Horoscop zilnic: 1 februarie

Horoscop zilnic: 1 februarie

Berbec

Multă muncă și forfotă se întrezărește la orizontul acestei zile. La serviciu, colegii te provoacă, șefii sunt de neabordat, iar tu ești nevoit rezolvi multe și mărunte de unul singur. Ocupă-te de priorități și dozeazăți eforturile, pentru organismul este slăbit. Se pot accentua afecțiunile digestive și cele specifice picioarelor. După-amiază, retrage-te în tihna casei.

Anul Bivolului de Metal. Când începe anul nou chinezesc și ce ne așteaptă

Taur

Ești pus pe șotii și aventuri. Veselia de care dai dovadă îți poate crea neplăceri cu cei în jur, însă dacî îți folosești farmecul nativ îi poți bucura pe cei dragi, fie oferindu-le mici cadouri, fie invitându-i la o petrecere surpriză organizată în după-amiaza zilei. Totuși, fii prudent în relația cu persoana iubită sau vizavi de copii. Sunt posibile neplăceri din partea acestora.

Gemeni

Ziua îți aduce spor și succes în treburile gospodărești. Ai fi tentat cheltuiești suplimentar pe obiecte decorative sau chiar te gândești și la noi bunuri imobiliare. Deocamdată alcătuiește planuri și cheltuiește doar strictul necesar. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, însă cu puțin efort și bunavoință poți depăși orice neplăcere.

ADVERTISING

Horoscopul lunii februarie 2021

Rac

S-ar putea să fii mai mult pe drumuri. Colegii de serviciu, o rudă sau un prieten apropiat te vor ruga le faci mai multe comisoane. Selectează prioritățile și evită implicarea în treburile altora. Există tensiuni în relațiile cu apropiații, de aceea fii prudent. Pe de altă parte, ar fi bine să te debarasezi de persoanele care îți pun bețe în roate și care profită de pe urma ta.

MERCUR RETROGRAD în Vărsător, 30 ianuarie- 21 februarie. Dă-mi, Doamne, mintea de pe urmă!

Leu

Ziua te predispune la cheltuieli și la reevaluarea bugetului. S-ar putea fie nevoie faci mai multe cumpărături scumpe, de aceea fii prudent. Pe de alta parte, cineva apropiat îți poate solicita ajutor material. Atenție că domeniul financiar este slăbit deocamdată. Rezumă-te doar la cheltuielile strict necesare și evită planurile financiare de lungă durată și împrumuturile.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

COMUNICARE Și EXPRESIE de SINE. Program de antrenament cu Nicoleta Svârlefus, 24 februarie- 24 martie 2021

Fecioară

Stările tale de spirit sunt fluctuante. Ești nemulțumit de tot ce se petrece în preajma ta, însă numai tu poți schimba lucrurile în mod favorabil. Mentalul îți este tensionat și ești foarte subiectiv în modul în care abordezi situațiile de viață cu care te confrunți. Controlează-ți reacțiile și evită discuțiile importante și mai ales cele publice. Ziua este bună pentru a începe o dietă.

Balanță

Ești retras și cu greu se poate ajunge astăzi la sufletul tău. Bine ar fi te ocupi doar de treburi ușoare și eviți aglomerațiile și eforturile fizice și psihice. Gândurile îți zboară la întâmplare, iar ceilalți pot considera visezi cu ochii deschiși. Sunt momente pasagere pe care le poți depăși cu odihnă, plimbări în aer liber și remedii naturiste.

ADVERTISING

TOATE planetele în mișcare directă! Eveniment rar, o undă verde din Cer

Scorpion

O zi în care prietenii te pot surprinde mult. Fie reapar în preajma ta persoane cunoscute de mult, de care nu mai știai nimic, fie cei apropiați îți oferă informații bulversante legate de domeniul profesional în care activezi. Vechii prieteni îți vor reaminti de vremurile petrecute împreună și-ți vor cere detalii despre viață ta actuală. Ar fi bine fii scump la vorbă.

Săgetător

Vrei, nu vrei, ești în luminile reflectoarelor. Șefii te pot chema la discuții importante, purtate pe tonuri ridicate. De asemenea, poți lua legătura cu reprezentanții unei institurii oficiale pentru o colaborare în desfășurare sau pentru alta nouă. Pe de alta parte, subiectele discutate, deciziile luate în ultima săptămână pot cunoaște răsturnări sau amânări intempestive.

Capricorn

Sunt posibile vești din și despre străinătate. Poate fi vorba despre demersuri necesare unei călătorii de agrement sau în scop profesional. Unele informații te pot necăji sau îți pot da peste cap planurile făcute mai demult. Înțelept ar fi nu pui bază pe cele discutate astăzi, pentru răsturnările de situație vor apărea când te aștepți mai puțin.

Vărsător

Capitolul financiar îți solicită atenția și eforturile. Este nevoie achiți facturi, taxe sau alte datorii mai mult sau mai puțin oficiale. Sunt posibile erori, de aceea recomandabil este verifici fiecare document, chiar dacă în aparență este unul minor. Evită cheltuielile nefondate, împrumuturile și deciziile importante, parafate cu acte.

Pești

Relațiile parteneriale te solicită mult și bine. Sunt posibile altercații, neînțelegeri și discuții care pot duce la rupturi de contracte sau despărțiri definitive de un partener de viață sau de afaceri. Fii prudent, deoarece la tine este hiba. Este adevărat te provoacă și ceilalți, însă reacțiile tale sunt exagerate în aceasta perioadă. Echilibrează-ți acțiunile și controlează-ți stările!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇