Horoscop zilnic: 1 decembrie

Horoscop zilnic: 1 decembrie

Berbec

Astăzi se schimba vibrația Lunii și vei fi predispus la a te preocupa în mod deosebit de sectorul financiar. Acțiunile tale se bazează pe strategii bine puse la punct, dar în plus astăzi te poți baza și pe fler în domeniul afacerilor. Fiind mai sensibil și receptiv la diverse semnale subliminale, este recomandat, mai ales în orele serii, să eviți a te lasă copleșit de anxietate.

Atmosfera astrală a lunii DECEMBRIE 2021: dinamică, fascinantă, plină de neprevăzut!

Taur

Raționamentele rapide și profunde dar și fermitatea sunt astăzi atuuri pe care le poți avea în vedere, mai ales dacă ai în plan acțiuni ce necesită avize juridice sau orice fel de legalizări. Totuși, nu ignori nici zona sentimentală unde s-ar putea să fii tentat de relații pasionale cu persoane întâlnite prin intermediul prietenilor, care însă au șanse să rămână o aventură și atât.

Gemeni

La serviciu, astăzi te poți folosi de mentalul tău alert, ajutat fiind de capacitatea de a citi rapid cu cine ai de-a face, cu atât mai mult dacă la mijloc sunt bani. Dacă însă activezi în domeniul artistic, trăirile intense își pot găsi ușor o cale de concretizare, cu condiția să nu ajungi totuși la extenuare. Și, cum Luna se afla în descreștere, este o zi bună pentru acțiuni de detoxifiere a organismului.

ADVERTISING

Rac

Relația cu persoana iubită este încărcată astăzi de multă pasiune, de sentimente intense, însă și posesivitatea sau gelozia își pot face prezența. Poate vei reuși să te relaxezi mai ușor dacă nu încerci să ai totul sub control, iar o bună ocazie în acest sens ar fi ieșirea în oraș la un eveniment artistic deconectant. Creativitatea este în general la cote înalte, dar ai nevoie și de o bună canalizare a ideilor.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 28 noiembrie 2021

Leu

Nu ești pe deplin conștient de puterea de influență pe care are familia asupra ta și câte decizii sunt urmarea a ceea ce ai văzut acasă. Însă, dacă realizezi că acestea au frecvent o componentă emoțională, îți va fi mai ușor să găsești calea spre atingerea unei zone de confort interior. Poate a venit momentul să iei în serios desprinderea de anumite relații sau din contra, aprofundarea altora.

ADVERTISING

Fecioară

Astăzi, ești predispus să te axezi pe aspectele cu adevărat importante, nescăpând niciun detaliu nici în analize, nici în exprimare. Astfel, știi exact cum să pui punctul pe "i" mai ales în relația cu copii, dar și cu partenerul de viață, acolo unde uneori nici nu mai este nevoie de cuvinte. Chiar dacă poți fi tentat să cauți relaxarea în intimitatea căminului, nu este timpul acum să faci abateri de la program.

Balanță

Dacă îți faci curaj să experimentezi în domeniul creativității, să încerci și altceva studiind un nou domeniu, ai la dispoziție un anume fler care să te direcționeze spre a face profit astfel încât să susții cheltuielile legate de casă și familie. Contează să ai încredere în resursele tale interioare, fiindcă în privința strategiilor bune și puterii de muncă, deja ai dovedit că ești capabil.

Oracolscop 29 noiembrie – 5 decembrie 2021

ADVERTISING

Scorpion

Astăzi, Luna se mută în semnul tău zodiacal conferindu-ți multă energie, dar și tendința de a te impune celor din jur printr-un discurs incisiv și acțiuni speculative, puțini fiind aceia ce pot tine ritmul cu tine. Totuși, e indicat să fii mai maleabil și deschis ideilor noi. Și în iubire te implici cu la fel de mare patos, însă nu trece cu vederea excesele doar de dragul experimentării unor trăiri intense.

Săgetător

Intuiția este astăzi aliatul tău de nădejde, atât în chestiunile care privesc domeniul financiar cât și în ceea ce privește conexiunile existente cu cei dragi din familie. Trebuie însă să acorzi o atenție deosebită desprinderii emoționale de sentimente și relații toxice, dar și unei curățări la propriu a organismului prin metode specifice. Fii creativ și îndrăznește să faci ceva pe placul inimii tale.

Analiza numerologică anul 2022: Emoții și senzațional!

Capricorn

S-ar părea că nimic nu te-ar mai putea distrage de la a pune în aplicare planurile tale atât de bine gândite, ieșind în evidență în cercul tău social prin determinarea și pasiunea pe care le pui în joc. Însă, n-ar strica să te bucuri și de compania prietenilor de suflet, fie alegând să ieșiți în oraș la un concert, fie participând la reuniuni cu tematici profund spirituale.

Vărsător

Nevoia de popularitate și de confirmare a propriilor eforturi este astăzi la cote înalte, fiind destul de sensibil la aceste subiecte. Important este totuși să ții cont că ai spor dacă alegi să lucrezi cu mai puțină expunere publică, putând să te concentrezi, să ai parte de inspirație, dar și de idei bune aducătoare de profit, în special dacă activezi în domenii artistice sau metafizice.

Pești

Abordările profund spirituale sunt propice zilei de astăzi, în plus având abilitatea de a coagula un discurs convingător despre modul tău de a vedea lucrurile în cercurile de prieteni în care activezi. Și, chiar ai șanse mari să câștigi adepți, schimbând perspective. Rămâi totuși detașat de orice implicare afectiv-emoțională, oricât de tentant ar fi acum acest lucru.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇