Horoscop zilnic: 12 iulie

Horoscop zilnic: 12 iulie

Berbec

Cheful de distracții și aventuri este la cote ridicate. Se pot isca neplăceri în relațiile sentimentale, de aceea, fii prudent. Alții vor avea de-a face cu copiii și năzbâtiile lor.

Sunt momente bune pentru a-ți îndrepta eforturile către un hobby. Fii mai selectiv în privința prietenilor apropiați, pentru că discordia îți poate juca feste oricând. Spre seară, adună-i pe cei dragi la o petrecere.

Taur

O zi propice activităţilor gospodărești. Vei putea face mai ușor curățeniile generale, reparațiile curente sau reamenjările spațiului locativ. Te poţi gândi la planuri de schimbare a locuinței sau de achiziționare a unui teren.

Relațiile cu membrii familiei îți pot da bătăi de cap, însă tăcerea și prudența pot face minuni. Răsfoitul unui album cu fotografii sau conversațiile cu o rudă dragă sunt binevenite.

Gemeni

O zi cu multe drumuri în scopuri diverse. Întâlnirile și dialogurile cu neamurile și cu prietenii apropiați pot fi frecvente. S-ar putea să afli veșți alarmante legate de cineva drag, însă nu pleca urechea la tot ce auzi.

Sunt momente favorabile studiului individual pentru îmbunătățirea bagajului de cunoștințe. Bine ar fi să te gândeșți la parcurgerea unor cursuri necesare carierei profesionale.

ADVERTISING

Rac

Capitolul financiar este subiectul principal al zilei. S-ar putea să primești cadouri, recompense sau vești legate de salariul de la un loc de muncă. Se pare că este nevoie să-ți revizuieșți bugetul de venituri și cheltuieli, orientându-ți eforturile doar către lucrurile de care ai cu adevărat nevoie.

Energia vitală este la cote joase, așa încât fii prudent și odihnește-te suficient.

Horoscopul lunii iulie 2021

Leu

O zi controversată. Astrele îți trimti raze minunate, accentuând dorința de a te implica în toate sferele vieții, dar depinde de tine cum foloseșți toate acestea.

Emotivitatea este crescută, de aceea, fii prudent și nu lăsa să se vadă starea ta interioară. Mai ales că sunt momente pasagere, pe care bine este să le folosești pentru îngrijirea propriei tale persoane. În a două parte a zilei organizează o mică petrecere pentru cei dragi.

ADVERTISING

Fecioara

Ești discret astăzi. Sufletul tău dorește interiorizare și dorința de a-și creiona noi planuri de viață. Sunt momente bune pentru a sta de vorbă doar cu tine însuți. Ocupă-te de treburile de rutină și evită provocările celorlalți.

Sănătatea este vulnerabilă, însă se recomandă remedii naturiste, plimbări în aer liber și meditații în locuri sfinte. Este doar o stare de moment, așa încât lasă-te purtat de gânduri și de amintiri frumoase.

Mesajul îngerilor pentru luna IULIE 2021. RENAȘTERE

Balanță

Tema principala a zilei este reprezentată de prieteni. Sunt posibile întâlniri și dialoguri interesante, dar cu iz conflictual. Bine ar fi să eviți provocările și implicarea în problemele altora.

O persoană importantă îți poate da sfaturi utile sau soluții bune la problemele care te frământă în ultima vreme. Spre seară, invită-ți prietenii la o șuetă.

ADVERTISING

Scorpion

Domeniul profesional îți atrage atenția în mod deosebit. Sunt posibile dialoguri aprinse cu șefii. Fii prudent și explică-te în cuvinte puține, dar concise.

Imaginea ta în ochii celorlalți poate avea de suferit. Membrii familiei îți sunt alături, așa încât ascultă-le sfaturile și petrece mai mult timp alături de ei. Ar fi să începi să te gândeșți la proverbul „Ferește-mă, Doamne, de prieteni, că de dușmani mă feresc singur!“.

Atmosfera astrală a lunii IULIE 2021: Vacanță și nu prea!

Săgetător

Relațiile cu străinătatea sunt accentuate. Poți afla vești legate de cineva aflat dincolo de granițele țării sau te poți ocupa de demersurile necesare unei călătorii îndepărtate.

Alții vor avea de-a face cu aspecte legate de studii pe termen lung. S-ar putea să fii nevoit să susții un examen, o probă sau un interviu destul de important. Fii prudent și răspunde prompt tuturor solicitărilor.

Capricorn

Este o zi bună pentru achitarea taxelor, impozitelor, facturilor sau pentru înapoierea obiectelor împrumutate. Verifică situația bugetului de venituri și cheltuieli și evită speculațiile financiare. Funcție de caz, alții vor avea de-a face cu aspecte legate de moșteniri sau partaje.

Atenție că energia vitală este fluctuantă, astfel încât orientează-ți eforturile doar către activitățile de rutină.

Vărsător

Recomandarea astrelor pentru tine ar fi să-ți îndrepți atenția către relațiile parteneriale și către colaborările în care ești implicat sau vrei să te implici. Sunt posibile discuții contradictorii, dar cu prudență și discernământ vei depăși momentele neplăcute.

Partenerul de viață îți poate reproșa faptul că te ocupi prea mult de alte capitole ale vieții în dauna relației voastre.

Pești

Se pare că ai foarte multă treabă la serviciu. Relațiile colegiale sunt destul de distorsionate și bine ar fi să te bazezi doar pe forțele tale. Șefii te au în vizor, dar pe lista celor favoriți. Totuși, îndeplinește-ți sarcinile de lucru cu atenție și ascultă sfaturile celorlalți în privința domeniului profesional.

Sănătatea este destul de vulnerabilă, deci rezervă momente și pentru odihnă.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇