Zelenski a prezentat un videoclip şocant, în Congresul SUA (Imagini cu impact emoţional)

Zelenski a prezentat un videoclip şocant, în Congresul SUA (Imagini cu impact emoţional)

În timpul discursului susţinut miercuri în Congresul SUA, președintele ucrainean Volodimir Zelenski s-a oprit brusc pentru a reda un videoclip pregătit de guvernul său.

Videoclipul a fost atât emoționant, cât și supărător. Conține imagini ale morții, inclusiv cu cadavrele copiilor. Dar și imagini cu copii răniți grav, în timp ce medicii încearcă să le salveze viața în spital.

Începe cu scene vesele din viața normală din Ucraina, din urmă cu doar câteva săptămâni, și juxtapune imagini cu clădiri intacte, apoi bombardate, și imagini cu oameni fericiți, apoi cu oameni plângând în stare de șoc și durere și cu oameni care fug cu disperare.

ADVERTISING

Război în Ucraina, Ziua 21 - Vezi desfășurarea evenimentelor

Videoclipul devine deja viral.

A fost în mod clar o mișcare strategică a lui Zelenski, deoarece mass-media calibrează cu atenție imaginile pe care le va afișa la TV, în ziare și online, pentru a le evita pe cele care arată în mod dur moartea şi care pot impacta emoţional. Acest videoclip însă a mers mult mai departe decât ceea ce Occidentul a văzut până acum, în acest război, scrie The Guardian.

Zelenski a ținut un discurs istoric în Congresul SUA și i-a cerut lui Biden ajutorul: A fi liderul lumii înseamnă a fi liderul păcii

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇