Un șofer care era urmărit de poliție pentru violarea unei minore a făcut un accident în care a murit, dar a ucis și un tânăr de 21 de ani

Un șofer care era urmărit de poliție pentru violarea unei minore a făcut un accident în care a murit, dar a ucis și un tânăr de 21 de ani

Un șofer care era urmărit de poliție, fiind cercetat pentru violarea unei minore, a produs un accident în care și-a pierdut viața, dar a ucis și un tânăr de 21 de ani. Încă un tânăr, de 19 ani, este în stare grav.

Accidentul mortal a avut loc duminică, în comuna Poienarii Burchii, județul Prahova.

Bărbatul, de 43 de ani, se deplasa cu un autoturism pe DJ 101A, din direcţia Poienarii Burchii către Şirna. La un moment dat ar fi pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 21 de ani.

ADVERTISING

În urma impactului extrem de puternic, ambii şoferi au decedat, iar un pasager de 19 ani a fost grav rănit. Tânărul are traumatism cranio-cerebral şi a fost preluat de un elicopter SMURD în stare de conştienţă, potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

Surse judiciare au declarat, pentru AGERPRES, că bărbatul de 43 de ani era căutat de poliţiştii din Dâmboviţa, fiind cercetat pentru violarea unei fete de 13 ani. La momentul producerii evenimentului rutier, bărbatul ar fi fost urmărit de poliţişti.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Anterior accidentului, bărbatul ar fi transmis familei sale mesaje în care şi-ar fi anunţat intenţia de a se sinucide, mai spun sursele menţionate.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇