Horoscop zilnic: 14 iulie

Horoscop zilnic: 14 iulie

Berbec

Pentru tine se anunță o zi a hărniciei și a eficienței. Luna în Fecioara indică implicare maximă la locul de muncă, dar te atenționează în ceea ce privește dieta și stilul de viață. E bine să ai grijă de sănătatea ta, fiind o zi potrivită să încerci terapii alternative.

În plus, poți să perfectezi o înțelegere cu un asociat sau să te pui de acord cu partenerul de viață. Contractele și asumarea unor angajamente pe termen lung sunt de bun augur. Ce se discuta azi se bate în cuie.

Taur

Astăzi se întrunesc toate condițiile să dai o lovitură de imagine cu avantaje nesperate pentru buzunarul tău. Viața profesională e la un pas de redresare, numai că trebuie să îndeplineșți o condiție: să preiei inițiativa, să nu mai aștepți. Norocul ți-l faci practic singur și trebuie să-i forțezi mâna.

Ai atâtea calități încât e păcat să le ții doar pentru ține. Fă ceva cu ele! Îndrăznește să te afirmi! Luminoasă este acum și zona familiei, de unde primești încurajări.

Oracolscop 12 – 18 iulie 2021

Gemeni

Tu ai o energie care dă pe dinafară, numai că astăzi ai toate șansele să găsești o direcție pe care să o canalizezi. Simți nevoia să te afirmi și nu ar trebui să ai nicio ezitare dacă te bate gândul să ieși în față, să spui ce ai de spus, să îți susții cu tărie convingerile.

Împreună cu partenerul de viață și cu copiii poți clădi astăzi planuri trainice. Valoarea ta se ridică acum la suprafață fără ca tu să faci vreun efort, te impui prin ceea ce ești și prin ceea ce emani. Fă-ți timp și pentru activitățile domestice de rutină.

ADVERTISING

Rac

Tu reușești să lași astăzi în urmă ceva din trecutul tău și să te împaci cu situația. Prezența unui bărbat în viața ta s-ar putea să te facă să îți schimbi cumva modul de percepție asupra noțiunilor de familie, viață sau suferință. Practic, este pentru tine o zi a acceptării și a asumării unor adevăruri de care în sfârșit te convingi.

Ziua îți mai poate aduce drumuri, comunicare multă, forfotă. Totuși, ar fi bine să te concentrezi pe viața de familie și pe rezolvarea unor chestiuni ce țin de casă, bunuri imobiliare sau patrimoniu.

Mesajul îngerilor pentru luna IULIE 2021. RENAȘTERE

Leu

Ceea ce se întâmplă acum poate avea bătaie lungă. O înțelegere se poate perfecta, o legătură de prietenie sau de colaborare se poate închega, un plan pe care ți l-ai făcut se poate concretiza.

Este o zi minunată să pui baze solide pentru un proiect de viitor, consfintirea putând fi făcută în scris, prin ștampilă și semnătură. Activitățile de comunicare, de negociere sau cele comerciale sunt excelent susținute. Mai pot apărea situații neprevăzute legate de bani.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Afirmarea profesională nu mai este pentru tine doar un deziderat. Nu mai departe de zilele acestea, cu un vârf de energie chiar astăzi, se poate consfinti un rol social mai stabil și un statut mai important. Este o zi potrivită să îți consolidezi renumele și să fii recunoscut că o autoritate în domeniu.

Este foarte important să te afirmi drept cine ești, e timpul să lași modestia deoparte, să îți ceri drepturile și respectul care ți se cuvin. Mai mult, din accesul la o funcție sau un statut sunt de așteptat avantaje financiare. Ai curajul de a arata celorlalți cine ești tu cu adevărat.

Atmosfera astrală a lunii IULIE 2021: Vacanță și nu prea!

Balanța

La tine se pune acum problema de mentalitate. Ceea ce credeai, gândeai și simțeai în legătură cu un anumit aspect din viața ta se poate remodela. Prin urmare, astăzi poți ajunge să îmbrățișezi noi convingeri, idei sau principii.

În baza lor, ești pregătit să iei decizii pe termen lung. Ele ar putea viza, de exemplu, consolidarea unei relațîi, ceea ce din partea ta presupune multă flexibilitate. Pe de altă parte, te poți hotărî în privința unor studii, a unor călătorii lungi sau a unor raporturi cu străinii și străinătatea. Ia-ți un răgaz astăzi și analizează atent tot ce se întâmplă.

ADVERTISING

Scorpion

Ție ți se deschide astăzi o poartă. Nu trebuie să faci nimic anume pentru a obține ceva de pe urma contextului în care te scalzi. E ca și cum cineva îți întinde o mâna sau îți pune ceva pe tavă. Acceptă și fii recunoscător! Eforturile tale de până acum își găsesc o recompensă.

Pe de altă parte, te-ai putea înhăma la niște obligații financiare de plată, poate în urma unui împrumut. Pentru ca totul să fie în avantajul tău, este clar că va trebui să accepți însă un compromis sau o situație care nu-ți dă o stare psihică tocmai comodă.

Horoscopul săptămânii 12 – 18 iulie

Săgetător

Ai astăzi forță să muți munții din loc în orice relație. Partenerul de viață, asociații sau colaboratorii tăi pot fi de-a dreptul bulversați, pentru că ii iei pe sus și să le spui “Hai!”. Ești un agent de schimbare, dar și de reconstrucție. Vrei să schimbi ceva la modul în care decurge relația, vrei să implementezi alte principii de funcționare, dar norocul tuturor este că nu te oprești la revoltă și destabilizare. Tu știi acum precis ce pui în loc.

Ai puterea să fondezi bazele viitorului și să aduci aproape de tine un vis mai vechi.

Capricorn

Dacă nu acum, atunci când? Asta trebuie să te întrebi la prima oră a dimineții, când te uiți în oglindă încă înainte să te speli pe ochi. Aspectele de acum îți influențează imaginea publică și îți avantajează viața profesională. Este ziua mult așteptată să te pui pe treabă, să începi un proiect în forță, să pui o piatră de temelie în cariera ta.

Tot ceea ce începi acum îți poate aduce pe termen lung satisfacții personale și succes public.

Horoscopul lunii iulie 2021

Vărsător

Inspirația este acum de partea ta, dar asta nu e suficient. Ziua de azi te îndeamnă să o fructifici, să o pui și să te pui pe tine în valoare. Cunoștințele tale trebuie să iasă la suprafață, vocea ta trebuie să se facă acum auzită. Poți deveni un etalon, un punct de reper, o sursă de informație, poate chiar un model pentru ceilalți.

Nu ezita să dai mai departe cunoștințele de care dispui, pentru că ele te vor propulsa în atenția celorlalți și îți vor pune chiar o eticheta de lider de opinie sau chiar de… maestru.

Pești

Energiile astrale conspiră astăzi la bunăstarea ta materială și la consolidarea poziției tale în familie. Pare o zi potrivită să fii pus în posesie, să ți se retrocedeze ceva ce ți se cuvenea de drept, să devii stăpân pe o casă, pe un pământ, pe un bun.

Investițiile făcute astăzi sunt inspirate și au loc sub o stea norocoasă. E o zi bună chiar și pentru reglarea unor raporturi cu organisme financiare sau cu băncile, poate închizi un credit sau contractezi un împrumut. Toate demersurile tale te fac acum să prinzi rădăcini.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇