Vaslui: Accident cu o mașină și două motociclete, care au luat foc în urma impactului. Trei persoane au murit (Foto)

Vaslui: Accident cu o mașină și două motociclete, care au luat foc în urma impactului. Trei persoane au murit (Foto)

Un grav accident a avut loc pe DN 24, în judeţul Vaslui, în care au fost implicate un autoturism și două motociclete. În urma impactului, atât motocicletele, cât şi autoturismul au fost cuprinse de flăcări și trei persoane au murit.

Accidentul s-a produs pe DN 24, în comuna Ciorteşti din judeţul Vaslui, la graniţa dintre judeţele Vaslui şi Iaşi, unde două motociclete şi un autoturism au intrat în coliziune. În cele trei vehicule se aflau patru persoane.

Televiziunile de știri informează că accidentul a avut loc după ce cele două motociclete au încercat să depășească cu viteză autoturismul și una dintre ele a intrat în coliziune cu acesta, fiind aruncată la pământ. În urma impactului, autoturismul a intrat pe contrasens, unde s-a lovit de cea de a doua motocicletă.

ADVERTISING

Atât motocicletele, cât şi autoturismul au fost cuprinse de flăcări, informează ISU Vaslui. Flăcările s-au extins şi la vegetaţia de pe marginea drumului.

accident-Vaslui-motociclete
Foto: ISU VAslui

În urma impactului, conducătorul primei motociclete a decedat, iar pasagera sa și conducătorul celei de a doua motociclete erau în stare gravă.

Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare încercate de salvatorii ajunși la locul accidentului, cele doua victime aflate în stop cardio-respirator nu au mai putut fi salvate și a fost declarat decesul.

ADVERTISING

Cea de-a patra victimă a accidentului, conducătoarea autoturismului, a fost evaluată şi a suferit un atac de panică.

Circulaţia rutieră a fost oprită pe ambele sensuri de mers.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇