Un tânăr de 22 de ani a fost prins la Satu Mare în timp ce încerca să vândă o femeie

Un tânăr de 22 de ani a fost prins la Satu Mare în timp ce încerca să vândă o femeie

Un tânăr de 22 de ani este cercetat pentru trafic de persoane după ce a fost prins în flagrant de poliţişti în timp ce intenţiona să vândă o femeie pentru suma de o mie de euro.

Anchetatorii afirmă că femeia fusese adusă în România din Belgia, cu promisiunea că va fi angajată ca menajeră, fusese obligată să se prostitueze, însă bărbatul a decis s-o vândă când a constatat că nu reuşeşte să obţină suficienţi bani de pe urma ei.

Conform anchetatorilor, victima tânărului are 32 de ani.

”Cercetările au relevat faptul că inculpatul a recrutat în cursul lunii ianuarie 2023, pe teritoriul Belgiei, persoana vătămată, pe care a transferat-o în România, sub pretextul că va desfăşura activităţi de menaj.

ADVERTISING

Inculpatul a adăpostit persoana vătămată într-o localitate din judeţul Satu Mare şi a exploatat-o sexual prin obligarea acesteia să presteze servicii sexuale pentru diferite persoane.

Întrucât a considerat că nu poate obţine venituri suficiente, a decis să o transfere contra sumei de 1.000 de euro, persoana vătămată fiind indusă în eroare că urmează să fie dusă înapoi în Belgia”, se arată într-un comunicat dat publicităţii de DIICOT.

Suspectul a fost prins în timp ce încerca să o vândă pe femeie.

El a fost reţinut pentru trafic de persoane, iar Tribunalul Satu Mare a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ADVERTISING

Femeia pe care tânărul a încercat să o vândă a fost dusă într-un centru social.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇