Zbor anulat din cauza unui pasager român. Nimeni nu știe cum a ajuns în avion fără bilet!

Zbor anulat din cauza unui pasager român. Nimeni nu știe cum a ajuns în avion fără bilet!

Un zbor Austrian Airlines de la Viena către București a fost anulat marți seară, din cauza unui pasager român care nu avea bilet de îmbarcare pentru cursa respectivă, dar se suise cumva în avion.

Pasagerul clandestin, un cetăţean român, a fost predat poliției de către echipajul de zbor, iar aeronava a fost supusă unui control serios de securitate.

Individul nu a opus rezistență, a precizat purtătorul de cuvânt al poliției, Raimund Schwaiglehner, pentru PULS 24. Un control a scos la iveală că nu avea antecedente penale.

ADVERTISING

Apoi, şi avionul a fost verificat în amănunt, „un proces standard care se desfășoară întotdeauna atunci când autoritățile sunt implicate”, a declarat o purtătoare de cuvânt de la compania aeriană, care a confirmat incidentul.

„Nu a existat niciodată niciun pericol, pentru că bărbatul trecuse anterior prin controlul de securitate”, a precizat purtătorul de cuvânt al Austrian Airline.

Modul în care tânărul român de 35 de ani a reușit să treacă prin controlul de la poarta aeroportului fără un bilet valabil este „în prezent subiectul investigațiilor”, a spus purtătorul de cuvânt al poliției.

ADVERTISING

Din cauza verificărilor, avionul nu a mai putut decola marți seara. Pasagerii au fost reprogramaţi pentru un zbor de miercuri dimineață. Între timp, toată lumea a ajuns la București, a anunțat compania aeriană.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇