Horoscopul lunii iulie 2021

Horoscopul lunii iulie 2021

Berbec

Foarte importantă lună la capitolul familie, gospodărie, relații cu rudele. Se deschide o etapă nouă, în care se îmbunătățesc multe aspecte, discuțiile se vor purta pe un ton amiabil și se va putea cădea la pace pe orice temă.

Totuşi, fii atent la nevoile sau doleanțele membrilor familiei și, pe cât posibil, ține cont de ele.

A doua parte a lunii aduce forfotă în relațiile cu persoana iubită și copiii. Este rost de distracții, aventuri, acțiuni comune plăcute și abordarea unor hobby-uri.

Evită excesele de orice fel! Finanicar vor continuă cheltuielile comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Sunt posibile daune materiale, descoperirea unor nereguli în documentele financiare și fraude. Partajele personale sau profesionale, moștenirile vor întra destul de serios în discuție. Rezervă momente pentru odihnă, relaxare în natură și plimbări ușoare.

Taur

Relațiile cu anturajul apropiat sunt animate în prima parte a lunii, de aceea, este bine să fii prudent. Se întrezăresc călătorii pe distanțe scurte, discuții frecvente pe teme cotidiene, dar și stabilirea unor planuri de studii sau de activități culturale.

Fii prudent la ce vorbeșți și evită să oferi sfaturi fără să-ți fie cerute în mod expres. Relațiile parteneriale se mențin tensionate, persistând posibilitatea reconfigurării sau finalizării acestora.

În umbră se țes conflicte în plan profesional, de aceea, ar fi bine să-ți îndeplineșți sarcinile de lucru cât mai corect și la timp. Evită discuțiile contradictorii!

Segmentul familial este bine susținut, pe toată durata lunii, astfel că îți poți orienta eforturile spre relațiile cu membrii familiei și spre treburile gospodăreșți. Sfătuiește-te cu cei dragi pentru orice situație-problemă în care ești implicat.

????????????????????????????̆ ???????????????? ???????????????????????? Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus, ???? ???????????????????? ????????????????

Gemeni

Se pare că primești bani, bunuri sau favoruri dinspre segmentul profesional, în urma eforturilor depuse la serviciu. De asemenea, apare și tentația de a cheltui ceva mai mult decât de obicei, fie pe nevoile cotidiene, fie pe mofturi sau cadouri pentru alții. Fii chizbuit și economisește banii, pentru că doar o perioadă scurtă există posibilitatea unor câștiguri suplimentare.

Pe toată durata lunii se întrezăresc călătorii pe distanțe scurte, discuții utile, frecvent cu rudele și prietenii apropiați, dar și în plan profesional vei fi nevoit să participi la tot felul de dezbateri sau activități intelectuale.

Ar fi bine să-ți notezi ideile și sfaturile primite, deoarece îți vor folosi cel puțin un an de acum încolo. La locul de muncă se îmbunătățesc relațiile, dar pe fundal vor persista animozitățile vechi. Fii prudent și ocupă-te doar de îndatoririle tale, evitând discuții frivole cu șefii sau colegii.

ADVERTISING

Rac

Ești în formă, ai energie, treburile personale pare că îți merg strună, dar ceva în sufletul tău parcă nu-ți dă pace. Sunt stări și trăiri subiective, deci bucură-te de tot ce ți se întâmplă și ai încredere că lucrurile se desfășoară în favoarea ta.

Sunt șanse bune de a începe o nouă etapă de viață, pe cu totul alte baze materiale, dar și adoptând un alt sistem al valorilor morale.

A doua parte a lunii îți aduce șanse deosebite de câștig din activitatea profesională, astfel că te vei putea ocupa în tihnă de cheltuieli cotidiene, dar și de cadouri sau mofturi personale.

Totuși, pune și ceva bani deoparte. Se deschid variante noi de câștig din muncă proprie, variante care se vor dezvolta pe cel puțîn un an de acum încolo. Relațiile cu anturajul apropiat se modifică, existând șanse să te apropii de oameni noi, de bună calitate.

MARTE în LEU, 11 iunie – 29 iulie. Tensiuni care grăbesc schimbarea

Leu

Ești discret în prima parte a lunii, te gândeșți în taină și tihnă la planurile tale, astfel că sunt șanse deosebite să afli informații utile și să înțelegi de ce se petrec lucrurile într-un anume fel în viața ta. Ai încredere în tine și ascultă-ți vocea interioară. Ocupându-te mai mult de tine vei reuși să renunți la tipare mentale și comportamentale învechite.

Pe toată durata lunii te vei simți bine, începând o perioadă strălucitoare pentru tine. Farmecul degajat și creativitatea accentuată vor atrage în preajma ta mulți admiratori, dar și susținători ai planurilor tale socio-profesionale.

Sănătatea este vulnerabilă, astfel că pot fi frecvente consultațiile și analizele medicale. Odihnește-te regulat și adoptă un stil de viață sănătos. La serviciu se conturează schimbări și finaluri importante în preajma datei de 19 iulie. Lasă evenimentele să-și urmeze cursul firesc!

ADVERTISING

Fecioara

Ești susținut de prieteni, dar și de colegii și cunoscuții din segmentul profesional. Sunt șanse de a începe proiecte profesionale noi, de a te implica în acțiuni comune cu persoane de bună calitate, dar și pentru a câștiga financiar suplimentar din toate acestea.

Este bine să vorbești puțîn de spre tine și mai mult banalități. Pe toată durata lunii vei simți nevoia de a fi mai mult cu tine însăți/ însuți, de a vorbi tu cu tine și de a recapitula evenimentele recente în care ai fost sau mai ești încă implicat.

Oboseala își va spune cuvântul și atât sufletul, cât și trupul tău vor avea nevoie de odihnă și detașare de cotidian. În culisele locului de muncă se țes povești pe care nu le vei putea înțelege acum, însă le vei simți forfota ascunsă. Ai încredere că Universul îți pregătește evenimente minunate și turnuri de destin utile pentru etapa de viață în care te afli.

Balanță

Ești foarte căutat la serviciu și mulți vor dori să-ți fie alături. Colegii nu te susțin așa cum ți-ai dori, însă șefii sau colaboratorii îți oferă lauri. Sunt șanse să primești sarcini de lucru noi, de mare responsabilitate sau chiar o funcție de conducere.

Însă mai întâi stabilește-ți prioritățile personale și abia după aceea acceptă activități suplimentare. Familia s-ar putea să te susțînă prea puțin pentru ce doreșți să înfăptuieșți în plan socio-profesional. Sunt posibile discuții aprinse cu cei dragi, pe seama faptului că îți orietenzi eforturile și aloci prea mult timp în afară casei și a treburilor sale.

Pe toată durata lunii, relațiile cu prietenii devin foarte active, însă cu folos. Schimbul de informații, planificarea unor acțiuni comune de anvergură, dar și de plăcere vor fi frecvente. Implică-te atâta vreme cât te simți confortabil și sigur pe tine că vei putea duce totul, la bun sfârșit.

ADVERTISING

Scorpion

Se mențin stările de sănătate și de spirit contradictorii, însă din când în când vei simți ameliorări. Continuă să te ocupi serios și pe îndelete de tine însuți. Controlează-ți reacțiile și evită să fii prea critic sau prea provocator.

Sunt posibile călătorii în străinătate, fie pentru studii, pentru a participa la congrese, conferințe, seminarii, fie în scop turistic. Perioada cuprinsă între 9 și 12 iulie poate aduce neplăceri în călătorii sau în relațiile cu străinătatea, astfel că, pe cât posibil, ar fi bine să eviți acest interval.

A doua parte a lunii aduce multe întâlniri socio-profesionale, discuții cu șefi, cu reprezentanții unor instituții oficiale, dar și posibilitatea de a primi o funcție importantă, aprobări diverse care să-ți schimbe favorabil statutul social. Fii prudent și ai răbdare că lucrurile să se desfășoare în ritmul lor natural.

Săgetător

Este rost de câștiguri de la și prin alții, dar apar în paralel și cheltuieli pe taxe, impozite, moșteniri sau pentru daunele cuiva drag. Fluctuațiile din segmentul financiar îți pot crea neplăceri în relațiile cu ceilalți, de aceea, este bine să fii prudent și foarte chibzuit cu fiecare cheltuială.

A doua parte a lunii aduce chef de călătorii peste mări și țări sau de studii. Sunt șanse deosebite de a merge într-o vacanță exotică, alături de oameni de bună calitate. Pe de altă parte, ar fi bine să te gândești la îmbogățirea bagajului educațional necesar fie în câmpul muncii, fie în plan personal, pentru sufletul tău. Relaxează-te vizionând piese de teatru, filme bune sau lecturează cărți deosebite.

Fii vigilent în continuare la locul de muncă, pentru că se mențîn conflictele ascunse și jocurile de culise.

Sănătatea este vulnerabilă, astfel că este bine să eviți excesele și oboseală.

Capricorn

Foarte animate sunt relațiile parteneriale, astfel că până la mijlocul lunii ai șanse să pui la punct aspecte vechi, să reorganizezi activitățile comune cu partenerul de viață, colaboratorii sau să finalizezi proiectele începute undeva, cândva.

Se conturează o nouă etapă partenerială, fiind posibil chiar să obții contracte de colaborare noi sau relația cu partenerul de viață își va schimba termenii și condițiile de desfășurare. Chiar dacă stările tale de spirit sunt fluctuante și greu îți întră cineva în voie, fiind sincer cu tine însuți vei recunoaște că, de fapt, lucrurile se desfășoară în favoarea ta.

A doua parte a lunii va evidenția cheltuieli comune cu alții, discuții despre bani și bunuri comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Pune bani deoparte și evită investițiile sau sprijinirea materială a celorlalți, pentru că aceștia doresc doar să profite de posibilitățile tale financiare.

Vărsător

Ești foarte ocupat în primele zece zile ale lunii, atât la locul de muncă, cât și acasă. Treburile de rutină, mărunțișurile, unele sarcini de lucru vechi te pot obosi mult, de aceea, fii prudent și organizează-ți programul de lucru, astfel încât să te și odihneșți.

În funcție de caz ar fi bine să ai în vedere consultațiile sau analizele medicale, deoarece îți vor aduce un plus de informații utile, pentru îmbunătățirea stării tale generale.

Sunt șanse bune de obține recunoașterea meritelor profesionale la serviciu de către colegi. Relațiile cu șefii și autoritățile se mențin conflictuale, deci nu forța nota și fii prudent. Imaginea ta publică și poziția socio-profesională se pot deteriora ireversibil.

Relațiile parteneriale capătă valențe noi, în a două parte a lunii. Este posibil să primești oferte de colaborare deosebite, care ar avea efecte pe termen lung.

Pești

Petrecerea timpului liber cu persoana iubită sau copiii este cea mai bună opțiune pentru primele două săptămâni ale lunii. Însă tentațiile amoroase sunt la ordinea zilelor, riscând să intri în conflicte pe termen lung atât cu persoană iubită actuală, cât și cu copiii sau rudele apropiate.

Există și varianta de a începe o relație nouă, în cazul în care ești singur. Controlează-ți veselia și cheful de pozne, pentru că unii s-ar putea supăra pe tine.

Relațiile cu prietenii și susținătorii din segmentul profesional se vor schimba definitiv în preajma datei de 10 iulie. Astfel te vei simți destul de singur, însă deocamdată este mai bine așa. Nu forța lucrurile și ai răbdare că evenimentele să-și urmeze cursul firesc.

A doua parte a lunii îți aduce multă treabă la serviciu, dar și probleme legate de sănătate. Forfota din câmpul muncii îți poate accentua dorința de a-ți schimbă ritmul de lucru sau chiar locul de muncă.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇