Horoscop de weekend: 14 - 15 ianuarie

Horoscop de weekend: 14 - 15 ianuarie

Berbec

Zilele acestui weekend îți aduc provocări majore din partea celorlalți. Posibil ca în urmă unor discuții sau acțiuni ale acestor persoane să apară temeri majore legate de păstrarea anumitor relații sau colaborări. Dar ceea ce trebuie să se finalizeze se va finaliza oricum, oricât ai încerca tu să te agăți. În mod special, relația cu partenerul de viață este fragilă. Cheltuieli comune cu alții.

Taur

Finalul acestei săptămâni îți amintește de vulnerabilitățile trupului și sufletului tău. Evita activitățile solicitante și compania oamenilor prea zgomotoși. Îngrijieşte-te pe cât posibil cu ajutorul remediilor naturiste, dar la nevoie apelează cu încredere și la ajutorul unor specialiști în sănătate. Ai nevoie de odihnă, de remodelarea mentalității și de lărgirea orizontului vieții. Provocări parteneriale.

Mercur în mișcare aparent retrogradă în Capricorn, 29 decembrie 2022 – 19 ianuarie 2023

Gemeni

Cel mai potrivit ar fi să-ți ocupi timpul cu un hobby la sfârșitul acestei săptămâni. Relațiile sentimentale sunt anoste, existând riscul apariției unor discuții aprinse din te miri ce. Și totuși lucrurile pot escalada în așa fel încât destrămarea unei legături amoroase vechi să fie inevitabilă. Pe de altă parte, privește atent la situația ta sentimentală și operează schimbările necesare. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să-ți dozezi eforturile.

ADVERTISING

Rac

În acest weekend, cel mai bine îți priesc casa și compania celor dragi. Pe de o parte, te poți ocupa cu succes de treburi gospodărești, iar pe de altă parte, te bucuri în tihnă de spațiul tău intim și de tabieturile personale. Sunt șanse pentru discuții aprinse cu membrii familiei sau cu neamurile, dar cu puțină bunăvoință vei reuși să aplanezi orice diferend. Evită excesele, mai ales cele sentimentale! Activități creative și recreative cu persoanele dragi.

2023, an de vibrație 7. Se joacă la nivel înalt!

Leu

Sunt favorizate discuțiile cu persoanele din anturajul apropiat, în acest weekend. Fie că folosești mijloace artificiale de comunicare, fie că au loc reuniuni, este bine să fii prudent la vorbe și gesturi, pentru că există riscul să fie interpretate greșit. Unii te vor provoca pe teme diverse, însă vei fi suficient de vigilent, încât să le dejoci planurile. Călătoriile scurte sunt de luat în considerare. Membrii familiei te vor solicita pentru treburi gospodărești.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

În zilele acestui weekend apar cheltuieli fie pentru cadouri, fie pentru cele necesare traiului cotidian. Dăruiește cu plăcere și din toată inima ori de câte ori ai ocazia! Ai încredere că te vei descurca cu bugetul. Și tu vei primi daruri sau favoruri, care-ți vor bucura sufletul. Temerile privitoare la avutul tău sunt nefondate, deoarece ai suficient cât să te descurci onorabil. Relațiile cu anturajul apropiat sunt active și de bun augur.

Atmosfera astrală a lunii IANUARIE 2023: Cotituri importante!

Balanță

La finalul acestei săptămâni ești impulsionat de către persoanele din anturajul apropiat să operezi modificări fie în stilul tău de viață, fie în personalitatea și felul în care relaționezi cu ceilalți și evenimentele vieții. Temerile sunt accentuate, conștientizate, dar sunt șanse mari de dizolvare dacă îți propui cu adevărat acest lucru. Rezervă-ți momente liniștite și trasează planuri de viitor. Se conturează cheltuieli importante, dar apar la orizont și venituri substanțiale.

ADVERTISING

Scorpion

Ai nevoie de odihnă, relaxare și detașare de ambientul cotidian în zilele acestui weekend. Se pot evidenția afecțiuni vechi specifice segmentelor capului și sistemului renal, fiind nevoie de prudență și îngrijiri speciale. Ferește-te de eforturi mari și de conversații ample cu ceilalți! O plimbare ușoară în aer liber, o ședința de masaj, o lectură amuzantă sunt remedii potrivite. Duminică te vei simți mult mai bine, revenindu-ți poftă de viață.

Horoscopul anului 2023

Săgetător

Anturajul prietenilor îți poate oferi bătăi de cap la finalul acestei săptămâni. Provocările acestora sunt mari, neplăcute și ascund scopuri personale meschine. Deocamdată, nu ai prieteni adevărați, așa încât ar fi bine să te desprinzi de aceste persoane și să te bazezi numai pe forțele tale. Ai suficiente resurse materiale, morale și spirituale pentru a depăși orice situație cu brio. Rezervă momente de odihnă și detașare de forfota cotidiană.

Capricorn

Reuniunile cu multă lume reprezintă tema principală a acestui weekend. Fie că te afli acasă, alături de membrii familiei, fie într-un mediu social, ești privit, admirat, ascultat, dar și provocat prin intermediul reacțiilor sau vorbelor altora. Se recomandă prudență, întrucât sunt șanse mari de a-ți fi defăimată imaginea publică sau de a fi înlăturat dintr-o poziție privilegiată. Prietenii te susțin, însă unii sunt prea insistenți.

Horoscopul lunii ianuarie 2023

Vărsător

Este dificil în zilele acestui sfârșit de săptămână să participi la conversații erudite sau chiar și la cele mărunte, cotidiene cu cei dragi. Gândurile sunt haotice și ar fi bine să depui eforturi perseverente pentru a le disciplina. O veste legată de străinătate sau despre o cunoștință plecată într-o altă țară te poate pune pe gânduri. Orientează-ți atenția numai spre tine și scopurile tale! Reuniuni importante cu lume bună.

Pești

Temerile privitoare la bugetul comun cu alții sunt accentuate la finele acestei săptămâni. Posibil să fii nevoit să achiți facturi restante sau alții, cum ar fi partenerul de viață, colaboratorii să apeleze la tine pentru împrumuturi sau alt tip de sprijin material. Analizează bine lucrurile și rezolva prioritățile. Nu te lasă șantajat emoțional, indiferent despre cine sau ce este vorba! Activitățile culturale îți liniștesc mintea și îți alină sufletul.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇