Un șofer prins drogat la volan, cu soția însărcinată și copilul în mașină: "N-am consumat în seara asta, am consumat acum o săptămână"

Un șofer prins drogat la volan, cu soția însărcinată și copilul în mașină: "N-am consumat în seara asta, am consumat acum o săptămână"

Un bărbat care conducea sub influența drogurilor a fost depistat de polițiștii de la Brigada Rutieră în timpul unei razii, sâmbătă seară, în București. În mașină se aflau și soția lui, însărcinată, și copilul lor.

Aparatul drugtest a indicat că șoferul consumase cocaină, relatează Antena 3.

"N-am consumat în seara asta, am consumat acum o săptămână", le-a declarat șoferul reporterilor.

Polițiștii au controlat mașina cu un câine, dar nu au descoperit substanțe interzise. Șoferul a fost dus la sediul INML pentru recoltare de probe.

Șofer prins drogat la volan cu soția însărcinată și copilul în mașină

Nu a fost singurul caz descoperit sâmbătă seară de polițiștii rutieri.

ADVERTISING

"Un alt bărbat în vârstă de 30 de ani a fost depistat, tot pe o stradă din sectorul 2, conducând sub influența substanțelor interzise. În urma efectuării testării preliminare cu aparatul drugtest a rezultat în organism prezența unei substanțe interzise", a anunțat Brigada Rutieră București.

De asemenea, un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost depistat pe raza Sectorului 2, în timp ce conducea un autovehicul sub influenţa alcoolului.

”În urma testării preliminare cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. În acest context, bărbatul a fost condus la sediul I.N.M.L. în vederea prelevării de mostre biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări in rem”, a transmis sursa citată.

ADVERTISING

În ultimele două nopți, poliţiştii rutieri din Bucureşti au depistat zece şoferi care conduceau sub influenţa substanţelor interzise.

"La data de 15/16 şi 16/17 septembrie a.c. poliţişti rutieri, de ordine publică şi echipaje canine din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au desfăşurat activităţi de control pe principalele artere rutiere din Capitală în scopul prevenirii accidentelor de circulaţie produse pe fondul conducerii vehiculelor de către persoane aflate sub influenţa alcoolului sau a substanţelor psihoactive", a transmis, duminică, Brigada rutieră a Capitalei.

ADVERTISING

Poliţiştii rutieri au aplicat 100 de sancţiuni contravenţionale şi au constatat 16 infracţiuni:

  • 10 pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa substanţelor psihoactive;
  • 4 pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului;
  • 1 pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice cu permisul suspendat;
  • 1 pentru deţinere de substanţe interzise.

De asemenea au fost reţinute 36 de permise de conducere:

  • 15 pentru infracţiunile la regimul rutier;
  • 14 pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului (contravenţie).
  • 3 pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului;
  • 3 pentru neacordare prioritate auto;
  • 1 pentru depăşirea limitei de viteză.

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇