Zelenski a marcat 3 ani de mandat la un ceai cu soția, discutând despre finalul sângeros al războiului

Zelenski a marcat 3 ani de mandat la un ceai cu soția, discutând despre finalul sângeros al războiului

Volodimir Zelenski și soția sa, Olena Zelenska, au acordat impreună sâmbătă un interviu, pentru a marca 3 ani de mandat în fruntea Ucrainei.

Prima Doamnă a Ucrainei a vorbit despre separarea de soțul său în cele aproape trei luni de război. Cei doi s-au reunit prima dată de la începutul invaziei la înmormântarea fostului preşedinte al ţării, Leonid Kravciuk. Zelenska s-a arătat recunoscătoare că dau acest interviu împreună și pot bea un ceai în timp acesta.

„Nimeni nu mă va ține departe de soțul meu, nici măcar războiul. Dar, e adevărat, locuiește la birou acum. Abia îl mai vedem. Nu ne-am văzut deloc timp de două luni jumătate. Am vorbit doar la telefon. Acum am avut ocazia să ne și vedem”, a spus Zelenska, potrivit Meduza.io.

ADVERTISING

Soțul său a abordat mai multe subiecte, printre care gratitudinea pentru eroii de la Azovstal, negocierile de pace și finalul războiului.

„Nu noi am început războiul, dar noi îl vom încheia. Este dificil, victoria va fi sângeroasă, pe frontul de luptă, dar finalul trebuie să vină pe calea diplomației”, a spus președintele, reiterând că negocierile sunt blocate pentru că rușii doar impun, nu discută.

Ziua 87 de război în Ucraina - desfăşurarea evenimentelor

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇