Valea Oltului, blocată la mai puțin de o oră de la reluarea circulației. Două tiruri s-au ciocnit

Valea Oltului, blocată la mai puțin de o oră de la reluarea circulației. Două tiruri s-au ciocnit

Două TIR-uri s-au ciocnit, joi seară, pe DN 7, Valea Oltului, în zona localităţii Câineni, traficul fiind complet blocat pe ambele sensuri, la nici o oră după reluare.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, la kilometrul 237, în zona localităţii Câineni, judeţul Vâlcea, a avut loc o coliziune între două autotrenuri, în urma căreia nu au fost înregistrate victime, însă traficul rutier este oprit pe ambele sensuri”, anunţă Centrul Infotrafic.

ADVERTISING

Se estimează reluarea normală a circulaţiei după ora 22:00.

Zeci de vehicule aşteaptă, zilnic, redeschiderea traficului pe DN 7, în zona unde se fac lucrări. Maşini, camioane şi TIR-uri aşteaptă în parcările din zonă, iar la ora 20:00, când circulaţia se reia, este foarte mare aglomeraţie în zonă.

Traficul a fost redeschis joi la ora 20:00 şi se va închide, vineri, la ora 6:00.

Reamintim că de luni, 8 iulie, circulația se închide pe Valea Oltului, în timpul zilei, între orele 06:00 și 20:00, pentru defrişarea versantului, necesară pentru a avansa lucrările la autostrada Sibiu-Pitești. Circulația va fi închisă până pe 9 august.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇