Horoscop de weekend: 3 - 4 aprilie

Horoscop de weekend: 3 - 4 aprilie

Berbec

Imaginea ta în ochii celorlalți se poate schimba radical în aceste zile de weekend. Asta se datorează fie unei discuții avute ori în mediul familial, ori în cel profesional, fie datorită unei judecați nefondate pe care ai emis-o față de cineva din anturajul apropiat.

Se recomandă prudență, deoarece riscul să îți pierzi și poziția socială și aprecierea celorlalți este mare.

Taur

La finalul acestei săptămâni, gândurile îți sunt atrase de călătoriile în străinătate și de relaționarea cu persoanele aflate în alte țări. Este bine să eviți alcătuirea planurilor în acest sens, pentru că mentalul este umbrit, riscând astfel să iei decizii greșite.

Relaxează-ți sufletul cu vizionarea unei piese de teatru, a unui film sau discutând cu o persoană erudită despre lume și viață.

De ce trăim incomplet

Gemeni

Sunt posibile neplăceri legate de banii și bunurile comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii la sfârșitul acestei săptămâni. Probabil din cauza unor plăți restante sau faptului că ești nevoit să cheltuieșți mai mult din veniturile tale, tensiunile sufleteșți sunt accentuate. Selectează prioritățile și stai de vorba cu ceilalți, legat de subiectul cheltuielilor comune. Lucrurile se vor aranja favorabil.

Rac

În acest weekend, relațiile parteneriale îți dezvăluie amănunte vizavi de mersul lucrurilor fie într-o colaborare, fie acasă în relația cu partenerul de viață, care au stat multă vreme ascunse de ochii tăi.

Cineva din anturajul apropiat te poate ajuta să deslușeșți corect ceea ce se petrece în acest segment de viață. Ar fi bine să te desprinzi rapid de persoanele și situațiile care îți displac.

Să (ne) creștem copiii pe verticala Vieții, nu pe orizontală…
ADVERTISING

Leu

Sănătatea este tema principala a acestui final de săptămână. Se recomandă prudență și odihnă. Tendința de a te ocupa de treburile de rutină, fie acasă, fie la serviciu, este accentuată. Rezumă-te la prioritățile ușoare și, la nevoie, cere sprijinul celorlalți.

Și în sfera muncii pot interveni neplăceri din partea unor colegi. Ferește-te de prieteni!

Fecioara

Capitolul sentimental îți răscolește sufletul la sfârșitul acestei săptămâni. Fie că este vorba despre persoana iubită, fie despre copii, reușeșți cu greu să îi înțelegi, dar și să le accepți filozofia de viață.

Traversezi o perioada tensionată în acest segment de viață. Detașează-te, evita să te implici emoțional în treburile celor dragi, însă la nevoie ajută-i atât cât trebuie.

Supărarea, o armă ideală pentru manipulatori

Balanță

La finalul acestei săptămâni îți sunt favorizate treburile domestice. Membrii familiei, însă, îți pot schimba planurile de a te ocupa de casă și nevoile ei, pentru a-ți orienta eforturile spre nevoile lor personale.

Fiecare vede lucrurile în felul său și astfel ușor se pot isca discuții aprinse. Ascultă și ce vor ceilalți, apoi aranjează-ți programul astfel încât să împaci pe toată lumea.

ADVERTISING

Scorpion

Finalul săptămânii aduce întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Fii prudent, pentru că în aceste zile este dificil să-ți aduni gândurile și să comunici corect. Astfel apare riscul de a spune și ce nu trebuie sau chiar să te bâlbâi, dacă vorbeșți mai multor persoane odată.

Sunt momente bune pentru a a asculta mai mult și a observa situațiile dincolo de aparențe.

Horoscopul lunii aprilie 2021

Săgetător

Posibil să apară neplăceri bănești în acest weekend, fie din cauza partenerului de viață, fie a unor persoane din anturajul apropiat. La prima vedere dispui de puțini bani. Însă, la o a două vedere, dacă trebuie să faci vreo plată sau să cheltuieșți sume importante de bani pentru nevoile celor dragi, ca prin minune apar și banii necesari.

Ai încredere că Universul îți oferă tot ce ai nevoie.

Capricorn

Sunt zile, în acest weekend, în care ar trebui să te ocupi mai mult de tine. Alcătuiește-ți planuri de viitor, debarasează-te de persoanele și situațiile nepotrivite și răsfață-ți simțurile, plimbându-te prin locurile preferate.

Evita munca în exces! Sănătatea este vulnerabilă, așa încât adoptă o dietă, hidratează-te suficient și la nevoie cere sfatul unor specialiști în sănătate.

ADVERTISING

Vărsător

Zilele acestea sunt potrivite odihnei, meditației, reorganizării mentale și sufleteșți. Posibil să se accentueze unele afecțiuni, mai ales cele cronice. Totuși, evită consultațiile și intervențiile pe corpul fizic.

Sunt momente pasagere, așa încât dacă te îngrijești corespunzător și îți dozezi eforturile, totul va trece fără probleme. Compania celor dragi îți aduce multă pace, linisite și idei bune.

Pești

Se vor accentua tensiunile sufleteșți în acest sfârșit de săptămână. Discutând cu prietenii sau sfatuitorii vei afla informații bune legate de investiții, cheltuieli, taxe diverse.

Însă numai tu ești acela care poate decide clar privitor la modul în care îți foloseșți banii și bunurile. Recomandabil este să ții cont de părerile și îndemnurile celorlalți, dar și de vocea ta interioară.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇