți oferă forță, strălucire și poftă de a te implica și în problemele celorlalți. Bine ar fi te ocupi doar de tine însuti. Prudență în relațiile cu familia. Sunt posibile conflicte greu de ținut în frâu.

Spre sfârșitul zilei se întrezăresc chestiuni financiare legate de serviciu. Veștile privind remunerația muncii tale sunt controversate.

Luna Nouă în Balanță, 16 octombrie 2020: Vestitul fir al Ariadnei

ADVERTISING

Scorpion

O zi în care ai nevoie de liniște, odihnă și singurătate. Este mai dificil relaționezi cu alții sau te implici în activități deosebite. Stările tale de spirit fluctuează destul de mult și bine ar fi nu lași se observe asta.

Privește partea frumoasă a lucrurilor din viață ta și evită provocările celorlalți. Spre seară, îți poți găsi liniștea alături de membri ai familiei.

Săgetător

Prietenii și protectorii sunt prin preajmă. Cu toate nu prea ai tu chef de ei, totuși, fii atent la ce se petrece în acest segment de viață. Ți se pot oferi informații sau sfaturi bune, privind locul de muncă.

Dialogurile contradictorii vor fi la cote înalte. Sunt momente bune pentru a te gândi, pe îndelete, cum să-ți îmbunătățeşți viața.

Capricorn

Relațiile cu șefii sau autoritățile sunt tema principală de astăzi. Există multe nemulțumiri legate de carieră, însă lucrurile se pot remedia, dacă știi cu adevărat ce vrei.

Imaginea ta în ochii celorlalți poate avea de suferit, de aceea, fii prudent și evită combativitatea sau tonul sarcastic. Bazează-te doar pe forțele tale și nu îți divulga intențiile de viitor.

Vărsător

Dorința de studiu aprofundat este prezentă. Îți sunt favorizate demersurile specifice formelor de școlarizare pe termen lung. Relațiile cu străinătatea sunt la ordinea zilei, dar nu așa cum ți-ai dori tu.

În a doua parte a zilei, un şef te poate provoca la o discuție vizavi de modul în care iți desfășori activitatea la serviciu. Prudență și răbdare față de tot ce ține de muncă.

Pești

Chestiunile financiare te preocupă întreaga zi. Este vorba despre achitarea datoriilor de orice fel sau, în funcție de caz, pot intra în discuție moștenirile sau partajele. Ai idei bune, forță în cuvinte, dar încearcăasculți și părerile celorlalți.

Spre sfârșitul zilei, dorința de rafinare sufleteasca prinde contur. Cineva din străinătate îți poate oferi informații contradictorii.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇