Horoscop zilnic: 13 iulie

Horoscop zilnic: 13 iulie

Berbec

Ziua de azi pare a fi făcută pentru rutină. Sarcinile de care te ocupi de obicei îți vor reține cea mai mare parte a atenției. Numai că trebuie semnalată o scădere a capacității tale de concentrare. Deși ești fizic prezent într-un loc, mintea ta e plecată în altă parte.

Poți avea tot felul de idei năstrușnice legate de îmbunătățirea unor condiții de muncă. Te simți într-o dispoziție inovatoare, vrei să schimbi ceva la modul în care funcționează lucrurile. E bine să iei în calcul costurile, pentru că planurile tale geniale pot fi costisitoare.

Taur

Se pare că tu ești astăzi omul cu soluția, dar nu și cu implementarea. Așa că sfatul zilei ar fi să nu lași pe ceilalți ceea ce poți face chiar tu.

Intuiția este de partea ta, mai ales dacă ai în minte reglarea unor probleme de familie sau reamenajarea spațiului de locuit. Dar dacă arunci mingea peste fileu și aștepți totul de la ceilalți, atunci nu te aștepta să se întâmple ceva. Mobilizează-te și pune singur lucrurile în mișcare! Poți ieși astăzi ușor în evidență prin creativitate, dar nu uita să pui accentul pe latura practică!

Horoscopul săptămânii 12 – 18 iulie

Gemeni

Tu cam trebuie să-ți ții astăzi mintea în frâu și să iei lucrurile rând pe rând. Ideile care îți vin sunt geniale, grandioase chiar, numai că ele vin buluc și, fiind atât de multe, nu știi pe care să le pui mai întâi în practică.

Planurile ce țin de viitor și de implicarea ta într-un grup, asociație sau organizație sunt de bun augur. Numai că e recomandabil să le notezi pe hârtie, în primul rând pentru a nu scăpa ideea printre degete, în al doilea rând pentru că e nevoie să-ți faci o lista de priorități. Iar pe această listă ar trebui să pui astăzi și familia.

ADVERTISING

Rac

Din dorința de a impresiona, s-ar putea să iei astăzi asupra ta mai mult decât poți duce. În altă ordine de idei, inițiativele tale sunt binevenite, numai că ai tendința de a te întinde mai mult decât îți ajunge plapuma.

Îndeosebi în plan social și profesional, cam vrei să te dai peste cap. Și, dacă nu te organizezi, e posibil să te apuci de mai multe și să nu duci nimic la capăt. Așa că, mai ales dacă vrei să ai de câștigat și bani de pe urma eforturilor tale, concentrează-te pe ceea ce știi mai bine și ești convins că poți finaliza.

Horoscopul lunii iulie 2021

Leu

Vorba lungă, sărăcia omului. Acesta poate fi gustul pe care să ți-l lase ziua de azi în cazul în care nu reușeșți să revii cu picioarele pe pământ, să te concentrezi și să îți pui ideile în practică. Altfel, planurile tale sunt mărețe, sublime am putea zice, dar lipsesc cu desăvârșire. De ce? Pentru că nu prea se concretizează.

Ceilalți ar putea spune despre tine acum “Numai gura e de el!”. Așadar, pentru a-ți salva reputația, e bine să fii concret, concis, să spui lucrurilor pe nume, să te ții de promisiuni, să treci de la cuvânt la faptă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

Luna se așază astăzi în semnul tău și îți aduce o doză de liniște, o stare de calm și o capacitate de a face față tuturor situațiilor cu zâmbetul pe buze. Calmul aparent ascunde însă o furtună a minții, pentru că pe dinăuntru clocotești.

Ai frământări, îndoieli și temeri legate de anumite convingeri personale, de anumite decizii care privesc educația sau călătoriile. S-ar putea să ți se facă pur și simplu frică de un drum, de un examen, de orice probă care ar putea să te compromită. Sfatul zilei este să lași lucrurile să se întâmple fără să le analizezi și fără să te critici. Nu pune răul înainte și nu rosti cuvântul “dacă”.

Mesajul îngerilor pentru luna IULIE 2021. RENAȘTERE

Balanță

Prezența Lunii în semnul Fecioarei conferă zilei de astăzi o încărcătură psihică destul de pronunțată în ceea ce te privește. De fapt, ți se oferă un răgaz astral pentru a rumega tot ceea ce ai trăit și ai simțit în ultima perioadă.

Nu rata revelațiile, care ar putea să te ia prin surprindere. Poți primi mesaje subconștiente despre niște decizii greșite pe care le-ai luat în ceea ce privește comportamentul tău față de anumite persoane sau atitudinea ta față de bani. Poate decizi că e timpul să te achiți de niște datorii față de oameni dragi.

ADVERTISING

Scorpion

Tu ești astăzi cea mai zburdalnică dintre zodii, cu Luna în zona vieții sociale, a anturajului și a prietenilor. De aceea, în mijlocul grupului, la serviciu sau oriunde te-ai afla, ai rolul de liant, de element de legătură. Tu ești cel care vine acum și pune o piesă de puzzle acolo unde lipsea. Ești, practic, omul potrivit la locul potrivit.

O atenționare merită însă făcută în ceea ce privește raporturile tale cu partenerul de viață, cu colaboratorii și asociații. Învață să asculți ce au de spus, nu face doar cum te taie pe tine capul.

Atmosfera astrală a lunii IULIE 2021: Vacanță și nu prea!

Săgetător

S-ar putea să ai astăzi impresia că nu mai faci față. La serviciu, toate vin una peste alta, iar în viața personală nu-ți mai vezi capul de treburi. De aceea, poate ar fi bine ca, citind horoscopul, să tragi adânc aer în piept și să-ți faci o lista cu obiectivele zilei.

Mai rămâne să te și ții de ordinea pe care ți-o impui. La urma urmei, ziua de astăzi îți pune la încercare autocontrolul și capacitatea de a lucra cu metodă, de a rezolva probleme rând pe rând. Decât să te vaiți, mai bine ocupă-te pas cu pas de fiecare provocare.

Capricorn

Ziua de astăzi pare potrivită să intri în legătură cu oameni importanți, cu factori de decizie care să îți modifice cumva percepția asupra lucrurilor. Te poți afirma prin capacitatea de a duce la bun sfârșit tranzacții, de a negocia și de a-ți asuma angajamente.

E foarte important să fii sistematic și să nu încurci borcanele. Oricât de organizat ai fi, s-ar putea să îți pierzi astăzi din concentrare. De aceea, ai grijă să nu fixezi două întâlniri la aceeași ora sau să promiți același lucru la două persoane simultan.

Vărsător

Ție ar trebui să îți vină astăzi beneficii de pe urma altora. De aceea, buna ta dispoziție nu are de ce să fie pusă la îndoială. Oamenii îți aduc surprize plăcute, îți pun vorbe bune ori îți facilitează beneficii materiale sau de imagine personală.

Dacă primești propuneri și faci planuri, ai mare grijă să te ții și de cuvânt. Există o mare risipă în ceea ce privește angajamentele pe care ți le iei. De aceea, e foarte important să-ți structurezi bine timpul și să acorzi atenție doar acelor segmente care-ți aduc beneficii ție și familiei tale.

Pești

Luna traversează astăzi zodia opusă, deci te pune în centrul atenției celorlalți. Se va găsi cineva care să te caute, să-ți facă o propunere sau chiar să te provoace. Dinamică este viața profesională, unde te afli la o răscruce de drumuri.

Probabil ai de ales între două situații, între doi oameni sau între două contracte. Sfatul este să te lași ghidat numai și numai de intuiție astăzi. Ai fler la bani, așa că urmează-ți instinctul. Decizia cea mai fericită va fi astăzi pentru tine și cea mai avantajoasă financiar.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrogramă, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇