Horoscop de weekend: 2 - 3 ianuarie

Horoscop de weekend: 2 - 3 ianuarie

Berbec

Este rost de petreceri și de aventuri la finalul acestei săptămâni. Totuși, buna dispoziție îți poate fi umbrită de către persoana iubită sau de către copii. Ți se poate reproșa faptul ești preocupat de propria-ți persoană și cufundat în propriile gânduri, neglijând astfel tot ce te înconjoară. Pe undeva, așa este, deci modificăți atitudinea și deschide-te către ceilalți.

Atmosfera astrală a lunii IANUARIE 2021: Începuturi promițătoare!

Taur

Weekend-ul este favorabil relațiilor familiale și treburilor gospodărești. Este nevoie dai o mână de ajutor, fie în reamenajarea spațiului locativ sau la realizarea unor mici reparații, fie un membru al familiei îți solicită sfaturi sau suport financiar. Traversezi o perioadă tensionată și oricine sau orice te scoate din ale tale reacționezi impulsiv. Răbdare și prudență!

Mesajul îngerilor pentru anul 2021

Gemeni

Relațiile cu anturajul apropiat sunt temele principale ale finalului acestei săptămâni. Sunt posibile întâlniri și discuții importante legate de acțiunile voastre comune, realizate în trecut. Gândirea și comunicarea sunt umbrite, așa încât vorbește puțin și la obiect. Pe de alta parte, ți-ar prinde bine studiul unei teme profesionale, participarea la seminarii sau cursuri.

5 – VIBRAȚIA UNIVERSALĂ a anului 2021. Așteptați-vă la neașteptat

ADVERTISING

Rac

Zilele acestea poți primi informații deosebite legate de salarizarea ta de la un loc de muncă, de condițiile de lucru sau îți vin bani pe neașteptate. Există o mare neconcordanță între munca pe care o depui în această perioadă și plata care ți se oferă în schimb. Mai mult, este posibil reiei unele activități profesionale care au fost făcute cândva, incorect sau incomplet.

2021, Anul BIVOLULUI. Un an bun pentru succes și sănătate

Leu

Mentalul îți este bulversat și de aici reacțiile tale la evenimentele în care ești implicat sunt contradictorii. Relațiile cu ceilalți sunt tensionate, dar la tine este hiba. Relaxează-te, pune-ți ordine în gânduri și ocupă-te doar de treburi ușoare. Chestiunile financiare sunt o altă temă care nu îți pace. Cadouri sau favoruri de la locul de muncă, suficient cât -ți bucure sufletul.

Fecioară

Sâmbătă ești retras și cu greu te poate scoate cineva din ale tale. Ar fi bine te odihnești și eviți spațiile aglomerate sau activitățile care necesită efort mult. Sănătatea este vulnerabilă, dar nu se recomandă consultații, analize medicale și intervenții chirurgicale. Sunt momente pasagere, iar duminică te vei simți mult mai bine. Evită cheltuielile nefondate!

ADVERTISING

Balanță

Se conturează întâlniri și dialoguri cu prietenii. Temele principale sunt legate de domeniul profesional în care activezi. Deocamdată se vor relua unele aspecte discutate mai demult și chiar se poate reformula o colaborare. Totuși primești sfaturi și îndemnuri bune de la ceilalți, chiar dacă la prima vedere îți displace ceea ce auzi sau ceea ce ți se prezintă prin studii și cercetări întemeiate.

Scorpion

Ești în luminile rampei la sfârșitul acestei săptămâni. Asta înseamnă se pot ivi evenimente cu lume diversă sau apară din senin discuții importante cu șefii sau cu reprezentanții unor instituții oficiale. În orice situație fii prudent. Ești distrat, pus pe șotii, poate chiar îndrăgostit și astfel ești predispus la a face o multitudine de încurcături: fie în explicații, fie în acțiuni.

Săgetător

Finalul acestei săptămâni este favorabil activităților culturale, rafinării sufletului și dialogurilor erudite cu prietenii. Ceva din cele aflate sau petrecute în preajma ta te face abordezi cu totul altfel de acum încolo viața și evenimentele ei. Vorbește puțin, ascultă mai mult și meditează la ceea ce ai aflat. Planurile de călătorii sau de studii sunt alte subiecte interesante.

ADVERTISING

Capricorn

Zilele weekend-ului iți aduc în atenție banii și bunurile pe care le folosești și administrezi împreună cu alții. Sunt posibile neînțelegeri, fie pentru tu vrei achiți datorii restante de genul facturilor, creditelor, fie pentru ceilalți doresc cheltuiească pentru cu totul altceva decât planifici tu. Folosește-ți diplomația înnăscută și echilibrează situația.

Vărsător

Sâmbătă este nevoie pui la punct chestiuni legate de o colaborare profesională sau discuți cu partenerul de viață despre problemele unor rude sau prieteni apropiați. Tonul conversațiilor va fi destul de zgomotos, iar vorbele spuse acum vor răsuna multa vreme în sufletul tău. Detașează-te de neplăcerile altora și implică-te doar atât cât este nevoie.

Pești

Ești tentat să-ți continui activitatea de la serviciu sau te implici mult și bine în treburile de rutină ale casei, la finalul acestei săptămâni. Dacă este vorba despre locul de muncă, nemulțumirile tale sunt la cote mari, din cauza salarizării necorespunzătoare sau condițiilor precare de lucru. Ai grijă însă și dozează-ți eforturile, pentru sănătatea este vulnerabilă.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇